Secret Valley

Cypern, Cypern

Secret Valley er nabobanen til Aphrodite Hills Golf Course. Secret Valley ligger, som navnet antyder, i et dalområde. Netop det faktum betyder, at det kan være en ret så varm fornøjelse at spille banen midt på dagen hen over den varmeste sommerperiode. 

Da Secret Valley stod færdig i 1996 var der kun to golfbaner på Cypern. Åbningen var derfor også opsigtsvækkende og banen fik på daværende tidspunkt fine anmeldelser. Banen blev redesignet i 2013.

Golfbanen har et layout, som betyder, at man kan gå rundt. Der spilles 9 huller ud gennem dalen i retning mod havet og 9 huller hjem. Ved 10. hul er der et halfway house, hvor det er muligt at få lidt at spise og drikke. 

Secret Valley er en golfbane, som kræver præcision, da den er relativ smal med forhindringer både i højre og venstre side. På flere huller skråner terrænet fra venstre mod højre, og sættes bolden derfor ud langs med venstre side vil den med lidt held trille og lægger sig midt på fairway. Kommer man derimod lidt for langt til højre og drivet eller andetslaget kan bolden være tabt. 

Green områderne er ret åbne og ikke så vanskelige. Der er generel god plads omkring greens. Før starten på 1. tee skal man ikke blive for overmodig, når man tjekker længden fra de forskellige teesteder på scorekortet. Selv når man rykker frem til gul tee som spiller 5.050 meter, er der masser af udfordringer i vente.    

Golfbanen ligger på den sydlige græsk-cypriotiske del i kort køreafstand fra tre øvrige golfbaner, Aphrodite Hills Golf Course, Minthis Golf Course og Elea Golf Course.

Bor man på Aphrodite Hills er der kun 5-7 minutter kørsel til golfbanen, som i øvrigt kan ses fra nogle af lejlighederne og town houses på Aphrodite Hills. 

Fra Secret Valley kan man følge hovedvejen (B6) langs med kysten og efter 20 minutters kørsel kommer man til Pafos, der er områdets største by, og her man finder en af øens lufthavne. 

 

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til The Suites, Minthis Resort Afstand til The Suites, Minthis Resort 8,7 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja