Stenrig hotelejer lancerer nye luksusvillaer

Sicilien, Italien | Publiceret 05-03-2021

Det italienske luksusresort, Verdura Resort, som er ejet af den stenrige britiske Rocco Forte familie, meddeler i en pressemeddelelse, at resortet til april er klar med 20 nye private udlejningsvillaer i luksusklassen.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Rocco Forte Private Villas henvender sig til dem, der ønsker en ekstraordinær og eksklusiv ferieoplevelse.

Fra 200-300 kvm2 store villaer, med enten 3 eller 4 soveværelser, har man udsigt til hele området, golfbanen og det solbeskinnede Middelhav.

                                                

Klik på videolinket øverst i artiklen for at se mere til de nye luksusudlejningsvillaer og Verdura Resort

             

Arkitekturen er inspireret af Siciliens smukke natur, og i de tilhørende haver, med panorama view, findes der til hver villa en privat pool. Hver villa har desuden et fuldt udstyret køkken, men gæsterne tilbydes også en række forskellige services såsom egen gæstekok.  

Lejer man sig ind i en af de 20 Rocco Forte Private Villas får man samtidig adgang til den private strand, golfbanen og tennisbanerne samt resortets barer og i alt fire restauranter.   

 

 

Med i prisen er også egen privat concierge, der kan arrangere sightseeing, sørge for at morgenmaden serveres på terrassen eller stå for aftenens private middag.

Rocco Forte Private Villas er et førsteklasses produkt og prisen modsvarer, hvad man får adgang til gengæld under golfferien på et af Italiens og Europas mest luksuriøse resorts.

De nye villaer kan bookes fra april til juni, hvor Verdura Resort samtidig lancerer et introduktionstilbud, lydende på rundt regnet 13.000 kr. per nat.     

I prisen er der så inkluderet daglig morgenmad på resortet, daglig rengøring, brug af golf carts, to green fees samt egen privat concierge.

Til resortet hører der to 18-hullers golfbaner, der begge er rangeret blandt Europas bedste. Banerne er designet af den berømte golfbanearkitekt Kyle Phillips, som på spektakulær vis har placeret en række af hullerne helt ude på kanten af havet.

Verdura Resort er hvert år vært for europatour turneringen Rocco Forte Sicilian Open og er i øvrigt medlem af det eksklusive selskab af European Tour Destinations.

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...