Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Chiang Mai, Thailand | Publiceret 15-10-2020

Denne spændende matchtur (1.- 15. marts 2021) starter i det frodige Nordthailand, hvor naturen er uendelig smuk. Det er de færreste danske golfspillere, som har besøgt Chiang Mai, så deltagerne på denne tur kommer på lidt af en eksotisk jomfrurejse. På turen deltager også de to vindere af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.

Vi skal bo seks nætter i Chiang Mai på det flotte Dusit Princess Chiang Mai, der ligger centralt med gåafstand til byens night market, restauranter og seværdigheder.

 

 

I Chiang Mai skal vi spille 4 fantastisk flotte golfbaner, Mae Jo Golf Club and Resort, Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort, Alpine Golf and Sport Club og North Hill Golf Club. Banerne har forskellig karakter, og der venter med garanti nogle helt unikke golfoplevelser i det eksotiske Nordthailand.  

Med på hele turen er Lars Løgstrup, der er pro i Simon’s Golf Club. ’Kløver’ som Lars også er kendt som, vil give en ’clinic’ eller to undervejs og komme med små fif, når der spilles på banen.  

                                               

Se REJSETILBUD HER

          

Der er indlagt en 2-dages match og der uddeles flotte præmier. Blandt andet kan man vinde et golfophold i Danmark, præmier fra Golf Experten samt green fee billetter til nogle af Danmarks bedste golfbaner.

Vi afholder velkomstmiddag i Chiang Mai og med i prisen er endnu en aften i byen, hvor vi skal spise på en restaurant, som er anbefalet i Michelin Guiden.  

Øvrige dage kan man gå ud og spise på egen hånd, men der vil også blive arrangeret flere fælles middage ude i byen, som man kan deltage i, hvis man ønsker det.

Fra Chiang Mai tager vi turen sydpå til badebyen og den thailandske kongefamilies sommerdestination, Hua Hin. Her skal vi bo seks nætter på det lækre strandresort, Wora Bura Resort & SPA. Resortet.

Det dejlige resort, der er opført i en blanding af kolonistil og asiatisk stil, ligger lige syd for Hua Hin. Centrum af byen nås med en tuk-tuk eller taxi på 10 minutter.

I Hua Hin spiller vi områdets fire bedste baner og heriblandt finder man selvfølgelig Black Mountain. Desuden skal vi besøge Banyan GC, Springfield og Palm Hills.

Også i Hua Hin vil der blive afviklet en 2-dages turnering med afsluttende middag og fine præmier.

                                                     

Rejseperiode: 1. – 15. Marts 2021

Pris per person: 21.995 kr. 

Destination: Chiang Mai og Hua Hin

Fly København-Bangkok-Chiang Mai tur/retur

6 nætter på Dusit Princess Chiang Mai inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)

6 nætter på Wora Bura Resort & SPA, Hua Hin inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)

8 runder golf

Alle transfers fra lufthavn til hotel samt til golfbanerne

2 middage i Chiang Mai

1 middag i Hua Hin

          

TILMELDING: Kontakt GolfersGlobe (Tlf. 2712 5193 // info@golfersglobe.com) eller ClassicGolf (Tlf. 7023 5580 // info@classicgolf.dk), hvis du ønsker at deltage på turen.

Alle artikler

Lumine Golf Club lover turisterne sikre forhold

Lumine Golf Club lover turisterne sikre forhold

Spansk resort byder sig til. 'Sikkerheden er i top, og vi er klar når turisterne kommer', lyder budskabet fra et af Spaniens førende golfresorts...

Hotelåbning baner vejen for top-50 placering

Hotelåbning baner vejen for top-50 placering

Det portugisiske golfresort, Aroeira Golf Resort, har siden åbningen af nyt hotel opnået så stor anerkendelse, at resortet netop er kåret blandt Europas 50 bedste golfresorts...

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...