Club de Golf Son Servera

Mallorca, Spanien

På Mallorcas østkyst ligger øens næstældste golfbane, som i 2017 kunne fejre 50 års jubilæum.

Club de Golf Son Servera er den eneste golfklub på Mallorca, som er en medlemsklub, og det er med til at give en hel særlig familiær stemning - og for gæster, der besøger klubben. 

Fra Club de Golf Son Servera (1967) er der udsigt til bugten ved Cala Millor. I baggrunden ses bjergene, og denne parkbane byder, ud over en stor naturoplevelse, også på nogle rigtig flotte golfhuller.  

Fairways er omkranset af gamle egetræer, oliventræer og palmer og fremme ved greens venter der en virkelig test på de ondulerede greens.

De 18 huller er anlagt ad to omgange og de to sløjfer (For-9 og Bag-9) byder på to vidt forskellige spiloplevelser. Da man anlagde de 9 nye huller skabte man samtidig banens signaturhuller. Det er hulforløbet fra 3-7 hul, som kaldes for 'The Pine Trap' og er inspireret af PGA National's 'The Bear Trap', hvor der hvert år spilles Honda Classic på PGA Tour. 

Jack Nicklaus, der har stået bag en løbende forbedring af PGA National-banen i Florida, har udtalt at disse huller er der, hvor et mesterskab enten bliver vundet eller tabt.

Dette 'statement' bruges nu også på 'The Pine Trap' i Club de Golf Son Servera, og selvom Nicklaus hverken har designet eller spillet hullerne, så giver det god mening. For hullerne er virkelig både spændende og teknisk krævende. Samtidig er de utrolig flotte, som de står der omgivet af pinjetræer, og der er ingen som helst tvivl om, at netop disse huller er de meste spændende huller på golfbanen i Club de Golf Son Servera.    

Club de Golf Son Servera, der er nabobane til Pula Golfkan spilles af alle. Det er generelt bemærkelsesværdigt, hvordan størrelsens på greens varierer fra hul til hul. På visse huller er greens så små at de må kandidere til at være blandt nogle af de mindste på Mallorca.  

De sidste 9 huller ligger i et åbent og fladt terræn, og ofte vil teestederne være rykket frem, så spillere uanset niveau, kan få glæde af golfoplevelsen.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til Pula Golf Resort Afstand til Pula Golf Resort 2,6 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja