Alcanada oplever stigende popularitet

Mallorca, Spanien | Publiceret 03-11-2017

Club de Golf Alcanada, der ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er den eneste golfbane på Mallorca, som ligger helt ud mod havet ved Alcudia-bugten. Den prisvindende bane har taget navn efter den lille berømte ø med fyrtårnet, som ligger ud for kysten.

Det er Robert Trent Jones Jr, der står bag designet af denne fantastiske golfbane, som iøvrigt er ejet af den tyske Porsche-familie. Det plejer som regel at borge for en vis kvalitet, og det er også tilfældet i Club de Golf Alcanada.

Det som der fremhæves gang på gang, som en af forklaringerne på Club de Golf Alcanada's stigende popularitet, er, ud over den unikke placering, det forhold, at banen er designet, så den udfordrer de bedste spillere, men samtidig også kan spilles af den almindelige feriegolfer.

En anden forklaring er den, at Club de Golf Alcanada har indført brugen af TagMarshal, et nyt revolutionerende golf course management system, der kan tracke, hvor lang tid en gruppe af spillere er undervejs på runden. Det gør det muligt at identificere tendenser på baggrund af data og dermed foretage ændringer og forbedringer af banens layout, så man undgår langsomt spil på banen.

Men samtidig er det også muligt for Marshals at køre ud til en gruppe af langsomme spillere og hjælpe dem med at sætte tempoet i vejret. For netop langsomt spil er noget af det som 75 pct. af alle golfere ønsker at undgå, ikke mindst når man er på golfferie.

Golfturismen oplever en general fremgang på Mallorca, og fra Club de Golf Alcanada lyder meldingen, at bookingerne for forårsmånederne 2018 ligger 10 pct. højere end i 2017.

Til klubben hører der et smukt, gammelt stenhus, der i dag er indrettet til klubhus og restaurant. Efter runden bør man unde sig selv den oplevelse det er, at side på terrassen og få lidt god tog spise og nyde udsigten ud over havet.

Alcudia-bugten har tidligere haft et lidt blakket ry pga. den massive forekomst af hoteller. Men kigger man sig lidt for, så er det faktisk muligt at finde nogle rigtig hyggelige hoteller oppe i dette hjørne af Mallorca.

Og foruden smuk natur, brede sandstrande og hyggelige landsbyer, så ligger der faktisk også en Michelin restaurant i Alcudia, Restaurant Jardín med tilhørende bistro, hvor man spiser som en konge, men slipper for den dyre regning.

Club de Golf Alcanada er for alvor ved at få Alcudia-bugten og det nordøstlige hjørne af Mallorca placeret på landkortet, som et sted, der er værd at besøge, både for at spille golf og for at nyde livets andre gode sider.

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...