Indled golfsæsonen i græske Costa Navarino

Costa Navarino, Grækenland | Publiceret 13-11-2017

Costa Navarino afholder i februar 2018 den anden udgave af Messinia Pro-Am. Turneringen, der er åben for pro’er såvel som amatører, afvikles fra 21-24 februar.

Pro’erne parres med 3 amatørspillere, og der spilles blandt pro’erne om en samlet præmiesum på 50.000 euro.

                                                       

Læs mere om Messinia Pro-Am på linket nedenfor, hvor det også er muligt at tilmelde sig. Costa Navarino tilbyder i forbindelse med Messinia Pro-Am ophold af 4, 5 eller 7 nætters varighed. KLIK HER for at læse mere.

                          

Costa Navarino, der ligger tæt ved Messinia i det sydvestlige Peloponnes, er kåret som European Golf Resort of the Year 2017.

Det 5-stjernede luksusresort består af flere hoteller, heriblandt The Westin Resort Costa Navarino, hvor indkvarteringen finder sted til selve turneringen.

Costa Navarino’s to fantastiske golfbaner, The Dunes Course og The Bay Course, ligger ud mod Middelhavet og Det Ioniske Hav og er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.

Peloponnes er lig med smukt bølgende landskaber, vidunderlig mad, autentisk stemning og masser af historie.

Når man besøger Costa Navarino om foråret vil man kunne opleve blomstrende olivenlunde, velduftende citronplantager og endeløse rækker af vinmarker.

Det er i Peloponnes, at man finder det oprindelige og stadigvæk autentiske Grækenland. I de små oldtidsbyer fornemmes den ægte græske stemning, når man slår sig ned på en lille taverna på byens torveplads eller ude langs med havet.  

Og så er Peloponnes tilmed også en skattekiste af kulturelle og historiske seværdigheder. Gamle klostre, imponerende borge og fæstningsværker samt smukke, gamle templer og amfiteatre, er blot lidt af det, som halvøen er blevet så kendt for.

Et højdepunkt er selvfølgelig et besøg ved et af antikkens vidundere, Olympia, hvor de første olympiske lege blev afholdt i 776 f.Kr. Olympia ligger knap 2 timers kørsel fra Costa Navarino, og her er det muligt at se resterne af de store Hera- og Zeus-templer, stadion mm, og til trods for, at kraftige jordskælv gennem tiden har beskadiget de historiske ruiner, så er det stadig en fantastisk oplevelse.

Besøger man Costa Navarino i sommerhalvåret, så er det også et must at køre til den halvcirkel-formede strand Voidokilia, der regnes for at være en af Grækenlands smukkeste strande.

NOTE: 
Seneste opgørelse over turismen i Grækenland viser, at 28 mio. turister besøgte Grækenland i 2016 mod 26 mio. året før.

Forklaringen er bl.a. at der i dag er langt flere flyvninger til Grækenland, end da krisen var på sit højeste, og mange flyselskaber har tilmed forlænget perioden for, hvor lang tid ruterne er åbne hen over året.

Grækenland oplever således stigende interesse fra udlandet, og det gælder også fra investorer, som i de kommende år vil pumpe masser af millioner ind i græsk økonomi med henblik på at bygge nye hoteller og dermed løfte den græske turismeindustri til nye højder.  

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...