Sponsoreret indhold

Eagle Club teer op til ny sæson

| Af Søren Barnak | Publiceret 28-10-2019

Eagle Club i Hørsholm åbnede i efteråret 2017 og blev hurtigt noget man talte om indenfor den danske golfverden.

Allerede tilbage i åbningssæsonen stod det klart, at Eagle Club havde skabt et golfcenter, der ikke tidligere var set magen til i Danmark. Et 800 kvm. slaraffenland for golfspillere, der hen over vintersæsonen fik mulighed for at spille simulatorgolf under perfekte forhold.

På tærsklen til den nye sæson forventer club manager Lars Svensson, at op mod 8.000 golfere vil lægge vejen forbi centeret i de kolde, mørke vintermåneder.

‘Vi er klar til at tage imod de mange golfere, som gerne vil holde svinget ved lige hen over vinteren, og vi har plads til alle', lyder det fra Lars Svensson.

’Hen over sommeren har vi fået flere baner fra hele verden med i vores simulatorer, og sammen med det nyeste træningssoftware fra TrackMan, tilbyder vi nogle rigtig spændende golfoplevelser for golfspillere på alle niveauer', lyder det fra Lars Svensson.

Med otte golfsimulatorer er der plads til i alt 32 spillere ad gangen, og både i dagtimerne, om aftenen og i weekenderne fyldes lokalet med glade golfspillere, der kommer for at hygge sig, træne eller få spillet nogle af de 50 forskellige baner, som er tilgængelige i systemet. 

En runde tager typisk mindre end en time at spille, og ifølge Lars Svensson kommer mange forbi efter arbejde for at spille en hurtig runde golf og hygge sig med golfvennerne.  

                                                    

Se video øverst på siden, hvor Lars Svensson fortæller om Eagle Club og brugen af Trackman udstyret

                  

Eagle Club ligger centralt placeret i Nordsjælland med 14 golfklubber og næsten 20.000 golfspillere i en radius af 20 km.

‘Henover sommeren har vi fået opdateret vores simulatorer med nyt software, der er blevet udviklet af TrackMan. Det er blevet taget rigtig godt imod af brugerne, som oplever, at det visuelle udtryk er blevet markant forbedret’, forklarer Lars Svensson.

De tekniske forbedringer betyder bl.a., at man er så uheldig at havne i en bunker på eksempelvis St. Andrews Old Course, så vil golfspilleren kunne opleve, hvordan TrackMan har gjort bunkeroplevelsen langt mere virkelighedstro end tidligere.

Bliv medlem af Eagle Club
Eagle Club, der i den kommende sæson holder åbent frem til medio april 2020, tilbyder igen i år en række attraktive medlemskaber. 

Det er muligt at booke en simulator på timebasis, men ønsker man et medlemskab af Eagle Club varierer priserne fra 1.500 kr. og op til 8.000 kr. for et 'Eagle Club' medlemsskab, der gennem hele sæsonen giver adgang til golfsimulatorerne alle ugens syv dage fra morgen til aften.

Company Days og klub-i-klubben
Flere og flere klubber-i-klubben har fundet ud af, hvor sjovt det kan være at flytte den ugentlige matchdag til Eagle Club, og i simulatorerne spille en runde på eksempelvis Bethpage eller St Andrews. Undervejs på runden kan der nydes en omgang kolde velskænkede fadøl, alt imens spillerne ‘går’ de 18 huller på 45-60 minutter (pr. spiller).

For virksomheder er der også noget at komme efter. Eagle Club tilbyder at arrangere Company Days og virksomhedsarrangementer, som er skræddersyet den enkelte virksomheds ønsker.

Bliv klar til golfferien
Eagle Club er langt fra kun forbeholdt elitespilleren eller klubberne-i-klubben. Hver dag besøges golfcenteret af ganske almindelige golfspillere, som ikke nødvendigvis er træningsnarkomaner, men som måske lige skal have pudset svinget af, inden den forestående golfrejse.

Og netop golfrejser er også noget af det, som Eagle Club også satser på i år. I samarbejde med den lokale rejsesponsor ClassicGolf arrangeres der en fælles matchtur sidst på vinteren, så Eagle Club medlemmerne kan komme afsted og hygge sig og få vished for, at vinterens træningsiver foran golfsimulatoren har båret frugt.

Fakta:

- Eagle Club drives af club manager Lars Svensson sammen med partner og Head-proPeter Moe Svendsen.

- Centeret råder over otte simulator med den nyeste software fra TrackMan, hvor der kan spilles 50 af verdens bedste golfbaner på en 4,7 x 3 m storskærm. 

Alle artikler

Nu åbner La Réserve Golf Links

Nu åbner La Réserve Golf Links

MAURITIUS: Med åbningen af La Réserve Golf Links har det tropiske ø-paradis fået endnu en golfbane i verdensklasse. Golfbanen er en del af Heritage Resorts...

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Costa Brava er kendt for sine mange flotte golfbaner og rige (vin)kultur. Regionen i nordøst er for længst gået hen og blevet et af Spaniens mest spændende golfrejsemål...

Sponsoreret Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

AJMAN: Al Zorah Golf Club er gået sammen med det super eksklusive The Oberoi Beach Resort og har lavet en 'Stay-and-Play' golfpakke, der henvender sig til golfspillere, der vil prøve noget ekstraordinært...

Suveræne vindere af Race to Thailand

Suveræne vindere af Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Finalenrejsen til Thailand blev en fantastisk oplevelse for alle deltagerne. Makkerparret Jan Kronborg g Henrik Johnson blev suveræne vindere af RTT 2023.

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

De tre Abu Dhabi golfbaner Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club løb med masser af hæder ved årets World Golf Awards 2023...

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

RACE TO THAILAND: Hen over sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., da deltagerne ved RTT tilmeldte sig de løbende HIO-konkurrencer. Pengene sendes nu til Thailand...