The Island Golf Club

Det østlige Irland, Irland

Pris Pris Pris Prisklasse

The Island Golf Club (1890) ligger 22 km nord for Dublin i et område fyldt med gode linksbaner, blandt dem Portmarnock Golf Club og Portmarnock Hotel & Golf Links.

Indtil 1973 kunne man kun komme til golfklubben, hvis man tog båden tværs over floden Broadmeadow fra Malahide. Når man skulle retur blev der givet signal til bådsmanden ved at hejse en stor rød og hvid skive, som kunne ses på den anden side af vandet.

Sådan er det ikke længere, men historien er med til at sætte tingene i perspektiv. The Island Golf Club stammer tilbage fra 1890 og er linksgolf i noget af sin reneste form.

                                                            

The Island indgår i en pakke med ophold på Grand Hotel Malahide og med spil på County Louth, Baltray, Portmarnock Golf Club og Portmarnock Links. Golfbanerne (alle linksbaner), som indgår i pakken er de bedste i Dublin-området og hører helt sikkert til i kategorien, ’must-play’ golfbaner.
                           

I 2014 kåret som nummer 14 blandt samtlige golfbaner i Irland (Golf Digest Ireland) og i 2005 kåret af Golf World, som nr. 26 ‘must play’ golf course blandt verdens 100 bedste golfbaner.

Omtalt som den bedste golfbane i verden, som de fleste golfspillere ikke har hørt om. En bane som bevæger sig en smule under radaren, men en bane som er en ’must play bane’ for sande links aficionados.

En klassisk linksbane med mange flotte udsigtspunkter, beliggende i et område med et mangfoldigt dyre- og blomsterliv. Banen er udlagt i det oprindelige landskab. En gave fra naturens side og en naturoplevelse man som golfspiller sjældent oplever.   

Banen har skiftende karakter, lige fra enorme sandklitter, som isolerer hullerne fra hinanden, til et mere åbent og fladt terræn med helt kystnære huller.

Visse steder er fairways så smalle, at man ikke tror det er muligt at lande bolden på det kortklippede areal. 

Se videoen her på siden. Så er du ikke i tvivl. The Island Golf Club er en bane, som bare MÅ spilles.

Læs mere om The Island Golf Club her
  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til The Grand Hotel Malahide Afstand til The Grand Hotel Malahide 1,6 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Nej
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Ja