REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

Chiang Mai, Thailand | Publiceret 28-06-2021

Dette er rejsen for alle golfspillere, der drømmer om en unik og anderledes golfoplevelse samt et stort minde for livet.

Tag med, når vinderne fra de seneste 2 sæsoner af Race to Thailand skal til Chiang Mai i det nordlige Thailand. Vi rejser i begyndelsen af marts 2022 og dermed bliver turen den perfekte optakt til den nye golfsæson.

Turen er sammensat, så vi både kommer til at opleve den fantastiske natur på tættest hold i Nordthailand og samtidig kommer vi til Hua Hin, hvor vi slutter turen af i en af Thailands bedste badeferiebyer.

Ønsker man kun at deltage på den ene halvdel af turen – f.eks.  den første uge i Chiang Mai, så kontakt os.

Det kan sagtens lade sig gøre og 6 nætter og 4 runder i Chiang Mai er i sig selv en fantastisk oplevelse!

Naturen i det nordlige Thailand er uendelig smuk. Det gælder både på og udenfor golfbanerne

 

 

Der vil også være mulighed for at tage familien med og efter den første uge fortsætte ferien på egen hånd. Der er foreksempel direkte flyvninger fra Chiang Mai til Phuket.

Chiang Mai er enestående. På mange måder. Chiang Mai er Thailands næststørste by med en mere end 700 år lang historie bag sig. Til trods for størrelsen leves livet forholdsvis roligt her længst mod nord. Byen summer dog af liv, og der findes masser af restauranter, butikker og seværdigheder.

Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort

Det er de færreste danske golfspillere, der kan prale af at have spillet baner som Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort eller Alpine Golf and Sport Club (billedet øverst på siden). Så deltagerne på denne tur kommer til at betræde næsten jomfruelige fairways, når man ser det med danske briller.

Om aftenen går vi ud og spiser på gode restauranter og her er der garanti for spiseoplevelser i særklasse. Hotellet, som vi skal bo på ligger centralt midt i byen, tæt på nightmarket og arenaen, hvor der kan ses thai boxing.

Dusit Princess ligger centralt i Chiang Mai

Ønsker man at gå ud på egen hånd, så anviser vi gerne gode restauranter.

Efter at have spillet fire lækre golfbaner - Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort (13) og Alpine Golf and Sport Club (32) regnes blandt de bedste ud af Thailands godt 250 golfbaner, sættes kursen mod Hua Hin, hvor vi fortsætter med at spille topbaner.

Banyan Golf Club og Black Mountain er således rangeret som henholdsvis nummer 5 og 9 blandt Thailands top golfbaner.

Black Mountain, Hua Hin

Hua Hin er en skøn badeby med et hyggeligt byliv og nogle særdeles gode restauranter. Bedre sted til at afslutte golfferien i Thailands findes ikke.  

Vi forventer at blive mellem 10-15 deltagere på turen, der også får deltagelse af en klubpro, som spiller med os i vores miniturnering (finale) samt giver en clinic eller to. Desuden vil der, under opvarmningen, være mulighed for at få tips og gode råd til, hvordan svinget skal sidde for at runden bliver historisk god under de eksotiske og fremmedartede forhold.

Skulle det knibe med at følge pro’ens råd, så fortvivl ikke. I Thailand spiller alle med egen caddy, som med garanti kan hjælpe med det rigtige jern-valg og endda læse dine puttelinjer bedre end de fleste.

Turen til Thailand i marts 2022 (2-15. marts) inkluderer: 

Fly København-Bangkok-Chiang Mai tur/retur
6 nætter på Dusit Princess Chiang Mai inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)
6 nætter på Amari Hua Hin inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)
8 runder golf inkl. caddy & buggy
Alle transfers fra lufthavn til hotel samt til golfbanerne
2 middage i Chiang Mai
1 middag i Hua Hin
Træning ved PGA Pro Lars Løgstrup - Kløver

Ikke inkluderet:
Drikkepenge til caddy

Pris pr. person: kr. 21.995,-
(Enkeltværelses tillæg: kr. 3.995.-)

 

Kontakt os gerne (tlf. 27 12 51 93 eller mail: info@golfersglobe.com) for at høre mere om denne fantastiske golfrejse til AMAZING THAILAND.

 

   

Alle artikler

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Kendt spansk golfresort skifter navn og skruer op for ambitionerne. Fokus er bl.a. på de gastronomiske oplevelser. Læs med her, hvis du drømmer om at kunne læne dig tilbage og nyde ferien i Costa Dorada...

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et forlænget weekendophold på Siclien – hotel, luksus, golf og spa. Læs vores rejsemagasin og tilmeld dig konkurrencen...

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

MATCHTUR: Vinderne af Race to Thailand skal til finalen i marts 2022. Nu kan du komme med på en fantastisk rejse og spille nogle af Thailands bedste golfbaner...

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Golfagent laver sit livs første Hole-in-One og vinder golfophold på Lübker Golf & Spa Resort. Se video hvor Morten Jensens tilbagelægger de 140 m for at samle bolden op ad hullet...

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

KUALA LUMPUR: Vil man spille noget af det ypperligste golf, man kan støve op i Asien, så er TPC Kuala Lumpur, West Course værd at gå efter...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe har indledt et samarbejde med…