Stenrig hotelejer lancerer nye luksusvillaer

Sicilien, Italien | Publiceret 05-03-2021

Det italienske luksusresort, Verdura Resort, som er ejet af den stenrige britiske Rocco Forte familie, meddeler i en pressemeddelelse, at resortet til april er klar med 20 nye private udlejningsvillaer i luksusklassen.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Rocco Forte Private Villas henvender sig til dem, der ønsker en ekstraordinær og eksklusiv ferieoplevelse.

Fra 200-300 kvm2 store villaer, med enten 3 eller 4 soveværelser, har man udsigt til hele området, golfbanen og det solbeskinnede Middelhav.

                                                

Klik på videolinket øverst i artiklen for at se mere til de nye luksusudlejningsvillaer og Verdura Resort

             

Arkitekturen er inspireret af Siciliens smukke natur, og i de tilhørende haver, med panorama view, findes der til hver villa en privat pool. Hver villa har desuden et fuldt udstyret køkken, men gæsterne tilbydes også en række forskellige services såsom egen gæstekok.  

Lejer man sig ind i en af de 20 Rocco Forte Private Villas får man samtidig adgang til den private strand, golfbanen og tennisbanerne samt resortets barer og i alt fire restauranter.   

 

 

Med i prisen er også egen privat concierge, der kan arrangere sightseeing, sørge for at morgenmaden serveres på terrassen eller stå for aftenens private middag.

Rocco Forte Private Villas er et førsteklasses produkt og prisen modsvarer, hvad man får adgang til gengæld under golfferien på et af Italiens og Europas mest luksuriøse resorts.

De nye villaer kan bookes fra april til juni, hvor Verdura Resort samtidig lancerer et introduktionstilbud, lydende på rundt regnet 13.000 kr. per nat.     

I prisen er der så inkluderet daglig morgenmad på resortet, daglig rengøring, brug af golf carts, to green fees samt egen privat concierge.

Til resortet hører der to 18-hullers golfbaner, der begge er rangeret blandt Europas bedste. Banerne er designet af den berømte golfbanearkitekt Kyle Phillips, som på spektakulær vis har placeret en række af hullerne helt ude på kanten af havet.

Verdura Resort er hvert år vært for europatour turneringen Rocco Forte Sicilian Open og er i øvrigt medlem af det eksklusive selskab af European Tour Destinations.

Alle artikler

Cypriotisk resort sætter ny milepæl

Cypriotisk resort sætter ny milepæl

CYPERN: Minthis Resort på Cypern har denne sommer åbnet ny gourmetrestaurant. Amaracus Restaurant ligger i unikke rammer og vil tiltrække gæster fra nær og fjern...

Dumbarnie Links har opnået stjernestatus

Dumbarnie Links har opnået stjernestatus

SKOTLAND: Dumbarnie Links har med rekordfart opnået stjernestatus. Læs her om det særlige område, hvor linksbanen ligger...

Portugisisk topresort indvier ferielejligheder

Portugisisk topresort indvier ferielejligheder

PORTUGAL: Palmares Ocean Living & Golf på den portugisiske Algarvekyst åbner nye ferielejligheder, der både er velegnet til par og lidt større grupper…

Kauri Cliffs hører til på drømmelisten

Kauri Cliffs hører til på drømmelisten

Har man pengepungen i orden og er villig til at rejse langt efter de store golfoplevelser, så bør New Zealandske Kauri Cliffs stå på enhver golfspillers 'bucket list'...

Luksuriøse forhold venter deltagerne ved Solheim Cup

Luksuriøse forhold venter deltagerne ved Solheim Cup

Finca Cortesin er blevet sammenlignet med August National, og det 5-stjernede luksusresort er blevet kåret blandt Europas bedste. Nu kommer Solheim Cup deltagerne til at opleve den ultimative luksus...

Norsk flyselskab bygger luftbro til Jamaica

Norsk flyselskab bygger luftbro til Jamaica

Det norske flyselskab Norse Atlantic Airways tilbyder fra oktober 2023 daglige afgange fra London til Jamaica. Selskabet samarbejder med Norwegian, der flyver fra København til London...