The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

Det Nordlige Irland | Photo credit, David Cannon | Af Redaktionen | Publiceret 09-07-2018

The Open spilles om få uger på Carnoustie i Skotland, men allerede nu kan du sikre dig billet til næste års udgave af The Open, når majorturneringen for første gang siden 1951 vender tilbage til Nordirland for at blive spillet på Royal Portrush fra den 14. - 21. juli.

Arrangørerne bag 2019-udgaven af verdens ældste golfturnering forventer, at det bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde er løbet af stabelen på den irske ø.

For første gang i The Open historien bliver alle billetter til Royal Portrush sat til salg i forsalg. Det er bl.a. gjort for at kunne imødekomme den enorme efterspørgsel, som der forventes blive.

For at imødese de mest trofaste golffans har The Open og R&A samtidig valgt at oprette en særlig fanklub, ’The One Club’, hvor man blot ved at registrere sig på TheOpen.com/TheOneClub er sikker på at være blandt de første, som får tilbudt billetter.

Det gælder både til den 148. udgave af Open på Royal Portrush og foreløbig også til turneringen i 2020 på Royal St George’s i England samt til The Open på St Andrews i Skotland i 2021.

Johnnie Cole-Hamilton, generaldirektør for The Open Championship ved R&A, ser frem til, at turneringen for første gang i næsten halvfjerds år skal spilles i Nordirland.

’Golffans ser med stor forventning frem til, at The Open vender tilbage til Royal Portrush, og den forventede store efterspørgsel efter billetter har foranlediget os til at tilbyde vores mest loyale fans eksklusiv adgang til billetter til næste års Championship’, lyder det fra Johnnie Cole-Hamilton.

Ifølge Johnnie Cole-Hamilton har Nordirland ry for at have nogle af verdens mest passionerede og kyndige golffans, og Cole-Hamilton er da også overbevist om, at de mange fans ikke vil gå glip af chancen for at være en del af den historiske begivenhed.

Det nye 7. hul, som tages i brug ved The Open 2019

Når spillerne teer ud til The Open i 2019 kan de se frem til at skulle spille flere nye huller. Pga. infrastrukturen har man nemlig måtte inddrage et par af de gamle huller og i stedet anlægge to nye. Det og meget mere fra Royal Portrush, herunder interview med Rory McIlroy og flere andre nordirske spillere, kan du se i den spændende video fra The Open, som du finder øverst her på siden.

                                              

Note: GolfersGlobe besøger Nordirland i oktober 2018, hvor vi bl.a. skal spille Royal Portrush, men også nabobanerne Portstewart og Castlerock. Du kan i et af vores kommende golfrejsemagasiner læse en større artikel fra vores tur til Nordirland og få rejsetips til, hvad man kan opleve på en golfferie til dette hjørne af Europa.

                    

Alle artikler

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

VIDEO: LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community lægger græs til dette års tourskole. Når pro'erne er væk indtages det populære resort igen af almindelige golfspillere...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai's nyeste golfbane, Dubai Hills, er blevet kåret som verdens bedste nye golfbane. Banen er designet, så den passer til den almindelige golfer, dvs. med brede fairways og et generelt spillevenligt layout...