Stenrig hotelejer lancerer nye luksusvillaer

Sicilien, Italien | Publiceret 05-03-2021

Det italienske luksusresort, Verdura Resort, som er ejet af den stenrige britiske Rocco Forte familie, meddeler i en pressemeddelelse, at resortet til april er klar med 20 nye private udlejningsvillaer i luksusklassen.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Rocco Forte Private Villas henvender sig til dem, der ønsker en ekstraordinær og eksklusiv ferieoplevelse.

Fra 200-300 kvm2 store villaer, med enten 3 eller 4 soveværelser, har man udsigt til hele området, golfbanen og det solbeskinnede Middelhav.

                                                

Klik på videolinket øverst i artiklen for at se mere til de nye luksusudlejningsvillaer og Verdura Resort

             

Arkitekturen er inspireret af Siciliens smukke natur, og i de tilhørende haver, med panorama view, findes der til hver villa en privat pool. Hver villa har desuden et fuldt udstyret køkken, men gæsterne tilbydes også en række forskellige services såsom egen gæstekok.  

Lejer man sig ind i en af de 20 Rocco Forte Private Villas får man samtidig adgang til den private strand, golfbanen og tennisbanerne samt resortets barer og i alt fire restauranter.   

 

 

Med i prisen er også egen privat concierge, der kan arrangere sightseeing, sørge for at morgenmaden serveres på terrassen eller stå for aftenens private middag.

Rocco Forte Private Villas er et førsteklasses produkt og prisen modsvarer, hvad man får adgang til gengæld under golfferien på et af Italiens og Europas mest luksuriøse resorts.

De nye villaer kan bookes fra april til juni, hvor Verdura Resort samtidig lancerer et introduktionstilbud, lydende på rundt regnet 13.000 kr. per nat.     

I prisen er der så inkluderet daglig morgenmad på resortet, daglig rengøring, brug af golf carts, to green fees samt egen privat concierge.

Til resortet hører der to 18-hullers golfbaner, der begge er rangeret blandt Europas bedste. Banerne er designet af den berømte golfbanearkitekt Kyle Phillips, som på spektakulær vis har placeret en række af hullerne helt ude på kanten af havet.

Verdura Resort er hvert år vært for europatour turneringen Rocco Forte Sicilian Open og er i øvrigt medlem af det eksklusive selskab af European Tour Destinations.

Alle artikler

Golf Experten med i ny eksklusiv golfturnering

Golf Experten med i ny eksklusiv golfturnering

Greece Open – presented by Golf Experten er navnet på ny golfturnering, der spilles på nogle af Danmarks bedste golfbaner. Læs mere her…

Sponsoreret Dansk golfopfindelse fortsætter sponsorat

Dansk golfopfindelse fortsætter sponsorat

Lucca Golf er med sin SWING TRAINER igen i år at finde på præmiebordene ved samtlige spillerunder af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Se hvad dansk pro udtaler om Lucca Golf...

Golfsæsonen starter med uddeling af whisky

Golfsæsonen starter med uddeling af whisky

RACE TO THAILAND KONKURRENCE: 16 deltagere vinder flot præmie, førend turneringen overhovedet er skudt i gang...

Find den indre ro på PGA Catalunya

Find den indre ro på PGA Catalunya

PGA Catalunya introducerer 'play well and stay well’ med nyt Wellness center, der er inspireret af japanske traditioner. Ifølge resortets direktør er den nye trend at søge den fuldkomne indre ro - også på golfferien...

Britisk links-klenodie er i strålende form

Britisk links-klenodie er i strålende form

Prince's Golf Club, der er en af Englands ældste linksbaner, offentliggør nye billeder efter større banerenovering. Billederne afslører et sandt mesterværk...

Portugisiske golfresorts er klar til genåbning

Portugisiske golfresorts er klar til genåbning

Portugisiske golfresorts ser frem mod genåbningen og tilbyder attraktive tilbud. Den lange ventetid er blevet brugt til at renovere banerne, så turisterne er sikre på at få den helt rigtige Wow-oplevelse...