Galleri: Marts måneds bedste golfbilleder

Publiseret 20-03-2018

Også i marts måned har vi været i billedearkivet for at finde månedens bedste golfbilleder.  

Noget af det, som vi finder allermest inspirerende, når vi søger efter nye rejsemål er at se flotte billeder og videoklip fra især golfbaner. Det at kunne sidde godt tilbagelænet i sofaen og bladre gennem det ene billedgalleri efter det andet, er noget af det, som i den grad sætter gang i feriedrømmene. Det giver os simpelthen lyst til endnu engang at bestille en rejse og tage ud i verden for at opleve nye steder.

Nedenfor kan du se månedens udvalgte billeder og finde links til flere billeder og ofte også videoklip under de enkelte golfbaner.

Vi håber, at månedens billedgalleri kan være med til at skærpe din rejselyst og for alvor sætte gang i feriedrømme om den næste golfrejse.

God fornøjelse!

Chiangmai Highlands, i det nordlige Thailand er et fremragende golfanlæg. Golfbanen er et Schmidt-Curley Golf Design, og banen blev i 2015 kåret blandt Asiens tre bedste golf resorts. Da GolfersGlobe spillede banen for år tilbage strøg den straks ind på listen over de bedste og mest eksotiske golfoplevelser, som vi på daværende tidspunkt havde oplevet. Og faktisk ligger Chiangmai Highlands fortsat højt rangeret på vores private liste, selvom det siden dengang er blevet til mange besøg på golfbaner rundt om i verden.

                    

Penha Longa Resort i Portugal er kendt blandt mange danskere. Dels fordi det var her, at Thomas Bjørn vandt Portugal Open i 2010, men i lige så høj grad fordi den flotte golfbane, og det eksklusive tilhørende hotel, hører til blandt Portugals bedste golfresorts. Resortet besøges hvert år af mange golfspillere, som gerne vil ofre lidt ekstra på at golfferien skal have et snart af luksus over sig.

                    

 Rosapenna Hotel & Golf Resort ligger helt oppe i det nordvestlige hjørne af Irland. Resortet består af to fremragende golfbaner med tilhørende hotel. Heroppe længst mod nord kan man for alvor opleve naturens elementer, men oplevelsen er fantastiske og det samme er oplevelsen, når man om aftenen kører ind til den nærmeste lille by og sammen med de lokale får sig en pint på en af byens pubber.  

                    

Antalya Golf Club i Belek består af de to 18-hullers baner, Pasha og PGA Sultan. Resortet åbnede i 2003, og PGA Sultan var i 2012 vært for Turkish Airlines World Golf Final, der bl.a. havde deltagelse af Tiger Woods, Rory McIlroy og Justin Rose. 

                     

Cypern har i nogle år taget tilløb til at etablere sig som en seriøs europæisk golfdestination, og nu ser det ud til at cyprioterne har held med deres foretagende. Der findes efterhånden en håndfuld golfbaner, som gør det værd at besøge Cypern. En af disse er Aphrodite Hills, der er designet af golfbanearkitekten Cabell Robinson, som har fået skabt en golfbane med nogle vidunderlige golfhuller helt ude ved havet.   

                    

I 2010 blev Stensballegaard Golf kåret til verdens bedste nye golfbane, og banen ved Horsens har da også fundet sin naturlige plads blandt Danmarks bedste golfanlæg. Stensballegaard-banen, der åbnede i 2009, er designet af det anerkendte amerikanske arkitektfirma 'Von Hagge, Smelek and Baril', som bl.a. også står bag Franske Le Golf National, der skal bruges til Ryder Cup i 2018. 

                    

Els Club Desaru Coast, Johor i Malaysia består af 45 huller, som er designet af den 4-dobbelte majorvinder, sydafrikaneren Ernie Els. Der er langt fra Danmark til Johor, men dette vidunderlige golfanlæg er nu alligevel et af den slags anlæg, som det er værd at rejse efter. Der findes læsere på GolfersGlobe, som rent faktisk har spillet banen, og fra dem lyder meldingen, at det er en 'kongeanlæg'.  

                    

Tjekkiet gør et stort nummer ud af, overfor golfspillere, at promovere sig som den perfekte sommerdestination, og flere danske golfrejsebureauer har da også taget destinationen med i deres sommerprogram. Golf Resort Konopiště, der ligger 45 minutters kørsel udenfor Prag, er et lækkert golfanlæg med to 18-hullers baner og tilhørende slotshotel.   

                    

Se blot på billedet her. Skal man prøve noget virkelig vildt, så skal man tage til Baja California Sur i Mexico for at spille Quivira Golf Club. Banen er designet af Jack Nicklaus og hører så afgjort til blandt de baner på Baja California Sur  med den mest spektakulære beliggenhed. Klik på linket ovenfor og se en video fra den fantastiske golfbane. 

                    

Le Touquet Golf Resort på den franske Opalkyst, regnes for at være en af Frankrigs allerbedste linksbaner. I 2017 blev banen genskabt, så den i dag fremstår med det oprindelige udtryk fra 1930’erne. Det kan du læse mere om HER.

Alle artikler

Vind et gavekort til Golf Experten

Vind et gavekort til Golf Experten

Post dit bedste feriebillede fra golfrejsen og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til Golf Experten. Det er nemt at deltage. Læs mere her...

The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

Vil man være sikker på at få billet til The Open 2019 på Royal Portrush kan det være en god ide at melde sig ind i den nye The Open medlemsklub...

Praia D’El Rey er størst udenfor Algarvekysten

Praia D’El Rey er størst udenfor Algarvekysten

Med 33.000 bookede tee tider i årets første fem måneder oplever Praia D’El Rey massiv interesse. Resortet nyder godt af at råde over to af Portugals bedste golfbaner...

European Tour vil fremme golfsporten i Georgien

European Tour vil fremme golfsporten i Georgien

Tbilisi Hills Golf Resort er Georgiens eneste 18-hullers golfbane. Nu er resortet blevet en del af et eksklusivt selskab under European Tour Properties. De første danske golfspillere har allerede booket deres ophold...

PGA Catalunya åbner nyt hotel

PGA Catalunya åbner nyt hotel

Med åbningen af Lavida Hotel får golfspillere nu en ekstra mulighed for at booke 'Stay&Play' golfpakker på et af Spaniens førende golfresorts, PGA Catalunya Resort...

Græsk resort fortsætter ambitiøs udvikling

Græsk resort fortsætter ambitiøs udvikling

Det 5-stjernede Costa Navarino bygger nyt klubhus i forbindelse med resortets Robert Trent Jones bane. Klubhuset bliver noget verden ikke har set før...