Real Golf de Bendinat

Mallorca, Spanien

Pris Pris Pris Prisklasse

Real Golf de Bendinat (1986) er en hyggelig bane, der ligger i et lille dalområde mellem bjergene lidt sydvest for Palma.

Området er eksklusivt, hvilket skyldes den nære beliggenhed i forhold til Palma (7 km.), og et af nabohotellerne til golfbanen er det flotte Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous.

Golfbanen i Real Golf de Bendinat er en rigtig flot parkbane, der er designet af Martin Hawtree, som også står bag baner som Royal Birkdale (England), Portmarnock (Irland) og Elisefarm Golf Club (Sverige).   

Allerede på første hul ses tegningen til, hvad som venter de kommende timer. Layoutet byder på store niveauforskelle og de fleste fairways er forholdsvis smalle. 

Banen er ikke for nybegyndere. Til det er sværhedsgraden for høj. Til gengæld kan alle, der tager chancen og spiller en runde  her på golfferien til Mallorca glæde sig over den smukke natur og de mange pinjetræer, der på smukkeste vis indrammer banen.

De første 9 huller er de letteste. Fairways er flankeret af flotte lave ejendomme, som på ingen måde skæmmer golfoplevelse. Dertil er ejendommene ganske enkelt for smukke. 

På de sidste 9 huller bliver terrænet mere kuperet og fra de højtliggende teesteder på både 15. og 16. hul er der en flot udsigt ud over hele dalen og til de lavtliggende fairways. Man har virkelig formået at skabe et spændende banelayout, og Bendinat kan bedst af alt betegnes som en risk-reward bane, hvor dem, som slår langt med fordel kan slå hen over hjørnerne på dogleg hullerne.

Til anlægget hører der et rigtigt hyggeligt klubhus, som til trods for at klubben først blev dannet i 1986, ser ud til at have ligget der i mindst hundrede år. I det store lokale med bar, lounge og restaurant hersker der en rigtig god stemning, og møblerne har så tilpas meget patina at man fornemmer, hvor medlemmer og besøgende har været flittige gæster både indenfor og udenfor på den store terrasse, der vender ud mod 18. green.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous Afstand til Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous 810 meter
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Sværhedsgrad Sværhedsgrad Svær
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja