Belmond La Residencia

Luksus, romantik, gastronomi

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Pris Pris Pris Prisklasse

Belmond La Residencia regnes for at være blandt Spaniens fineste boutique hoteller. Et luksuriøst, idyllisk hideaway, som det internationalt anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveller tidligere har kåret til at være Europas bedste hotel. Det 5* hotel ligger i udkanten af den lille charmerende bjerglandsby, Deià, omgivet af de smukke Sierra de Tramuntana bjerge.

Et ophold på Belmond La Residencia er som at befinde sig i paradis. 'La Res', som stamgæsterne som regel omtaler stedet ligger på en kæmpe grund med udsigt til det omkring landskab, der er præget af olivenlunde og pinje og citrontræer.

Belmond La Residencia er indrettet i to 1600-1700 tals bygninger og med kun 63 værelser befinder man sig som gæst på et sted, hvor ord som rustikhed, romantik og underspillet luksus kun dækker en del af beskrivelsen. Her flyder tradition og nostalgi fra en svunden tid sammen med moderne bekvemmeligheder.

Hotellets stil er gennemført mallorcinsk. Indretningen er rustik med smukke fritliggende loftsbjælker, enorme stengulve og tykke hvidkalkede mure. De forholdsvis store og rummelige værelser er indrettet med bl.a. antikke møbler.

På Belmond La Residencia kan gæsterne fordrive tiden med at spille tennis, dase ved en af de 2 store pools eller lade sig forkæle i den prisvindende spa, der bl.a. tilbyder forskellige former for massager med brug af alger og urter.

Højsvungen gastronomi
Når sulten skal stilles, så har Belmond La Residencia to i særklasse gode restauranter, El Olivo Restaurant og Son Moragues Terrace & Bar. 

El Olivo er stedets signaturresturant. Et ambitiøst køkken der følger en global trend, der går i retning af, at benytte så mange lokale råvarer som muligt. En del af råvarerne kommer fra egen køkkenhave. Oliven, citroner, figner og appelsiner gror i baghaven og fårene græsser på de tilstødende marker. Restauranten hører til i den absolutte øverste liga og har da også de senere år vundet flere spanske og internationale udmærkelser.

Tag madkurven med
Gæsterne har mulighed for at få pakket en madkurv og her sørger køkkenchefen for, man får lov at opleve sjælen af Mallorca – den enkle smag. Lokale oste, skinker og frugt. Et godt brød, lidt lokal olivenolie, solmodnede tomater med masser af smag og som ekstra tilbehør en tallerken med Gamba de Soller, kæmperejerne, der er hevet op ad havet nogle få kilometer fra hotellet og som er let genkendelige med den dybe røde farve og den kraftfulde karakteristiske smag.

Den lille bjergby Deià ligger i gåafstand fra hotellet. Her kan man finde lidt hyggelig adspredelse. I de smalle gader findes der således et udvalg af små butikker, restauranter og barer. Og vil man ud til havet, så har hotellet deres egen shuttle service. Stenstranden, Cala Deiá er malerisk smukt, og man har naturligvis sørget for at placere et par gode restauranter. Hvad mere kan man forlange.

 

Læs mere om Belmond La Residencia her

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 67
 • Afstand til by Afstand til by 12 km
 • Afstand til strand Afstand til strand 3,3 km
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Golf son Termens Afstand til Golf son Termens 9 km
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 50 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja