Sponsoreret indhold

Eagle Club teer op til ny sæson

| Af Søren Barnak | Publiceret 28-10-2019

Eagle Club i Hørsholm åbnede i efteråret 2017 og blev hurtigt noget man talte om indenfor den danske golfverden.

Allerede tilbage i åbningssæsonen stod det klart, at Eagle Club havde skabt et golfcenter, der ikke tidligere var set magen til i Danmark. Et 800 kvm. slaraffenland for golfspillere, der hen over vintersæsonen fik mulighed for at spille simulatorgolf under perfekte forhold.

På tærsklen til den nye sæson forventer club manager Lars Svensson, at op mod 8.000 golfere vil lægge vejen forbi centeret i de kolde, mørke vintermåneder.

‘Vi er klar til at tage imod de mange golfere, som gerne vil holde svinget ved lige hen over vinteren, og vi har plads til alle', lyder det fra Lars Svensson.

’Hen over sommeren har vi fået flere baner fra hele verden med i vores simulatorer, og sammen med det nyeste træningssoftware fra TrackMan, tilbyder vi nogle rigtig spændende golfoplevelser for golfspillere på alle niveauer', lyder det fra Lars Svensson.

Med otte golfsimulatorer er der plads til i alt 32 spillere ad gangen, og både i dagtimerne, om aftenen og i weekenderne fyldes lokalet med glade golfspillere, der kommer for at hygge sig, træne eller få spillet nogle af de 50 forskellige baner, som er tilgængelige i systemet. 

En runde tager typisk mindre end en time at spille, og ifølge Lars Svensson kommer mange forbi efter arbejde for at spille en hurtig runde golf og hygge sig med golfvennerne.  

                                                    

Se video øverst på siden, hvor Lars Svensson fortæller om Eagle Club og brugen af Trackman udstyret

                  

Eagle Club ligger centralt placeret i Nordsjælland med 14 golfklubber og næsten 20.000 golfspillere i en radius af 20 km.

‘Henover sommeren har vi fået opdateret vores simulatorer med nyt software, der er blevet udviklet af TrackMan. Det er blevet taget rigtig godt imod af brugerne, som oplever, at det visuelle udtryk er blevet markant forbedret’, forklarer Lars Svensson.

De tekniske forbedringer betyder bl.a., at man er så uheldig at havne i en bunker på eksempelvis St. Andrews Old Course, så vil golfspilleren kunne opleve, hvordan TrackMan har gjort bunkeroplevelsen langt mere virkelighedstro end tidligere.

Bliv medlem af Eagle Club
Eagle Club, der i den kommende sæson holder åbent frem til medio april 2020, tilbyder igen i år en række attraktive medlemskaber. 

Det er muligt at booke en simulator på timebasis, men ønsker man et medlemskab af Eagle Club varierer priserne fra 1.500 kr. og op til 8.000 kr. for et 'Eagle Club' medlemsskab, der gennem hele sæsonen giver adgang til golfsimulatorerne alle ugens syv dage fra morgen til aften.

Company Days og klub-i-klubben
Flere og flere klubber-i-klubben har fundet ud af, hvor sjovt det kan være at flytte den ugentlige matchdag til Eagle Club, og i simulatorerne spille en runde på eksempelvis Bethpage eller St Andrews. Undervejs på runden kan der nydes en omgang kolde velskænkede fadøl, alt imens spillerne ‘går’ de 18 huller på 45-60 minutter (pr. spiller).

For virksomheder er der også noget at komme efter. Eagle Club tilbyder at arrangere Company Days og virksomhedsarrangementer, som er skræddersyet den enkelte virksomheds ønsker.

Bliv klar til golfferien
Eagle Club er langt fra kun forbeholdt elitespilleren eller klubberne-i-klubben. Hver dag besøges golfcenteret af ganske almindelige golfspillere, som ikke nødvendigvis er træningsnarkomaner, men som måske lige skal have pudset svinget af, inden den forestående golfrejse.

Og netop golfrejser er også noget af det, som Eagle Club også satser på i år. I samarbejde med den lokale rejsesponsor ClassicGolf arrangeres der en fælles matchtur sidst på vinteren, så Eagle Club medlemmerne kan komme afsted og hygge sig og få vished for, at vinterens træningsiver foran golfsimulatoren har båret frugt.

Fakta:

- Eagle Club drives af club manager Lars Svensson sammen med partner og Head-proPeter Moe Svendsen.

- Centeret råder over otte simulator med den nyeste software fra TrackMan, hvor der kan spilles 50 af verdens bedste golfbaner på en 4,7 x 3 m storskærm. 

Alle artikler

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

VIDEO: Visit Golf Algarve udgiver video med budskabet 'Stay home now - travel later. Budskabet er klart, men lysten til at rejse stiger markant efter man har set den korte video...