I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

Pattaya, Thailand | Publiceret 11-11-2019

Thailand er bl.a. kendt for sine smukke øer sydpå med kridhvide sandstrande og for de mange eksotiske madoplevelser, som kan opleves både i Bangkok og i de mindre byer rundt om i landet. I mange byer findes der ’Night markets’ med masser af spændende madtilbud til de eventyrlystne.

Thailand er for mange en rigtig familiedestination med et væld af spændende rejseoplevelser, men Thailand er, ikke at forglemme, også en attraktiv golfdestination.

Ny video fra Det Thailandske Turistkontor viser nogle af de mange facetter, som Thailand har at byde på både rent golf- og kulturmæssigt.   

                                                                                          

Se den flotte rejsevideo øverst på siden

                         

I Thailand findes der mere end 250 golfbaner. Tallet er til stadighed stigende for der kommer hele tiden nye og flotte golfbaner til.

Royal Hua Hin Golf Course

Thailands første golfbane med international snit regnes i dag for at være Royal Hua Hin Golf Course, der blev anlagt i 1942.

Op gennem 1980 og 90’erne tog udviklingen for alvor fart og mange af de mest kendte golfbanearkitekter som Jack Nicklaus, Greg Norman og Robert Trent Jones Jr., har alle sat stregerne til en hel del golfbaner i Siam, som kongeriget i Sydøstasien blev kaldt frem til 1939.

Chee Chan Golf Resort

Blandt de nyeste golfbaner i Thailand finder man Chee Chan Golf Resort ved Pattaya, der åbnede i 2019. Næste store begivenhed bliver, når Siam Country Club i januar 2020 åbner resortets fjerde golfbane. Den får navnet Siam Country Club Rolling Hills.

Siam Country Club, Old Course, Pattaya

GolfersGlobe besøger Siam Country Club i slutningen af november 2019 (Finalen ved Race to Thailand), og vi får ved den lejlighed mulighed for at spille den nye bane i Siam Country Club, førend den officielle åbning.

Black Mountain i Hua Hin råder over 27 huller (East, West & North-sløjfen) Resortet regnes for at være Thailands måske bedste golfresort.

Uanset om destinationen er Hua Hin, Pattaya, Phuket, Bangkok eller Chiang Mai, så findes der i Thailand en perlerække af gode golfbaner.

Nogle af de bedste baner er listet op nedenfor:

Siam Country Club (Old Course, Plantation, Waterside og Rolling Hills), Pattaya

Black Mountain (Hua Hin)

Santiburi Samui Country Club (Koh Samui)

Red Mountain Golf Club, Phuket

Laem Chabang, Pattaya

Chee Chan Golf Resort, Pattaya

Lotus Valley, Bangkok

Alpine Golf Sports Club, Bangkok

Thai Country Club, Bangkok

Nikanti Golf Club, Bangkok

Chiang Mai Highlands Golf Club, Chiang Mai

Alpine Golf Resort, Chiang Mai

Gassan Khuntan Golf & Resort, Chiang Mai

Kirimaya Golf Course, Khao Yai

                                                               

Vil du læse mere om golf i Thailand, kan du gøre det på linket her: Thailand

Eller du kan downloade GolfersGlobe’s Thailand Golfguide med en komplet oversigt over 20 af Thailands bedste golfbaner. Klik HER for at downloade guiden.

 

 

 

Alle artikler

Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Toscana: Det 5-stjernede golfresort, Argentario Golf Resort & Spa introducerer ’ Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’. Yogaundervisningen forestås af danskeren Mariah Noelle...

Populært golfresort åbner nyt hotel

Populært golfresort åbner nyt hotel

PORTUGAL: Aroeira Golf åbnede ved udgangen af 2019 et nyt og moderne golfhotel. Med åbningen af det nye hotel rykker Aroeira Golf op blandt Portugals førende golfresorts...

Spaniens bedste par 3-bane ligger i Costa Brava

Spaniens bedste par 3-bane ligger i Costa Brava

Gualta Pitch & Putt, der i 2019 kunne fejre 20 års jubilæum, er kåret som Spaniens bedste par 3-bane. 18-hullers banen egner sig perfekt til en hurtig golfrunde på ferien til Costa Brava...

Oman-bane overstråler de fleste konkurrenter

Oman-bane overstråler de fleste konkurrenter

Al Mouj Golf i Oman er kåret som Mellemøstens næstbedste golfbane, kun overgået af The Majlis i Emirates Golf Club i Dubai...

Kenya er blandt Afrikas førende golfdestinationer

Kenya er blandt Afrikas førende golfdestinationer

Der er blevet spillet golf i Kenya siden 1906, og landet har i dag en række internationale golfbaner, som gør landet til en attraktiv golfdestination...

Spansk resort lokker med livsstilsoplevelser

Spansk resort lokker med livsstilsoplevelser

Hotel La Caminera Club de Campo satser på alt det udenom golfen. Det spanske resort lokker bl.a. med Michelin-oplevelser i hotellets restaurant...