Nyt tv-program sætter fokus på Irland

Det sydlige Irland, Irland | Publiceret 06-02-2022

Er du også vild med golf i Irland og måske i særdeleshed linksgolf, så er der godt nyt til alle, som har et Viasat-abonnement.

De irske turistmyndigheder har nemlig lavet en programserie, der tager seerne med rundt på nogle af Irlands bedste golfbaner. Turen rundt på den grønne ø foregår i selskab med den tidligere irske Ryder Cup kaptajn Paul McGinley.    

Serien Golf's Greatest Holes Ireland & Northern Ireland blev optaget i 2021 og tager seerne med rundt i Irland. I seriens 6 afsnit fremhæves nogle af de mange grunde til, at Irland, ifølge de irske turistmyndigheder, er en must visit-destination for golfspillere.

På billedet ses Old Head Golf Links, og øverst på siden kan du se et videoklip fra Old Head, som er en af Irlands mest spektakulære golfbaner

I Irland finder man både baner i verdensklasse og passionerede golfspillere samt fantastisk mad og skæv humor undervejs. I tv-serien kan man bl.a. opleve den barske kystrute Wild Atlantic Way langs Atlanterhavet. Undervejs kan man tilmed også blive klogere på de 5.000 års historie, der gemmer sig i landets historiske østlige del (Ireland's Ancient East).

 

 

Og så får seerne også en indtryk af det centrale Irlands mange golf-perler. Endeligt kommer tv-holdet også til Nordirland.

                                  

Golf i Nordirland – GolfersGlobe har flere gange besøgt Nordirland og bl.a. har lavet denne REJSEVIDEO i samarbejde med Tourism Ireland.

               

Paul McGinley udtaler, at det for ham har været fantastisk at rejse rundt i Irland og spille nogle af de golfbaner, som han altid har drømt om at prøve.

Tv-serien forventes alene i Norden at nå 6,4 millioner husholdninger, mens den på verdensplan vises i 189 lande til over 500 millioner husholdninger. Seriens 6 afsnit kan lige nu ses på Viaplay.

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!