Lake View Villa

Punta Cana, Den Dominikanske Republik (Photo credit Andrea Zerbini)

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Pris Pris Pris Prisklasse

Punta Cana området er kendt for sine mange, store all-inklusive resorts, der ligger side om side langs kysten, men hvis man ønsker at prøve en mere privat oplevelse på golfferien til Den Dominikanske Republik, hvor alt tilpasses gæsternes personlige ønsker og behov, så kan man med fordel leje en lækker villa direkte på golfbanen.

Ved Cocotal Golf Course & Country Club ligger Lake View Villa direkte ud til 1. hul. Villaen er dansk-ejet og derfor også stilfuldt indrettet i klassisk, minimalistisk skandinavisk design. Der er 8 soveværelser, der alle er indrettet i lyse farver og stilrene møbler. Derudover er der masser af fælles opholdsplads, hvor man kan hygge sig og spise sammen. Det gælder både den store stue, terrassen (med myggenet) og pool-området.

Villaen er ideel til golfgrupper af 8 – 16 personer. Udover at ligge direkte ud til Cocotal golfbanen (27 huller), så er villaen samtidig også beliggende tæt på Punta Canas øvrige golfbaner.

Billederne i BILLEDGALLERIET, øverst på siden, taler for sig selv, men hvad man ikke ser er den 5-stjernede service der gives af villaens ansatte.

Jeres ophold inkluderer to stuepiger, en butler og en fransk gourmetkok, der har arbejdet på adskillige Michelin restauranter i Europa. Personalet og den service de yder er inkluderet i villaens pris og de sørger for, at gæsterne ikke behøver løfte en finger under opholdet.

Mad og drikke
Som gæst er man velkommen til selv at stå for indkøb, men det anbefales ikke, da der går al for megen tid med det.

Lake View Villa tilbyder derfor en særlig shopping service, hvor personalet tager sig af alle indkøb. Der betales kun kostprisen for varerne plus 15 pct. i service fee. Herfra sørger kokken for at kreere lækre måltider.

I villaen findes en særdeles velasorteret bar med alt hvad hjertet begærer. Der betales kun for de flasker der åbnes. Der findes bl.a. mere end 20 forskellige vine, 5 forskellige slags øl, samt et bredt udvalg af rom, vodka, whiskey, gin, tequila, cognac, champagne m.m.

Ligesom med indkøb betales der kun kostpris plus 15 pct. i service fee på alle drikkevarer.

Der er også mulighed for All Inclusive. Prisen er 75 dollars per person per dag. All Inclusive dækker over morgenmad, frokost, eftermiddags snacks og aftensmad. Desuden er der unlimited softdrinks, flaske vand, øl og lokalt rom. Alle andre drikkevare kan købes fra villa baren som beskrevet ovenfor.

Som gæst er man naturligvis også velkommen til selv at medbringe drikkevarer fra lufthavnen eller fra det lokale supermarked.

Eksklusiv beach club 
Som gæst i Lake View Villa er der mulighed for at kunne besøge områdets mest eksklusive beach club. Der er gratis transport til og fra Pearl Beach Club, gratis indgang og VIP treatment.   

Golf i verdensklasse
Den Dominikanske Republik er Caribiens førende golfdestination (kåret i 2016), og kan ifølge Golfweek prale af at have områdets bedste golfbane – Punta Espada. Den berømte Jack Nicklaus golfbane har 9 huller, der ligger direkte ud til havet og der er havudsigt på samtlige 18 huller.

Andre golfoplevelser som er værd at nævne er eksempelvis Puntacana Resort & Club med de to baner, La Cana (27 huller) samt Corales med 18 huller.

I Punta Cana ligger der ikke mindre end 9 golfbaner, som alle kan nås inden for en halv times kørsel uanset hvor man bor.

Planlæg din egen ferie
Villaen ejes bl.a. af en tidligere dansk golf-pro, Anders Bøgebjerg, som bor i området og som vil sikre, at I får en fantastisk golfoplevelse. Har I lyst til at komme ud og snorkle (ikke inkluderet i prisen) eller tage på fisketure (ikke inkluderet i prisen), så spørg ved bestilling.  

Vilkår
Prisen er beregnet pr. person ved 16 personer i villaen, da man lejer hele villaen. Er I færre personer, som ønsker at leje villaen, så ring og spørg på pris. Kontakt os på  27 12 51 93.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 8
 • Afstand til by Afstand til by 400 meter
 • Afstand til strand Afstand til strand 3 km
 • Bo ved banen Bo ved banen Ja
 • Afstand til Cocotal Golf & Country Club Afstand til Cocotal Golf & Country Club 684 meter
 • Restaurant Restaurant Nej
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 19 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej