The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

Det Nordlige Irland | Photo credit, David Cannon | Af Redaktionen | Publiceret 09-07-2018

The Open spilles om få uger på Carnoustie i Skotland, men allerede nu kan du sikre dig billet til næste års udgave af The Open, når majorturneringen for første gang siden 1951 vender tilbage til Nordirland for at blive spillet på Royal Portrush fra den 14. - 21. juli.

Arrangørerne bag 2019-udgaven af verdens ældste golfturnering forventer, at det bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde er løbet af stabelen på den irske ø.

For første gang i The Open historien bliver alle billetter til Royal Portrush sat til salg i forsalg. Det er bl.a. gjort for at kunne imødekomme den enorme efterspørgsel, som der forventes blive.

For at imødese de mest trofaste golffans har The Open og R&A samtidig valgt at oprette en særlig fanklub, ’The One Club’, hvor man blot ved at registrere sig på TheOpen.com/TheOneClub er sikker på at være blandt de første, som får tilbudt billetter.

Det gælder både til den 148. udgave af Open på Royal Portrush og foreløbig også til turneringen i 2020 på Royal St George’s i England samt til The Open på St Andrews i Skotland i 2021.

Johnnie Cole-Hamilton, generaldirektør for The Open Championship ved R&A, ser frem til, at turneringen for første gang i næsten halvfjerds år skal spilles i Nordirland.

’Golffans ser med stor forventning frem til, at The Open vender tilbage til Royal Portrush, og den forventede store efterspørgsel efter billetter har foranlediget os til at tilbyde vores mest loyale fans eksklusiv adgang til billetter til næste års Championship’, lyder det fra Johnnie Cole-Hamilton.

Ifølge Johnnie Cole-Hamilton har Nordirland ry for at have nogle af verdens mest passionerede og kyndige golffans, og Cole-Hamilton er da også overbevist om, at de mange fans ikke vil gå glip af chancen for at være en del af den historiske begivenhed.

Det nye 7. hul, som tages i brug ved The Open 2019

Når spillerne teer ud til The Open i 2019 kan de se frem til at skulle spille flere nye huller. Pga. infrastrukturen har man nemlig måtte inddrage et par af de gamle huller og i stedet anlægge to nye. Det og meget mere fra Royal Portrush, herunder interview med Rory McIlroy og flere andre nordirske spillere, kan du se i den spændende video fra The Open, som du finder øverst her på siden.

                                              

Note: GolfersGlobe besøger Nordirland i oktober 2018, hvor vi bl.a. skal spille Royal Portrush, men også nabobanerne Portstewart og Castlerock. Du kan i et af vores kommende golfrejsemagasiner læse en større artikel fra vores tur til Nordirland og få rejsetips til, hvad man kan opleve på en golfferie til dette hjørne af Europa.

                    

Alle artikler

1977: The Duel in the Sun

1977: The Duel in the Sun

Turnberry har lagt fairways til mange store mesterskaber. Den mest berømte match fandt sted i 1977, da Tom Watson besejrede Jack Nicklaus og vandt The Open Championship...

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

PORTUGAL: Quinta do Lago på den portugisiske Algarvekyst markerer sig igen blandt verdens førende golfresorts. Førerpositionen skyldes bl.a., at resortet har foretaget massive investeringer de senere år...

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...