Video: Mallorca er klar til at genåbne

Mallorca, Spanien | Publiceret 16-05-2020

Ser man tilbage i tiden, så var der engang, hvor Mallorca var en nedslidt charterdestination med masser af betonbyggeri og et lidet flatterende ry. En Middelhavsø, der var blevet synonym med grisefester og masseturisme.

De lokale myndigheder indså problemerne og træf derfor en beslutning om at ville vende udviklingen. Efter et radikalt kursskifte er det de seneste 10-15 år lykkes at få skabt et nyt image, hvor Mallorca i dag står for nogle værdier, der tiltrækker livsnyderen og den moderne rejsende, der drømmer om store rejseoplevelser med indhold og kvalitet.

 

 

Senest har øen, som det øvrige Spanien, været hårdt ramt af Corona-krisen. Mallorca har været lukket ned, og de lokale turisterhverv (hoteller, restauranter, golfbaner m.m.) skriger nu på en genåbning og en venden tilbage til det ’nye normale’.

                    

For at minde os alle sammen om, hvor skønt der er på Mallorca har den lokale sammenslutning af øens golfbaner, Mallorca Golf Island, lavet en flot video, der vækker minder hos nogle og hos andre sætter gang i rejsedrømmene.

 

 

Golf de Andratx

GolfersGlobe har ved flere lejligheder besøgt Mallorca. Sidst vi var der skrev vi et REJSEBREV med vores oplevelser fra turen, og det bliv også til en længere artikel i vores rejsemagasin.

Læs artiklen fra Mallorca på linket HER og se den korte, men flotte rejsevideo på linket øverst i artiklen.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...