Mallorca-resort rykker ind op Top-50

Photo Credit: Azalea Group & Pula Golf Resort) | Publiceret 16-10-2023

Pula Golf Resort fortsætter den positive udvikling, som nu efterhånden har stået på i en årrække. 

På National Club Golfers seneste rangliste er Pula Golf Resort, med en placering som nummer 47, for alvor rykket op i det fine selskab. 

Blandt de mange nye tiltag er stedets hotelsuiter med egne køkkenfaciliteter, fitnesscenter og spa-faciliteter - herunder en indendørs og udendørs swimmingpool, sauna og mulighed for at få massage. 

TrackMan rangen i Pula Golf Resort er den første af sin slags på Mallorca

Endelig har man i 2022 åbnet en TrackMan drivingrange i to etager, som er med til at løfte niveauet for resortets træningstilbud. 

Med til at placere Pula Golf Resort blandt Europas 50 bedste golfresorts er bl.a. det rustikke hotel fra det 16. århundrede, som er velbevaret, og hvor man med stor omhu har formået at bevare den historiske charme.

Urtehaven på Pula Golf Resort

Desuden er stedets restaurant, S'Era de Pula, noget ud over det sædvanlige. Restauranten er på et niveau, så både lokale og øens turister kommer her for at spise. De fleste råvarer fås fra lokale leverandører samt fra resortets egen urtehave og frugtplantage, hvor der er fokus på økologisk produktion. 

Fokus på bæredygtighed
Den seneste ranglisteplacering er også påvirket af, at Pula Golf Resort er langt fremme, når det gælder bæredygtighed. Gennem flere år har ejerne foretaget en række miljømæssige foranstaltninger. 

Blandt andet er brugen af solpaneler taget i anvendelse, ligesom brugen af plast er blevet udfaset. Vanding af golfbanen sker med genbrugsvand, og de mange tiltag har betydet, at Pula Golf Resort i dag er klassificeret som et regenerativt hotel.

 

 

’Vi ønsker, at folk skal føle sig hjemme, når de besøger Pula, og at de har alt, hvad de har brug for lige ved hånden. Vi er meget stolte over at have nået op i Top-50 blandt Europas bedste golfresorts’, lyder det fra Arnau Sala, general manager på Pula Golf Resort.

Pula-banen har fem gange været vært for turneringer under DP World Tour

 

Om Pula Golf Resort 

• Beliggende under en time fra Palmas internationale lufthavn på østkysten af øen, er Pula Golf Resort et af de bedste golfresorts på Mallorca.

Pula golfbanen blev grundlagt i 1995 og fuldstændig redesignet af José María Olazábal mellem 2004 og 2006. Pula Golf Resort har været vært for European Tour og Legends-touren ved flere lejligheder.

• Der findes en to-etagers driving range, nu installeret med TrackMan teknologi, som en del af et træningsområde, der også omfatter to putting greens, et kort game område, tre pitching greens og en stor chipping green.

• Pula Golf Resort kan også prale af sin S'era de Pula Restaurant, et elegant og rustikt middelhavsspisested med udsigt over golfbanen. Restaurantens menukort er baseret på lokale råvarer og de hjemmedyrkede produkter fra den 6.000 m2 store køkken- og frugthave.

• Pula Golf Resort har en udendørs swimmingpool og sauna, samt en massageservice. Hotellet råder over 10 værelser samt 21 individuelle suiter (Feriehytter).

Alle artikler

Nu åbner La Réserve Golf Links

Nu åbner La Réserve Golf Links

MAURITIUS: Med åbningen af La Réserve Golf Links har det tropiske ø-paradis fået endnu en golfbane i verdensklasse. Golfbanen er en del af Heritage Resorts...

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Costa Brava er kendt for sine mange flotte golfbaner og rige (vin)kultur. Regionen i nordøst er for længst gået hen og blevet et af Spaniens mest spændende golfrejsemål...

Sponsoreret Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

AJMAN: Al Zorah Golf Club er gået sammen med det super eksklusive The Oberoi Beach Resort og har lavet en 'Stay-and-Play' golfpakke, der henvender sig til golfspillere, der vil prøve noget ekstraordinært...

Suveræne vindere af Race to Thailand

Suveræne vindere af Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Finalenrejsen til Thailand blev en fantastisk oplevelse for alle deltagerne. Makkerparret Jan Kronborg g Henrik Johnson blev suveræne vindere af RTT 2023.

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

De tre Abu Dhabi golfbaner Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club løb med masser af hæder ved årets World Golf Awards 2023...

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

RACE TO THAILAND: Hen over sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., da deltagerne ved RTT tilmeldte sig de løbende HIO-konkurrencer. Pengene sendes nu til Thailand...