• Mallorca, Spanien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Mallorca - middelhavsklassikeren, der blev en moderne livstilsø

For få årtier siden var Mallorca en nedslidt charterdestination med masser af betonbyggeri og et lidet flatterende ry. De lokale myndigheder besluttede derfor at vende udviklingen og samtidig ændre øens omdømme, som op gennem 70’erne var blevet synonym med grisefester og masseturisme.

Efter et radikalt kursskifte er det de seneste år lykkes at få skabt et nyt image med fokus på livsnyderen og den moderne rejsende, der drømmer om store rejseoplevelser med indhold og kvalitet.

Øen byder på en fantastisk natur, strande med krystalklart vand, bjergkæder, små dale med pinjetræer og smukke åbne landskaber med de karakteristiske mandeltræer, som kan ses blomstre i det tidlige forår og dække øen med et hvidt blomstertæppe.

En bølge af nystraurerede finca’er, små boutique (design) hoteller, agroturisme er skyllet ind over øen det seneste årti. I dag har Mallorca således mere end 20 5*hoteller og yderligere 25 hoteller klassificeret som 'rural-deluxe.' 

Selvforkælelse og store gourmetoplevelser, langt væk fra turismens traditionelle epicenter er blevet det nye sort på Mallorca. Og så er der selvfølgelig øens mere end 20 fantastiske golfbaner, som i dag tiltrækker turister fra flere hele Europa. 

Læs mere om Mallorca her

Artikler