Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Mallorca, Spanien

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse 4,2 GolfersGlobe bedømmelse
Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Pris Pris Pris Prisklasse

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel på Mallorca ligger i det eksklusive Son Vida område i bakkedraget oppe bag Palmabugten.

Det 5* hotel er oprindeligt bygget i 1992, men blev lukket i 2012 for at gennemgå en omfattende renovering. Efter ni måneders arbejde blev dørene i sommeren 2013 igen slået op og gæsterne budt velkommen indenfor. Renoveringen, der kostede i omegnen af 100 mio. kr., omfattede bl.a. et helt nyt airconditionsystem og trådløst internet på samtlige værelser. Som et led i hotellets miljøprofil blev der også installeret et solcelleanlæg, som i dag sørger for varmt vand til hotellets gæster og samtidig leverer strøm til airconditionanlægget.

I dag fremstår Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel som et eksklusivt hotel, der oser langt væk af kvalitet og god smag. Og hotellet, der er bygget i typisk sydeuropæisk stil, minder mest af alt om en kæmpemæssig velhavervilla med storsprossede vinduer, terrakotta-tegl på taget og sandfarvede tykke mure.

Indretningen er afdæmpet med et tydeligt præg af elegance. De i alt 93 værelser og suiter fremstår i beige og lysebrune nuancer, som er med til at give rummene en harmonisk helhed. 

Store vinduespartier åbner op ud mod haven, pool området og Son Vida golfbanen, og efter en lang dag på golfbanen eller udflugter rundt på øen kan man glæde sig over at kunne tilbringe natten i en klassisk Kingsize Sheraton seng.

Fremragende gourmetoplevelser
The Es Carbó restaurant er hotellet signaturrestaurant, hvor gæsterne kan vælge mellem en lang række serveringer fra det spanske middelhavskøkken. Restauranten anses for at være blandt øens bedste gourmetspisesteder.

I hotellets underetage ligger Bodega del Green – en fremragende tapasrestaurant med et særdeles godt køkken og en skøn atmosfære. Indretningen er holdt i en blanding af spansk design suppleret med internationale tendenser, og den afslappede loungestemning gør stedet til noget særligt. Køkkenet serverer bl.a. spansk tortillas, grillede grønne peberfrugter, kæmperejer i hvidløgsolie samt den klassiske spanske jamón ibérico, og vinkortet rummer vine fra en lang række spanske mikroproducenter. Alene vinkortet gør Bodega del Green et besøg værd.  

Golf inkluderet i prisen
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel er et ‘Golf Inclusive Hotel’, hvilket betyder, at green fee til de tre tilhørende baner, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint er inkluderet i værelsesprisen.   

Og meget bekvemt findes der gratis shuttleservice fra hotellet og til de tre baner. Der kører busser hele dagen, så gæsterne efter runden og måske en god frokost i klubhuset hurtigt kan komme tilbage til hotellet.  

Læs mere om Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel her

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 93
 • Afstand til by Afstand til by 6 km
 • Afstand til strand Afstand til strand 6 km
 • Bo ved banen Bo ved banen Ja
 • Afstand til Golf Son Vida Afstand til Golf Son Vida 0 meter
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Nej
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Ja
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 20 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja