• HUA HIN

    Thailand - PRIS 14.995,-

    HUA HIN

    Tag med på en fantastisk tur til Thailand, hvor vi skal bo på det 5* Hyatt Regency Hua Hin og spille Hua Hin områdets bedste golfbaner

Thailand: 9 dage, 8 nætter, fly & 4 runder golf

Pattaya, Thailand | Publiceret 16-02-2017

Hua Hin er Thailands ældste og mest populære ferieby, der lokker med sol og varme og nogle fremragende golfbaner.  

Nu kan du komme med GolfersGlobe til Thailand, hvor vi bl.a. skal spille to af Thailands bedste golfbaner, nemlig Black Mountain, Banyan Golf Club. På turen til Hua Hin vil der både være tid til afslapning, sightseeing og masser af golf.

Vi skal bo på det flotte 5-stjernede Hyatt Regency Hua Hin, der ligger få kilometer uden for centrum og direkte ud til stranden. Her bor vi særdels godt under hele turen.  

Pakken inkluderer:

· Direkte fly t/r – København-Bangkok med Thai Airways
· Inkl. transport af golfbag
· Baggage (kuffert + golfbag) må tilsammen veje 30 kg.
· Transfer fra Bangkok-Hua Hin t/r
· 8 nætter på Hyatt Regency Hua Hin (inkl. morgenmad)
· 4 runder golf på Black Mountain, Banyan Golf Club, Springfield Royal og Palm Hills Golf Club
· Transfer til og fra golfbanerne
· Caddy fee inkluderet
· Transfer fra hotel til Hua Hin for middag (Retur til hotel senest 21.30)** 
· Engelsktalende guide
· Dansk rejseleder

**Gælder kun de dage, hvor der spilles golf.

Afrejse søndag den 1. oktober – hjemrejse onsdag den 11. oktober. 

Turen er tilrettelagt, så vi lander tidligt den 2. oktober og har sen afrejse den 10/11. oktober. Det giver næsten 9 hele dage i Thailand. 

Klik her for at se dagsprogram for turen. 

PRIS PR. PERSON I DELT DOBBELTVÆRELSE: 14.995,-

Ikke inkluderet:

· Drikkepenge til caddies betales lokalt
· Buggy: Springfield (valgfrit) - 750 baht - kan deles af to personer
·
Buggy: Palm Hills (valgfrit) - 800 bath – en buggy pr. person
· Buggy: Banyan Golf (valgfrit) - 750 baht – en buggy pr. person
· Buggy: Black Mountain (valgfrit) - 700 baht - en buggy pr. person

Ønsker du at deltage, så send en email til info@golfersglobe.com eller RING på 27 12 51 93 for mere information om turen til Hua Hin.

HOTEL:
Det flotte 5-stjernede strandresort, Hyatt Regency Hua Hin er base for vores ophold i Hua Hin.

Og man bor virkelig godt på Hyatt Regency Hua Hin, som GolfersGlobe besøgte sidste år.

Det verdenskendte brand, Hyatt, byder på førsteklasses ferieoplevelser og vi kommer til at bo i rolige omgivelser, direkte ud til havet og tæt på områdets golfbaner.

Værelserne er store og flotte og har møbleret balkon, hvor man kan sidde og nyde den eksotiske stemning.

Det luksuriøse hotel har naturligvis en dejlig stor pool, som ligger i en stor eksotisk have og samtidig er der direkte adgang ud til den brede sandstrand, som strækker sig 4-5 km ind til selve Hua Hin by.

Fra Hyatt Regency Hua Hin kommer man hurtigt med en tuk-tuk ind til Hua Hin’s pulserende bymidte, hvor man bl.a. finder nogle særdeles gode fiskerestauranter nede på den gamle havnemole. Ved Hua Hin Fishing Pier ligger restauranterne side om side, og gæsterne sidder på store terrasser ude over vandet. Det ligner måske nok turistfælder, men er det så langt fra.

Golfbanerne
På turen skal vi spille fire af Hua Hin’s bedste golfbaner, hvoraf to af banerne, Black Mountain og Banyan Golf Club, endda er at finde på GolfersGlobe’s Top 25 liste (udgives forår 2017) over bedste golfbaner i Thailand.

Palm Hills Golf Club
På Palm Hills får vi en god start på golfferien. Banen er generelt ikke svær at spille og med bløde greens, som tager godt imod venter der helt sikkert en god golfoplevelse på dette flotte anlæg.
Klik her for at se billeder fra banen.

Springfield Royal
Feriens anden golfrunde spiller vi på Springfield Royal Country Club, hvor Jack Nicklaus har designet 27 rigtig flotte golfhuller. Banen har for år tilbage været kåret blandt Thailands 10 bedste golfbaner.  

Banyan Golf Club
På tredjedagen med golf bevæger vi os op i den absolutte top. Banyan Golf Club er ranget som nr. 5 på GolfsGlobe’s Thailand Guide over Thailands 25 bedste golfbaner og er et anlæg, som altid er i fantastisk stand. Banen, der åbnede i 2008, er designet af Thailands førende golfbanearkitekt, Pirapon Namatra, og Asian Golf Magazine har tidligere kåret banen til ‘The Best New Course in Asia Pacific’. 

Glæd jer til denne golfoplevelse og ikke mindst til at skulle spille banens signaturhul. Fra teestedet på 15. hul er der en fantastisk udsigt ud over havet og Singtoh Island. Klik her for at se billeder og video fra Banyan Golf Club.

Black Mountain
Vi afslutter golfferien med at spille 18 huller på den berømte Black Mountain. Her er der virkelig tale om signaturbanen i Hua Hin. Hævet op over alle de øvrige golfbaner i området. En golfbane i absolut verdensklasse, og banen er da også kåret af Golf Digest til at være blandt verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

Klik her for at se billeder og video fra Black Mountain’s seneste 9 nye huller.  

Artikler

Smagen af Thailand

Thailand - The Land of Smiles

Video: Oplev Thailands bedste guideservice

Black Mountain udvider med 9 nye huller

                                                             

Vilkår:
GolfersGlobe.com (drevet af GG-Golf&Media - CVR-nr.: 33831587) samarbejder med ClassicTours ApS (CVR-nr. 31185351 og reg. nr. 2043 i Rejsegarantifonden)

Alle vores grupperejser og matchture afvikles med ClassicTours, som teknisk arrangør. Det vil sige, at ClassicTours booker fly, hotel og green fee tider.

Derfor er det også ClassicTours’s handelsbetingelser, som er gældende på alle ture, der kan bookes via GolfersGlobe.com. Det er din sikkerhed for, at der ikke opstår nogen misforståelser hverken før, under eller efter rejsen er afviklet.

Vær opmærksom på, at denne tur kun kan bookes gennem GolfersGlobe.

Tilmeld dig turen ved at sende email til info@golfersglobe.com. 

Turen gennemføres ved minimum 12 deltagere.

Når du booker plads på turen vil du efterfølgende automatisk modtage GolfersGlobe's 'Guide til Thailands 25 bedste Golfbaner'. 

Alle artikler

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

Nu genåbner TAP Air Portugal ruten fra København til Lissabon og golfspillere kan derfor se frem til inden så længe at kunne komme på golfrejse i skønne Portugal...