Slieve Russell Hotel

Det nordlige Irland, Irland

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse 4,0 GolfersGlobe bedømmelse
Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

Slieve Russell Hotel Golf & Country Club ligger ved Ballyconnell halvvejs på strækningen mellem Dublin og nogle af Irlands bedste links golfbaner i nord.

Slieve Russell Hotel Golf & Country Club er kategoriseret som et 4-stjernet hotel, men det er et 4-stjernet hotel i den øvre del af kategorien.

Hotellet har nogle særdeles store og indbydende værelser og i det hele taget er der stil over dette hotel. Hotellets facade signalerer god stil og både i den store bar, Kells Bar og i hotellets signaturrestaurant, Conall Cearnach Restaurant oplever man en udstrakt grad af service.

Da GolfersGlobe besøgte Slieve Russell Hotel Golf & Country Club spiste vi i Conall Cearnach Restaurant, hvor vi på tjenerens opfordring bestilte husets Grilled Medallion of Hereford Beef Fillet. Kødet var så mørt og lækkert, at anbefalingen hermed er givet videre. Restauranten har tilmed også et særdeles spændende vinkort med bl.a. nogle gode spanske vine, som viste sig, at være den perfekte ledsager til et stykke velhængt oksekød.

Mange golfturister kommer til Irland for at spille linksgolf. Nogle planlægger at spille de bedste golfbaner i den nordligste del af Irland, som bl.a. omfatter Rosapenna og Ballyliffin, og vil man have opskriften på den perfekte golfferie til Irland, så bør en sådan også omfatte et stop på Slieve Russell, der ligger halvvejs på den næsten 5 timer lange køretur fra Dublin til eksempelvis Rosapenna.

Til hotellet hører der nemlig en af Irlands bedste parkbaner, og Slieve Russell fuldender dermed det bedste som Irland har at byde på, når det gælder golf på park- og linksbaner i en kombination med nogle gode gourmetoplevelser.

                                                               

Slieve Russell indgår i denne pakke, hvor der skal spilles nogle af Irlands bedste parkbaner, og hvor turen afsluttes med en runde på den fantastiske linksbane The Island lidt uden for Dublin. Bemærk, at den oplyste pris er beregnet på 4 personer. Se detaljer i højre side og Klik her for at læse dagsprogram for turen.
                                       

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 222
 • Afstand til by Afstand til by 3 km
 • Bo ved banen Bo ved banen Ja
 • Afstand til Slieve Russell Golf Course Afstand til Slieve Russell Golf Course 111 meter
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 138 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja