Hindsgavl Slot

Fyn, Danmark Fyn, Danmark (Photo credit: Kurt Rodahl Hoppe & E+N Arkitektur)

Ud mod Lillebælts kyst ligger Hindsgavl Slot, et sted med en så fantastisk beliggenhed, at H. C. Andersen mente, at udsigten herfra var den smukkeste på Fyn.

Når man kører op gennem slotsalleen ses de smukke omgivelser på afstand, og man fornemmer tydeligt, at man er på vej til et særligt sted.

Det sagnomspundne slot rummer en lang og spændende historie, og inde bag de tykke slotsmure emmer hver en krog af historie og spændende fortællinger.

Slotsophold i historiske rammer
Det fredede slots historie går helt tilbage til 1200-tallet, og Hindsgavl Slot lokker med romantik, luksus, og et golfophold på 1. klasse.

Uanset om man bor i et af de gamle slotsværelser med rokokomøbler, lysekroner og guldspejle eller i de nyere, og mere moderne, værelser i sidebygningerne, så kan der ikke sættes en finger på noget.

I det som engang var staldbygninger findes der i dag værelser med fritstående, cirkelrunde brusekabiner, og som kontrast til det rustikke og nøgne udtryk med de rå murstensvægge er de enkelte værelser forsynet med smukke stofbeklædte sengegavle og et hvidt hvælvet loft, der leder tanken hen på bølgende, hvide sejl. 

I de historiske rammer bliver man forkælet fra ankomst til afrejse, og Hindsgavl Slot er stedet, hvor nyt og gammelt mødes og forenes på bedste vis.

Fra den store terrasse har man på en flot sommerdag udsigt ud over Lillebælt, og har man lyst til mere motion efter dagens golfrunde kan man spadsere rundt i den store slotshave, hvor man støder på lysthuse, broer og små vandbassiner.

I slottets hovedbygning findes restauranten; Restaurant Den hvide Dame. Den tilhørende køkkenhave forsyner køkkenet med frisk frugt, grøntsager og krydderurter, når årstiden tillader det.

Fra Hindsgavl Slot er der kun godt 25 km til henholdsvis Vejle Golf Club og Kolding Golf Club.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 120
  • Afstand til strand Afstand til strand 0 meter
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Golfklubben Lillebælt Afstand til Golfklubben Lillebælt 3,5 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej