I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

Pattaya, Thailand | Publiceret 11-11-2019

Thailand er bl.a. kendt for sine smukke øer sydpå med kridhvide sandstrande og for de mange eksotiske madoplevelser, som kan opleves både i Bangkok og i de mindre byer rundt om i landet. I mange byer findes der ’Night markets’ med masser af spændende madtilbud til de eventyrlystne.

Thailand er for mange en rigtig familiedestination med et væld af spændende rejseoplevelser, men Thailand er, ikke at forglemme, også en attraktiv golfdestination.

Ny video fra Det Thailandske Turistkontor viser nogle af de mange facetter, som Thailand har at byde på både rent golf- og kulturmæssigt.   

                                                                                          

Se den flotte rejsevideo øverst på siden

                         

I Thailand findes der mere end 250 golfbaner. Tallet er til stadighed stigende for der kommer hele tiden nye og flotte golfbaner til.

Royal Hua Hin Golf Course

Thailands første golfbane med international snit regnes i dag for at være Royal Hua Hin Golf Course, der blev anlagt i 1942.

Op gennem 1980 og 90’erne tog udviklingen for alvor fart og mange af de mest kendte golfbanearkitekter som Jack Nicklaus, Greg Norman og Robert Trent Jones Jr., har alle sat stregerne til en hel del golfbaner i Siam, som kongeriget i Sydøstasien blev kaldt frem til 1939.

Chee Chan Golf Resort

Blandt de nyeste golfbaner i Thailand finder man Chee Chan Golf Resort ved Pattaya, der åbnede i 2019. Næste store begivenhed bliver, når Siam Country Club i januar 2020 åbner resortets fjerde golfbane. Den får navnet Siam Country Club Rolling Hills.

Siam Country Club, Old Course, Pattaya

GolfersGlobe besøger Siam Country Club i slutningen af november 2019 (Finalen ved Race to Thailand), og vi får ved den lejlighed mulighed for at spille den nye bane i Siam Country Club, førend den officielle åbning.

Black Mountain i Hua Hin råder over 27 huller (East, West & North-sløjfen) Resortet regnes for at være Thailands måske bedste golfresort.

Uanset om destinationen er Hua Hin, Pattaya, Phuket, Bangkok eller Chiang Mai, så findes der i Thailand en perlerække af gode golfbaner.

Nogle af de bedste baner er listet op nedenfor:

Siam Country Club (Old Course, Plantation, Waterside og Rolling Hills), Pattaya

Black Mountain (Hua Hin)

Santiburi Samui Country Club (Koh Samui)

Red Mountain Golf Club, Phuket

Laem Chabang, Pattaya

Chee Chan Golf Resort, Pattaya

Lotus Valley, Bangkok

Alpine Golf Sports Club, Bangkok

Thai Country Club, Bangkok

Nikanti Golf Club, Bangkok

Chiang Mai Highlands Golf Club, Chiang Mai

Alpine Golf Resort, Chiang Mai

Gassan Khuntan Golf & Resort, Chiang Mai

Kirimaya Golf Course, Khao Yai

                                                               

Vil du læse mere om golf i Thailand, kan du gøre det på linket her: Thailand

Eller du kan downloade GolfersGlobe’s Thailand Golfguide med en komplet oversigt over 20 af Thailands bedste golfbaner. Klik HER for at downloade guiden.

 

 

 

Alle artikler

1977: The Duel in the Sun

1977: The Duel in the Sun

Turnberry har lagt fairways til mange store mesterskaber. Den mest berømte match fandt sted i 1977, da Tom Watson besejrede Jack Nicklaus og vandt The Open Championship...

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

PORTUGAL: Quinta do Lago på den portugisiske Algarvekyst markerer sig igen blandt verdens førende golfresorts. Førerpositionen skyldes bl.a., at resortet har foretaget massive investeringer de senere år...

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...