Skjoldenæsholm Hotel

Sjælland, Danmark

Besøger man Skjoldenæsholm Golfcenter så skal man næsten unde sig selv at spille begge baner. Især hvis man kommer langvejs fra. Gør man sig den slags overvejelser, så er det jo heldigt, at golfcentret har en smuk og prægtig nabo, hvor gæster kan booke et decideret golfophold med overnatning, middag, morgenmad og greenfee inkluderet i prisen. 

Skjoldenæsholm Hotel ligger kun et stenkast fra golfcentret og må være blandt landets smukkeste og mest idylliske overnatningssteder, når der også skal spilles golf. 

Klassisk herregård med næsten 400 års historie
Fra det øjeblik man ankommer fornemmes det meget tydeligt, at der er tale om et sted med en lang tradition for udstrakt gæstfrihed. Man mærker samtidig et strejf af historiens vingesus. Hotellets historie går nemlig helt tilbage til 1348, hvor det var et fort i Valdemar Atterdags besiddelse. Gennem tiden har godset flere gange været på kongens hænder, indtil det i 1794 blev solgt til Anna Maria Bruun de Neergaard. Lige siden har godset været i slægten Bruun de Neergaards eje, og i dag drives hotellet af Susanne Bruun de Neergaard, der er 8. generation på Skjoldenæsholm.

Et stærkt vanedannende golfophold
Ejendommen og den tilhørende park signalerer klassisk dansk herregårdsmiljø. Man bor med anstand og en overnatning på Skjoldenæsholm Hotel må siges at være stærkt vanedannede. Alene af den grund, at der hersker en nærmest guddommelig ro over stedet. Man forstår hurtigt at sætte pris på den opmærksomme personlige service, og gæsterne, oftest par, fordriver tiden med at hygge sig i haven eller i de små sofagrupper i den tiltalende Havestue. 

Om aftenen serveres middagen i husets underetage. Her bydes der på gastronomi i øjenhøjde. Køkkenet balancerer mellem klassisk fransk og nyt nordisk. Og heldigvis, fristes man til at sige, så har hoteldirektør Susanne Bruun de Neergaard god forstand på vine. Hun fortæller, at det er en stor passion og en passion, som hotellets gæster nyder godt af. Til middagen serveres der således udsøgte franske vine hentet direkte fra husets vinkælder. 

Hotellets 43 værelser er romantisk indrettet. Men selvom de er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder er de samtidig holdt i en stil, så gæsten får indblik i, hvordan livet på et gods formede sig i ’gamle dage’. 

Skjoldenæsholm er ikke sådan lige et sted man kommer forbi. Det er et sted man tager til. Et af de steder man bliver ved med at tænke på og et af de steder man vil tilbage til.

                                                 

GolfersGlobe samarbejder med Nordicgolfers, som vil kontakte dig vedr. tilbud. Den anførte pris er en Fra-pris og der vil være tillæg for weekendophold, enkeltværelse samt spil på Trent Jones-banen

               

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 43
  • Bo ved banen Bo ved banen Ja
  • Afstand til Ledreborg Palace Golf Afstand til Ledreborg Palace Golf 9,9 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 63 km
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej