VIDEO: Oplev Thailands bedste guideservice

Pattaya, Thailand | Publiceret 16-02-2017

En rejse til Thailand er noget helt specielt, og spørger man de rejsende, hvad de lægger mest vægt på, så får man mange forskellige svar.

Nogle vægter hotelstandarden højst. Andre peger på de mange fantastiske golfbaner, mens andre igen fremhæver den thailandske køkken.

Men serviceniveauet i SMILETS LAND. Hvad med det? Fås det bedre nogen steder i verden?

Det skal være usagt, men det er til gengæld helt sikkert, at man på en golfrejse til Thailand vil opleve et helt ekstraordinært højt serviceniveau.

Lige fra man ankommer til Bangkok, og guiden kommer løbende for at hjælpe med de tunge kufferter til man bliver hentet på hotellet om morgenen for at blive kørt ud til golfbanerne.

Altid bliver man mødt med et smil og en service, som der ikke kan sættes en finger på.

Transporten foregår i moderne minibusser med aircondition og vand på køl, og er der guide med i bussen fortæller denne gerne (på engelsk) om de ting man ser på vejen.

Ovenfor kan du se en video, der viser, hvordan vores samarbejdspartner i Thailand leverer 100 pct. topprofessionel service fra start til slut.

                                                                                       

Vil du læse mere om golfrejser til Thailand og bestille et REJSETILBUD, så klik her. Med priser fra 15.995 kr. på eksempelvis Black Mountain inkl. 10 nætter og 6 runder golf, fly og transport er du kun få klik væk fra en golfrejse til Thailand.

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...

Sir Nick Faldo designer en sand perle

Sir Nick Faldo designer en sand perle

19. hul får ny betydning ved nyåbnet golfhul i Vietnam. Se det fantastiske golfhul i artiklen her...