Alcanada oplever stigende popularitet

Mallorca, Spanien | Publiceret 03-11-2017

Club de Golf Alcanada, der ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er den eneste golfbane på Mallorca, som ligger helt ud mod havet ved Alcudia-bugten. Den prisvindende bane har taget navn efter den lille berømte ø med fyrtårnet, som ligger ud for kysten.

Det er Robert Trent Jones Jr, der står bag designet af denne fantastiske golfbane, som iøvrigt er ejet af den tyske Porsche-familie. Det plejer som regel at borge for en vis kvalitet, og det er også tilfældet i Club de Golf Alcanada.

Det som der fremhæves gang på gang, som en af forklaringerne på Club de Golf Alcanada's stigende popularitet, er, ud over den unikke placering, det forhold, at banen er designet, så den udfordrer de bedste spillere, men samtidig også kan spilles af den almindelige feriegolfer.

En anden forklaring er den, at Club de Golf Alcanada har indført brugen af TagMarshal, et nyt revolutionerende golf course management system, der kan tracke, hvor lang tid en gruppe af spillere er undervejs på runden. Det gør det muligt at identificere tendenser på baggrund af data og dermed foretage ændringer og forbedringer af banens layout, så man undgår langsomt spil på banen.

Men samtidig er det også muligt for Marshals at køre ud til en gruppe af langsomme spillere og hjælpe dem med at sætte tempoet i vejret. For netop langsomt spil er noget af det som 75 pct. af alle golfere ønsker at undgå, ikke mindst når man er på golfferie.

Golfturismen oplever en general fremgang på Mallorca, og fra Club de Golf Alcanada lyder meldingen, at bookingerne for forårsmånederne 2018 ligger 10 pct. højere end i 2017.

Til klubben hører der et smukt, gammelt stenhus, der i dag er indrettet til klubhus og restaurant. Efter runden bør man unde sig selv den oplevelse det er, at side på terrassen og få lidt god tog spise og nyde udsigten ud over havet.

Alcudia-bugten har tidligere haft et lidt blakket ry pga. den massive forekomst af hoteller. Men kigger man sig lidt for, så er det faktisk muligt at finde nogle rigtig hyggelige hoteller oppe i dette hjørne af Mallorca.

Og foruden smuk natur, brede sandstrande og hyggelige landsbyer, så ligger der faktisk også en Michelin restaurant i Alcudia, Restaurant Jardín med tilhørende bistro, hvor man spiser som en konge, men slipper for den dyre regning.

Club de Golf Alcanada er for alvor ved at få Alcudia-bugten og det nordøstlige hjørne af Mallorca placeret på landkortet, som et sted, der er værd at besøge, både for at spille golf og for at nyde livets andre gode sider.

Alle artikler

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...