Vind et golfophold på Sicilien

Sicilien, Italien | Publiceret 30-06-2021

VINDEREN ER FUNDET: ET STORT TILLYKKE TIL MICHELLE DYRBY

Det eneste, som du skal gøre for at vinde dette italienske luksusophold er at klikke ind og læse vores REJSEMAGASIN. Her kan du nemlig skrive dig op til at deltage i lodtrækningen om dette fantastiske ophold.

Sicilien er bare noget af det bedste som Italien har at byde på, og nu kan du altså vinde et ophold (3 nætter for 2 personer) inkl. morgenmad, golf og spa.

Det 4-stjernede Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa ligger ved naturparkerne Park of Etna, Nebrodi Park og Alcantara River Park, og fra hotellet har man bl.a. udsigt til vulkanen Etna.

Hotellet, der byder på ægte syditaliensk charme, ligger i en smuk 1800-tals ejendom, hvor man bliver indkvarteret i store, rummelige værelser med aircondition og enten balkon eller terrasse.

Herfra har man udsigt til de omkringliggende vinmarker og det bølgende sicilianske landskab.

De rejsende som vælger Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa gør det fordi vægten er lagt på en kombination af afslapning, golf og gastronomiske oplevelser. 

Ganske tæt ved Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa ligger Il Picciolo Golf Club, der er Siciliens ældste golfbane (1989). Banen ligger med udsigt til Etna og omgivet af olivenlunde og endeløse rækker af vinmarker.

Som altid i Italien er det gode måltid i centrum, og efter golfrunden er det muligt at nyde en god frokost i restaurant ‘Il Palmento’, der ligger i forbindelse med klubhuset i det gamle sicilianske farmhouse.

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa har det seneste års tid været gennem en større renovering, hvor nye investorer bl.a. har gjort det muligt at investere en million euro i forbedringer af golfbanen. Et omfattende projekt, der først forventes afsluttet i august måned i indeværende år.

Blandt andet har man fået 20 nye buggies samtidig med, at man har givet banen et gevaldigt løft og ført det meste tilbage til de oprindelige tanker omkring layoutet med smukke stengærde af mørke lavasten.

Banen er blevet gjort mere spillevenlig, med mindre rough, og så har man indført markeringer på flagstænger, som fortæller spilleren, hvor på greenen flaget står. Mantraet har været, at spilleoplevelsen har skullet løftes. 

I klubhuset har man bl.a. renoveret lockerroom og terrasseområdet ud mod 9 og 18. green samt installeret en Trackman 4 simulator, som kan benyttes af gæsterne.  

Tilbage på hotellet kan gæsterne først nyde den gode stemning i den nye Garden Bar og senere sætte sig til bords i den nye restaurant, som tilbyder typiske sicilianske retter baseret på lokale råvarer. 

                    

                    

                    

Alt dette er sket i det som Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa kalder for fase I. I næste fase vil der blive bygget en mindre spa i forbindelse med klubhuset, som ved samme lejlighed bliver udvidet og på det tidspunkt også byder gæster indenfor til middag.

På golfbanen vil bunkers blive renoveret, og det samme gælder en række af teestederne. Desuden vil der komme mere service på banen i form af en ’buggy-bar’, og der vil også blive sat lys op på driving-range for de ivrige spillere, der ønsker at træne om aftenen.    

Når alt dette lægges sammen, så vil Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa i den nye udgave fremstå som et af Siciliens bedste og mest attraktive golfresorts.  

Vinderen af vores konkurrence trækkes den 1. september 2021 og rejsegavekortet kan benyttes indtil 31. juli 2022.

 

Bemærk, at billeder og video er taget/optaget, før de nye investeringer blev sat i gang.

 

 

 

Alle artikler

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...

Vind - Vind - Vind - golfophold i Grækenland

Vind - Vind - Vind - golfophold i Grækenland

Deltag i Greece Open - presented by Golf Experten. Kvalificerer I jer til landsfinalen på Great Northern deltager I automatisk i lodtrækningen om 5 golf- eller ferieophold i Grækenland...