Suveræne vindere af Race to Thailand

Chiang Mai, Thailand | Publiceret 22-11-2023

En delegation på seks hold var i november måned 2023 rejst til det nordlige Thailand for deltage i finaleafslutningen på Race to Thailand.

Turneringen, der blev indledt med en prøverunde på North Hill Golf Club, blev spillet over tre runder på henholdsvis Mae Jo Golf Club, Alpine Golf Resort og endelig Chiangmai Highlands Golf & Spa Resort.

For mange af de 12 deltagere var det første gang de spillede golf i Thailand, og begejstringen var til at tage og føle på. Alle var enige om, at golfbanerne, både hvad angik layout, omgivelser og stand, fuldt ud levede op til forventningerne.

Det samme gjorde caddies, som var en ny og positiv oplevelse for de fleste. De dygtige caddies bidrog til den hyggelige stemning og var samtidig særdeles kompetente, når det gjaldt course management og læsning af puttelinjer.

For hver runde blev banerne bedre og bedre, og det hele kulminerede på finaledagen i Chiangmai Highlands Golf & Spa Resort.

Over tre runder viste Jan Kronborg (Mariagerfjord Golfklub) og Henrik Johnsen (Aalborg Golfklub) sig som det bedste hold i Fourball-bestball formatet. Scoren med fuldt handicap blev 43-40-46 point og en samlet vinderscore på 129 point.

Henrik Johnsen (tv) og Jan Kronborg med hver et gavekort til Golf Experten, som det synlige bevis på sejren i Race to Thailand 2023

Glenn Lassesen Petersen og Jan Christian Sørensen (begge Falster Golfklub) sluttede som runner up (35-39-43 point og samlet 117 point).

Deltagerne boede midt i Chiang Mai på et hyggeligt 4-stjernet hotel, og turen havde masser af sociale indslag med fælles middage og aftener i byen, besøg på nightmarket, elefantfarm og meget mere.

Deltagerne var positivt overrasket over Chiang Mai, som er en millionby med et stort udvalg af restauranter og kulturliv, og de fleste rejste hjem med følelsen af, at det ikke var sidste gang, at de havde besøgt Thailand.

Race to Thailand vender retur i 2024, hvor første spillerunde afvikles den søndag den 2. juni i Stensballegaard Golfklub.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...