Stella Maris

Fyn, Danmark

På den sydfynske hotelperle, Stella Maris Hotel de Luxe, er der et strejf af badehotel over stedet. Hotellet, der to år i træk (2017 & 2018) er kåret som Danmarks bedste 4-stjernede hotel, ligger nemlig på en stor grund, der skråner direkte ned mod Svendborg Sund.

Stella Maris blev oprindeligt opført i 1904 og hørte i de første år ind under Hvidkilde Gods. I en årrække blev den smukke palævilla beboet af enkegrevinden Anna Ahlefeldt-Laurvig-Lehn, der gav stedet tilnavnet Stella Maris, som på latin betyder ‘havets stjerne’.  

Ejendommen har gennem årene været benyttet som både privatbolig, sommerpensionat og missionshotel – endda det sidste missionshotel i Danmark – inden Stella Maris Hotel de Luxe slog dørene op i 2014.     

På Stella Maris bliver man som gæst mødt af kvalitet og faglig stolthed blandt hotellets ansatte. Der lægges vægt på at yde en ekstraordinær personlig service, så gæsterne får en unik hoteloplevelse og føler sig godt tilpas. Stedets indretning er smagfuld, og placeringen ud til vandet er unik.

I køkkenet er der først og fremmest fokus på at skabe den gode, ærlige smag. Køkkenchefen bestræber sig på at få så mange råvarer som muligt fra lokale fynske producenter, og i sæsonen bruges der så vidt muligt kød og grøntsager fra hotellets egen økologiske og bæredygtige produktion på Vejrø.

Stella Maris råder over 36 luksuriøse værelser samt en lounge, bar, terrasse, vinkælder og restaurant.

Tag på et golfophold på Stella Maris, hvor I kan nyde roen, den smukke fynske natur og blive forkælet mellem golfrunderne.

Stella Maris samarbejder med Svendborg Golf Klub, og der tilbydes særlige golfpakker med aftenmenu, overnatning inkl. morgenmad samt green fee.

                                                 

GolfersGlobe samarbejder med Nordicgolfers, som vil kontakte dig vedr. tilbud. Den anførte pris er en Fra-pris og gælder for en overnatning i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsetillæg er på kr. 400,- 

               

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 36
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Svendborg Golf Klub Afstand til Svendborg Golf Klub 5,1 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej