Skovshoved Hotel

Sjælland, Danmark

Skovshoved Hotel ligger omgivet af de historiske skovserhuse og nordsjællandsk idyl, tæt på storby, skov og strande ved både Bellevue og Charlottenlund Strandpark.

Fra hotellet er der tilmed kun nogle få minutters kørsel til Københavns Golf Klub, hvor man kan spille en runde på den historiske golfbane i selskab med hinanden og Dyrehavens prægtige kronhjorte.

Det gamle badehotel stammer oprindeligt fra 1660 og har således i mere end 350 år været samlingspunkt for de lokale og et eksklusivt get away for rejsende til og fra Nordsjælland.

Skovshoved Hotel er et sted, som gennem tiden har tiltrukket landliggerne og fornemme sommergæster og et sted, som i dag byder på tilbagelænet luksus og eksklusiv badehotelsstemning i romantiske omgivelser.

Det lille strandvejshotel består af blot 22 værelser, der alle er moderne og stilfuldt indrettet. Her knitrer sengetøjet sprødt, når man lægger sig i de det, og mens kunsten på væggene fanger ens opmærksomhed, så bringer havudsigten samtidig smilet frem på læberne.

Det er et sted, som føles både hyggeligt, familiært og eksklusivt, og ikke nok med det, så har rejsemagasinet Condé Nast Traveler kåret Skovshoved Hotel til at være blandt verdens hippeste små hoteller.

Altså med andre ord et sted, hvor man mødes. Måske til lidt fingerfood fra gourmetkøkkenet og et glas champagne i loungen eller til en middag i hotellets restaurant.

I Restaurant Skovshoved spises der i øvrigt særdeles godt. Mad med manér og masser af smag, som det hedder sig. Altsammen i en afslappet brasseriestil. Gæsterne kan bl.a. få den legendariske Skovsermenu, ligesom a la carte kortet tæller retter som hummerbisque, rørt oksetatar, stegt vesterhavstorsk og søde detaljer som klassisk vanilje Crème Brûlée og Tahitivanilje financier med saltkaramel is, flødekaramelcrème & flager af vaffel. 

                                                   

Book et ophold på Skovshoved Kro og bo tæt på gode shoppingmuligheder i både Hellerup og på Jægersborg Alle, tæt på kulturoplevelser i København og tæt på Danmarks ældste golfklub, Københavns Golf Klub. 

                

                                                   

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 22
 • Afstand til strand Afstand til strand 200 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Københavns Golf Klub Afstand til Københavns Golf Klub 5,1 km
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Nej
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 41 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej