Kokkedal Slot Copenhagen

Sjælland, Danmark

Kokkedal Slot Copenhagen er en nordsjællandsk lystejendom med en flere hundrede år gammel historie bag sig. Slottet ligger nord for København, ikke langt fra Øresund og praktisk talt midt på golfbanen i Kokkedal.

Slottet har levet en broget tilværelse med både storhedstider og total forfald og faktisk har der ligget flere slotte på grunden. Det første blev opført af Grev August v. Berckenthin, der havde fået ejendommen overdraget af dronning Sophie Magdalene (enke efter Christian den 6.). Årstallet var 1746.

Gennem årene har stedet skiftet ejer et utal af gange. I begyndelsen af 1900-tallet var ejendommen bl.a. ejet af en af ØK´s stifter, kammerherre Andreas du Plessis de Richelieu.

Siden var Daells Varehus’ ejer Peter Møller Christensen i årene 1940-63 herre i den imponerende sommerbolig.

Efter et langvarigt forfald blev der i 2007 igangsat en omfattende renovering, som resulterede i en eventyrlig forvandling. Det store renoveringsarbejde blev nøje afstemt med slottets arkitektoniske periode, til trods for, at kun meget lidt af det oprindelige interiør og eksteriør blev bevaret.

Small Luxury Hotels of the World
I 2011 åbnede Kokkedal Slot Copenhagen som luksushotel og i 2013 fik slottet nye ejere, som med overtagelsen havde både visioner og ambitioner om at skabe et af de bedste og mest attraktive overnatningssteder i Danmark.

Kokkedal Slot Copenhagen råder over i alt 59 værelser. Værelserne findes både i hovedbygningen og i forpagterboligerne, som er forbundet til hovedbygningen med en underjordisk gang.

Værelserne, der er inddelt i flere forskellige kategorier, er alle lyse og moderne indrettet med flotte detaljer og badeværelser i rustik slotsstil. Fra værelserne i hovedbygningen har man udsigt til slotshaven.

I de underjordiske gange findes hotellets spa med indendørs pool, sauna, dampbad og koldbad.

Slottet råder tillige over to restauranter. Om sommeren kan gæsterne sidde ude på den sydvendte terrasse og nyde udsigten til golfbanen og spise lidt god mad, mens spillerne slår ind til 12. green.

I slottets kælder, under de originale kælderhvælvinger fra 1746, finder man gourmetrestaranten, Restaurant Slotskælderen, hvor gæsterne bydes på flotte serveringer.

Kokkedal Slot Copenhagen fremstår i dag som en majestætisk perle med mere end 250 års spændende og royal historie bag sig. Stedet tiltrækker et kvalitetsbevidst publikum med hang til livsnyderi og unikke oplevelser.

De oplevelser kan man både få i hotellets spa, i den fremragende kælderrestaurant eller på de nærliggende golfbaner, Rungsted Golf Klub, Simons Golf Club eller Helsingør Golf Club.

                                                 

GolfersGlobe samarbejder med Nordicgolfers, som vil kontakte dig vedr. tilbud. Den anførte pris er en Fra-pris og kan bookes søndag - fredag. Bemærk, at greenfee skal bookes og betales særskilt til Kokkedal GK

               

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 62
  • Bo ved banen Bo ved banen Ja
  • Afstand til Kokkedal Golfklub Afstand til Kokkedal Golfklub 171 meter
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Ja
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 54 km
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja