Minthis lokker med ‘Golf and Wine’

Cypern, Cypern | Publiceret 16-05-2023

Det 5-stjernede cypriotiske golfresort Minthis golf Resort har noget, som de færrest golfbaner kan prale af.

På den smukke golfbane, som netop er blevet kåret til Cypers bedste golfbane, findes der små vinparceller, og Minthis har derfor siden 2016 haft egen vinproduktion.

Klimaet er perfekt med masser af sol og kølige nætter på visse tidspunkter af året. Minthis ligger nemlig i bjergene bag Pafos. Området er kendt for sin vinproduktion, og dyrkningen af vinstokke er blevet en integreret del af Minthis. I 2023 er det 8. år i træk at der høstes vin fra resortets små vinparceller. Hvert år håndplukkes der druer nok til at tappe mellem 2.000 og 3.000 flasker vin, som sælges i resortets restauranter.

 

 

Der høstes forskellige druesorter, heriblandt Shiraz og den lokale Mavro drue. Mavro betyder sort på cypriotisk og hentyder til farven på druen. De ældste vinstokke er mere end 100 år gamle.   

Foruden rød, vin og rosevine produceres også den lokale ’Zivania’, der er en form for brandy, som golfspillerne kan få et lille glas af på kølige dage.  

Det siges, at der på Cypern er blevet produceret vin siden år 2000 før Kristi fødsel. Det gør Cypern til et af de ældste vinproducerende lande i verden.

Alle vinparcellerne på golfbanen er markeret som miljøfølsomme områder

Minthis Resort ligger på en af Cyperns gamle vinruter, og vil man som golfspiller have en ekstraordinær oplevelse på golfferien til Cypern, så tilbyder Minthis, at man bl.a. kan besøge Tsangarides winery, hvor vinen produceres. Her kan man få en omvisning og efterfølgende få lov at smage på vinene.

Ved booking af golfophold på Minthis er det muligt at få oplyst al praktisk information omkring besøg på områdets vingårde

 


Kommer man en gruppe kan der også arrangeres spisning på vingården

 

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!