Cypriotisk resort sætter ny milepæl

Cypern, Cypern | Publiceret 11-09-2023

På Cyperns græskdominerede sydlige del, ikke langt fra Paphos, ligger det eksklusive 5-stjerne golfresort, The Suites, Minthis Resort.

GolfersGlobe besøgte resortet i foråret 2023, og vi kunne dengang på tætteste hold se og opleve, den særlige kultur, der præger resortet.

Golfbanen faldt vi pladask for, og samtidig var indkvarteringen med afstand det bedste og mest eksklusive, vi oplevede på vores rundtur på Cypern.

 

                    

Godt nyt for kvindelige livsnydere

          

 

Vi fik nogle unikke oplevelser med fra vores besøg, men vi fik ikke al det som Minthis Resort i dag kan tilbyde.  

Dengang spiste man nemlig i klubhuset, hvor der findes en rigtig god restaurant med et - lad os kalde det sofistikeret menukort. Men siden vores besøg har Minthis denne sommer taget et skridt op ad rangstigen med åbningen af en ny ’fine dinning’ restaurant, Amaracus restaurant.

Restauranten ligger på en lille torveplads, hvor der også ligger et par butikker samt et trendy barområde. Fra den store terrasse er mulighed for at nyde de behagelige aftener med udsigten til Ezousa dalen.

Amaracus restauranten er opkaldt efter en vild sort af oregano, amarakon-urten, som vokser i rigelige mængder rundt om i landskabet. Navnet stammer fra græsk mytologi, hvor den duftende plante blev betragtet som hellig for gudinden for kærlighed og skønhed, Aphrodite, og som var kendt for sin søde aroma.

                    

Outsider kåret til Cyperns bedste golfbane

          

 

Navnet komplimenterer både resortets og restaurantens filosofi, hvor der på sidstnævnte serveres højsvungen gastronomi inspireret af lokalområdet og baseret på egne råvarer.

Naturen er i centrum for al udvikling på Minthis. Det gælder både, når der bygges hotelværelser, når vinproduktionen vokser i størrelse og altså nu også i den nye Amaracus restaurant.

Her handler det om, at selv simple fornøjelser bliver betydningsfulde. Roen, magien, naturen. Alt bliver indkapslet og øjeblikket fastholdt på Minthis.

Restaurantens elegante interiørdesign afspejler Middelhavets afslappede, men sofistikerede atmosfære. I den fængslende atmosfære med varme jordfarver og omhyggeligt udvalgte møbler skaber den bløde belysning et indbydende rum, hvor gæsterne kan slappe af og nyde madoplevelsen, når smagen fra naturen serveres på tallerkenen foran gæsten.

Til at styre slagets gang har man hyret den kendte græske kok Dimitri Katrivesis, hvis opgave ikke kun er at boltre sig i resortets urtehaver og frugtplantager og samle sammen fra bl.a. bistader og vinmarker, men også at sørge for, at gæsten får nogle sublime spiseoplevelser, hvor hver mundfuld er en sanselig oplevelse.  

Fokus er på de kulinariske traditioner fra Cypern og det omkringliggende Middelhav, og serveringerne  er alle et vidnesbyrd om, hvor rig og mangfoldig naturen er på Cypern.

Amaracus Restaurant har panoramaudsigt over Troodos-bjergkæden 

Alle artikler

Cypriotisk resort sætter ny milepæl

Cypriotisk resort sætter ny milepæl

CYPERN: Minthis Resort på Cypern har denne sommer åbnet ny gourmetrestaurant. Amaracus Restaurant ligger i unikke rammer og vil tiltrække gæster fra nær og fjern...

Dumbarnie Links har opnået stjernestatus

Dumbarnie Links har opnået stjernestatus

SKOTLAND: Dumbarnie Links har med rekordfart opnået stjernestatus. Læs her om det særlige område, hvor linksbanen ligger...

Portugisisk topresort indvier ferielejligheder

Portugisisk topresort indvier ferielejligheder

PORTUGAL: Palmares Ocean Living & Golf på den portugisiske Algarvekyst åbner nye ferielejligheder, der både er velegnet til par og lidt større grupper…

Kauri Cliffs hører til på drømmelisten

Kauri Cliffs hører til på drømmelisten

Har man pengepungen i orden og er villig til at rejse langt efter de store golfoplevelser, så bør New Zealandske Kauri Cliffs stå på enhver golfspillers 'bucket list'...

Luksuriøse forhold venter deltagerne ved Solheim Cup

Luksuriøse forhold venter deltagerne ved Solheim Cup

Finca Cortesin er blevet sammenlignet med August National, og det 5-stjernede luksusresort er blevet kåret blandt Europas bedste. Nu kommer Solheim Cup deltagerne til at opleve den ultimative luksus...

Norsk flyselskab bygger luftbro til Jamaica

Norsk flyselskab bygger luftbro til Jamaica

Det norske flyselskab Norse Atlantic Airways tilbyder fra oktober 2023 daglige afgange fra London til Jamaica. Selskabet samarbejder med Norwegian, der flyver fra København til London...