I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

Pattaya, Thailand | Publiceret 11-11-2019

Thailand er bl.a. kendt for sine smukke øer sydpå med kridhvide sandstrande og for de mange eksotiske madoplevelser, som kan opleves både i Bangkok og i de mindre byer rundt om i landet. I mange byer findes der ’Night markets’ med masser af spændende madtilbud til de eventyrlystne.

Thailand er for mange en rigtig familiedestination med et væld af spændende rejseoplevelser, men Thailand er, ikke at forglemme, også en attraktiv golfdestination.

Ny video fra Det Thailandske Turistkontor viser nogle af de mange facetter, som Thailand har at byde på både rent golf- og kulturmæssigt.   

                                                                                          

Se den flotte rejsevideo øverst på siden

                         

I Thailand findes der mere end 250 golfbaner. Tallet er til stadighed stigende for der kommer hele tiden nye og flotte golfbaner til.

Royal Hua Hin Golf Course

Thailands første golfbane med international snit regnes i dag for at være Royal Hua Hin Golf Course, der blev anlagt i 1942.

Op gennem 1980 og 90’erne tog udviklingen for alvor fart og mange af de mest kendte golfbanearkitekter som Jack Nicklaus, Greg Norman og Robert Trent Jones Jr., har alle sat stregerne til en hel del golfbaner i Siam, som kongeriget i Sydøstasien blev kaldt frem til 1939.

Chee Chan Golf Resort

Blandt de nyeste golfbaner i Thailand finder man Chee Chan Golf Resort ved Pattaya, der åbnede i 2019. Næste store begivenhed bliver, når Siam Country Club i januar 2020 åbner resortets fjerde golfbane. Den får navnet Siam Country Club Rolling Hills.

Siam Country Club, Old Course, Pattaya

GolfersGlobe besøger Siam Country Club i slutningen af november 2019 (Finalen ved Race to Thailand), og vi får ved den lejlighed mulighed for at spille den nye bane i Siam Country Club, førend den officielle åbning.

Black Mountain i Hua Hin råder over 27 huller (East, West & North-sløjfen) Resortet regnes for at være Thailands måske bedste golfresort.

Uanset om destinationen er Hua Hin, Pattaya, Phuket, Bangkok eller Chiang Mai, så findes der i Thailand en perlerække af gode golfbaner.

Nogle af de bedste baner er listet op nedenfor:

Siam Country Club (Old Course, Plantation, Waterside og Rolling Hills), Pattaya

Black Mountain (Hua Hin)

Santiburi Samui Country Club (Koh Samui)

Red Mountain Golf Club, Phuket

Laem Chabang, Pattaya

Chee Chan Golf Resort, Pattaya

Lotus Valley, Bangkok

Alpine Golf Sports Club, Bangkok

Thai Country Club, Bangkok

Nikanti Golf Club, Bangkok

Chiang Mai Highlands Golf Club, Chiang Mai

Alpine Golf Resort, Chiang Mai

Gassan Khuntan Golf & Resort, Chiang Mai

Kirimaya Golf Course, Khao Yai

                                                               

Vil du læse mere om golf i Thailand, kan du gøre det på linket her: Thailand

Eller du kan downloade GolfersGlobe’s Thailand Golfguide med en komplet oversigt over 20 af Thailands bedste golfbaner. Klik HER for at downloade guiden.

 

 

 

Alle artikler

Ny golfbane spås plads blandt Asiens bedste

Ny golfbane spås plads blandt Asiens bedste

REJSENYT fra Cambodia: Vattanac Golf Resort åbner endnu en Sir Nick Faldo bane og tager dermed et stormskridt mod toppen blandt Asiens bedste golfresorts...

Her er golfdestinationen alle drømmer om

Her er golfdestinationen alle drømmer om

Den Dominikanske Republik er et ø-paradis for golfspillere og nu også kåret som Caribiens bedste af slagsen. Se alle de flotte golfbaner i en videopræsentation i artiklen...

Madeira er Europas bedste ø-destination

Madeira er Europas bedste ø-destination

Madeira er populær som aldrig før, og som et af de få steder i Europa, der ikke er lagt ned af Covid-19 kan golfspillere udstyret med et golfpas spilles øens to flotte baner til spotpriser...

Polsk golfbane overstråler alle de andre

Polsk golfbane overstråler alle de andre

Sand Valley Golf Resort er igen i 2020 kåret som Polen bedste golfbane. Banen er uden polsk sidestykke, og så afgjort en af den slags baner, det er værd at køre efter...

Kvindelige golfspillere drømmer om Sicilien

Kvindelige golfspillere drømmer om Sicilien

BILLEDGALLERI: Verdura Resort er kvindelige golfspilleres foretrukne resort, når de rejser i flok og vil have luksus, selvforkælelse i spa-afdelingen, adgang til gode strandforhold og storslåede spiseoplevelser...

VIDEO: Her er verdens bedste nye golfbane

VIDEO: Her er verdens bedste nye golfbane

VIETNAM: Hoiana Shores Golf Club er kåret som 'Bedste nye golfbane i 2020'. Robert Trent Jones II har kaldt banen for 'A Pure Symphony of Golf'...