Hotel Hesselet

Fyn, Danmark

Stranden, havet og bøgeskoven danner rammen om Hotel Hesselet.

Det flotte hotel ligger lidt nord for Nyborg på et areal, der grænser op til Storebælt. Beliggenheden er i særklasse, og hotellet har tilmed en central placering tæt på både Storebæltsbroen, Sct. Knuds Golfklub og Great Northern, der er Fyns nyeste golfbane (2017).

Blandt landets bedste hoteller
Hotel Hesselet er et designhotel opført i 1967.

‘Opfør Danmarks mest fuldkomne hotel’, lød opgaven, som landets på daværende tidspunkt førende hotelarkitekt, Bent Severin blev sat til at udføre. Resultatet blev et stykke klassisk dansk arkitektur indrettet med kunst på væggene, lædermøbler, bløde tæpper og paneler i ædeltræ.

I mange år har Hotel Hesselet været blandt landets mest eksklusive hoteller. Et hotel med sit eget særpræg. Et hotelkoncept, der udstråler klasse og et sted der emmer af overskud og ro.

Hesselet er et gammelt dansk ord for hasselskov. Så er tonen slået an. Man befinder sig midt i den skønne nordfynske natur, og udsigten fra hotellet er ubeskrivelig smuk.

På det familieejede hotel bydes gæsterne indenfor til et særligt ophold. Man mærker den afslappede, personlige atmosfære og den imødekommende service.

Indkvarteringen sker enten i de originale værelser, hvor mørke træsorter og smukke udsmykninger vidner om de første ejeres tætte bånd til Asien, mens der i sidefløjen fra 2008 er indrettet en række nye og moderne værelser, hvor indretningen er anderledes og præget af designermøbler.

En gourmet-klassiker
Restaurant Tranquebar rangerer blandt de bedste restauranter på Fyn, og gourmetrestauranten er kendt for at give gæsterne en oplevelse, der taler til alle sanser.

Man sidder med udsigt til Storebælt, hvor Sprogø kan skimtes i det fjerne, og foran sig ses et skarpt skåret menukort, der indeholder retter som; 1) Osietra Caviar fra Stokkebye med kongekrabbe, citroncrème, dild og syrnet fløde, 2) Oksehøjreb med marv, persille, sauce Bordelaise, salat og pommes frites og måske en dessert der enten kan være 3) Hesselets chokolade symfoni eller 4) Rabarbersorbet på hvid chokolade skal, med sprød krokant, rabarberkompot, og citron verbena. Gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet.

Aftenens kan passende afsluttes med en gåtur langs vandet eller med en nightcap i det smukke bibliotek og tilhørende bar, der bærer navnet TRANQUE-BAR.

Hotellet har i mere end 20 år været optaget i sammenslutningen ‘Small Luxury Hotels of the World’, der omfatter mere end 200 luksushoteller rundt om i verden. Et kvalitetsstempel, der er med til at løfte hotellet op på et højt internationalt niveau.

                                           

Book et ophold på Hotel Hesselet og spil de nærliggende golfbaner i Sct. Knuds Golfklub og Great Northern.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 59
  • Afstand til strand Afstand til strand 100 meter
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Sct. Knuds Golfklub Afstand til Sct. Knuds Golfklub 2,5 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Ja
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja