The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

Det Nordlige Irland | Photo credit, David Cannon | Af Redaktionen | Publiceret 09-07-2018

The Open spilles om få uger på Carnoustie i Skotland, men allerede nu kan du sikre dig billet til næste års udgave af The Open, når majorturneringen for første gang siden 1951 vender tilbage til Nordirland for at blive spillet på Royal Portrush fra den 14. - 21. juli.

Arrangørerne bag 2019-udgaven af verdens ældste golfturnering forventer, at det bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde er løbet af stabelen på den irske ø.

For første gang i The Open historien bliver alle billetter til Royal Portrush sat til salg i forsalg. Det er bl.a. gjort for at kunne imødekomme den enorme efterspørgsel, som der forventes blive.

For at imødese de mest trofaste golffans har The Open og R&A samtidig valgt at oprette en særlig fanklub, ’The One Club’, hvor man blot ved at registrere sig på TheOpen.com/TheOneClub er sikker på at være blandt de første, som får tilbudt billetter.

Det gælder både til den 148. udgave af Open på Royal Portrush og foreløbig også til turneringen i 2020 på Royal St George’s i England samt til The Open på St Andrews i Skotland i 2021.

Johnnie Cole-Hamilton, generaldirektør for The Open Championship ved R&A, ser frem til, at turneringen for første gang i næsten halvfjerds år skal spilles i Nordirland.

’Golffans ser med stor forventning frem til, at The Open vender tilbage til Royal Portrush, og den forventede store efterspørgsel efter billetter har foranlediget os til at tilbyde vores mest loyale fans eksklusiv adgang til billetter til næste års Championship’, lyder det fra Johnnie Cole-Hamilton.

Ifølge Johnnie Cole-Hamilton har Nordirland ry for at have nogle af verdens mest passionerede og kyndige golffans, og Cole-Hamilton er da også overbevist om, at de mange fans ikke vil gå glip af chancen for at være en del af den historiske begivenhed.

Det nye 7. hul, som tages i brug ved The Open 2019

Når spillerne teer ud til The Open i 2019 kan de se frem til at skulle spille flere nye huller. Pga. infrastrukturen har man nemlig måtte inddrage et par af de gamle huller og i stedet anlægge to nye. Det og meget mere fra Royal Portrush, herunder interview med Rory McIlroy og flere andre nordirske spillere, kan du se i den spændende video fra The Open, som du finder øverst her på siden.

                                              

Note: GolfersGlobe besøger Nordirland i oktober 2018, hvor vi bl.a. skal spille Royal Portrush, men også nabobanerne Portstewart og Castlerock. Du kan i et af vores kommende golfrejsemagasiner læse en større artikel fra vores tur til Nordirland og få rejsetips til, hvad man kan opleve på en golfferie til dette hjørne af Europa.

                    

Alle artikler

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...

Unikke anlægsprincipper har skabt asiatisk mesterværk

Unikke anlægsprincipper har skabt asiatisk mesterværk

Ny vietnamesisk golfbane blev ved anlæggelsen ikke kun skabt ved brug af store entreprenørmaskiner. Også 'Modernatur' fik sat sit aftryk, da de store sanddyner tæt på havet skulle formes...

Dansk banearkitekt har løftet Korsør til nye højder

Dansk banearkitekt har løftet Korsør til nye højder

REDESIGN: En af landets bedste golfbanearkitekter, Philip Spogard, har svunget tryllestaven hen over flere af Korsør banens huller og har bl.a. skabt Danmarks måske flotteste par 3-hul...

Historiske linksbaner lokker med gode green fee tilbud

Historiske linksbaner lokker med gode green fee tilbud

SKOTLAND: 'Links with History' er navnet på et nyt markedsføringstiltag, der skal skabe mere opmærksomhed omkring en række interessante linksbaner nær St. Andrews...