Alcanada oplever stigende popularitet

Mallorca, Spanien | Publiceret 03-11-2017

Club de Golf Alcanada, der ligger på den nordøstlige del af Mallorca, er den eneste golfbane på Mallorca, som ligger helt ud mod havet ved Alcudia-bugten. Den prisvindende bane har taget navn efter den lille berømte ø med fyrtårnet, som ligger ud for kysten.

Det er Robert Trent Jones Jr, der står bag designet af denne fantastiske golfbane, som iøvrigt er ejet af den tyske Porsche-familie. Det plejer som regel at borge for en vis kvalitet, og det er også tilfældet i Club de Golf Alcanada.

Det som der fremhæves gang på gang, som en af forklaringerne på Club de Golf Alcanada's stigende popularitet, er, ud over den unikke placering, det forhold, at banen er designet, så den udfordrer de bedste spillere, men samtidig også kan spilles af den almindelige feriegolfer.

En anden forklaring er den, at Club de Golf Alcanada har indført brugen af TagMarshal, et nyt revolutionerende golf course management system, der kan tracke, hvor lang tid en gruppe af spillere er undervejs på runden. Det gør det muligt at identificere tendenser på baggrund af data og dermed foretage ændringer og forbedringer af banens layout, så man undgår langsomt spil på banen.

Men samtidig er det også muligt for Marshals at køre ud til en gruppe af langsomme spillere og hjælpe dem med at sætte tempoet i vejret. For netop langsomt spil er noget af det som 75 pct. af alle golfere ønsker at undgå, ikke mindst når man er på golfferie.

Golfturismen oplever en general fremgang på Mallorca, og fra Club de Golf Alcanada lyder meldingen, at bookingerne for forårsmånederne 2018 ligger 10 pct. højere end i 2017.

Til klubben hører der et smukt, gammelt stenhus, der i dag er indrettet til klubhus og restaurant. Efter runden bør man unde sig selv den oplevelse det er, at side på terrassen og få lidt god tog spise og nyde udsigten ud over havet.

Alcudia-bugten har tidligere haft et lidt blakket ry pga. den massive forekomst af hoteller. Men kigger man sig lidt for, så er det faktisk muligt at finde nogle rigtig hyggelige hoteller oppe i dette hjørne af Mallorca.

Og foruden smuk natur, brede sandstrande og hyggelige landsbyer, så ligger der faktisk også en Michelin restaurant i Alcudia, Restaurant Jardín med tilhørende bistro, hvor man spiser som en konge, men slipper for den dyre regning.

Club de Golf Alcanada er for alvor ved at få Alcudia-bugten og det nordøstlige hjørne af Mallorca placeret på landkortet, som et sted, der er værd at besøge, både for at spille golf og for at nyde livets andre gode sider.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...