Cypriotisk resort tæt på at være færdig med ambitiøs udvidelse

Cypern, Cypern | Publiceret 22-02-2021

Det cypriotiske golfresort, Minthis Resort, har meldt seneste nyt ud om den omfattende transformation, der skal gøre luksusresortet til et af Sydeuropas mest spændende livsstilsdestinationer.

Minthis Resort, der ligger helt ude i den vestligste ende af Cypern, har siden 2017 været i gang med en markant udvikling, der bl.a. har omfattet nyt klubshus, en renovering af golfbanen samt opførelsen af en lang række ferieboliger.

Den kommende Minthis Spa-afdeling

Resortets golfbane blev anlagt i 1994 og senest har 18-hullers golfbanen i Minthis Golf Club, fået renoveret samtlige greenområder, der er blevet tilsået med en ny bentgræs type, som bedre tåler de varme somre på Middelhavsøen. Banen, der kan spilles året rundt, er designet af Donald Steel, mens Mackenzie & Ebert har stået for den seneste banerenovering, der også har omfattet anlæggelsen af et helt nyt og mere miljøvenligt recycling vandingssystem.  

Som et led i det ambitiøse udviklingsprojekt er man i skrevne stund godt i gang med at færdiggøre opførelsen af en række af ferieboliger, The Suites, som forventes at stå klar i juni 2021.

                    

Senere følger så også både villaer, en wellness spa og noget så specielt, som en hel lille bydel, The Plateia Village Square, med loungeområder, små torvepladser, vinbarer, butikker og gallerier. Alt sammen noget, der skal være med til at forkæle de besøgende.

Mens golfbanen og det nye klubhus allerede er åbent, så forventes The Plateia Village Square at stå klar i løbet af 2022.   

  

Cypern er kendt som et ferieparadis for solbadende turister og et dykkerparadis for alle med hang til store oplevelser på dybt vand. Men de senere år er golf også blev et salgsparameter, og her har Minthis været med til at drive udviklingen.  

Ved den seneste prisuddeling blandt cypriotiske turiststeder vandt Minthis Resort derfor også guldmedaljen i kategorien ’golfturisme’. I vurderingen lød det bl.a., at Minthis har formået at tiltrække en hel ny type af turister til landet. Ved samme prisuddeling blev det også til en sølvmedalje i kategorien bedste kulinariske oplevelse.

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!