'New look' afsløret på italiensk golfresort

Af Pernille Midtgaard | Publiceret 20-10-2021

Verdura Resort beliggende på 230 hektar betagende Middelhavs landskab på Siciliens sydkyst er et sted GolfersGlobe bliver ved at vende tilbage til.

Og det med god grund, for anlægget har længe været blandt det kontinentale Europas bedste, både hvad angår golf- og helhedsoplevelse. 

Der er således også store forventninger til den nyligt genåbnede East Course bane, som nu står klar efter 3 års gennemgribende renovering, hvor den anerkendte golfbanearkitekt Kyle Phillips har stået i spidsen for fornyelsen.

Phillips er også arkitekten bag designet af de oprindelige 36 huller på Verdura Golf Resort, West og East Course, ligesom den anerkendte golfbanearkitekt også har designet en lang række øvrige topbaner rundt om i verden. Blandt de mest kendte finder man Yas Links (Abu Dhabi), Kingsbarns Golf Links (St Andrews, Skotland) og PGA of Sweden National.

Genåbningen af East Course på Verdura Resort lanceres som New-Look East Course, og der er bl.a. blevet lagt vægt på at få banen til at fremstå endnu mere indbydende end det oprindelige design. Blandt de nye forskellige tiltag indgår der en markant forbedring af det visuelle udtryk langs den dramatiske kystlinje samt udbredt brug af en særlig græssort, der får banen til at live op med havet som en smuk baggrundskulisse.

 

                             

LÆS OGSÅ: Kvindelige golfspillere drømmer om Sicilien

           

 

Den mest iøjnefaldende forandring er dog omlægningen af hullernes placering, således at West og East banerne ikke krydser hinanden i samme omfang som tidligere.

Det har resulteret i et mere klart defineret baneforløb for East Course, der tager sin begyndelse tæt ved driving range, på et af de oprindelige huller, hvorefter der spilles 14 helt nyanlagte huller, inden man slutter runden af på 3 eksisterende huller der bringer spillerne tilbage til klubhuset.

Sammen med West Course udgør East Course en fortrinlig spillemæssig udfordring såvel som en visuel nydelse for golfspillere på alle niveauer.

 

 

  

 

Kombineret med de mange øvrige tilbud som findes på Verdura Resorts er der rig mulighed for en skøn ferie for alle uanset aktivitetsniveau. Ligeledes råder resortet over adskillige restauranter og barer, hvor Middelhavskøkkenet er i højsædet og vinlisten er omfattende.

Resortets imponerende spaområde på 4000 kvadratmeter inkluderer ikke mindre end 4 thalassoterapi pools, 2 saunaer og naturligvis rig mulighed for individuelle behandlinger.

Derudover kan man bl.a. finde 6 tennisbaner, 1 fodboldbane, en 60 meter lang pool samt et veludstyret fitnesscenter. På resortets store område er der anlagt stier, hvor gæsterne kan gå eller løbe en tur blandt citrus- og olivenlunde.  

Børnene er der også tænkt på med både indendørs og udendørs legeområder.

 

 

 

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...