VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino, Grækenland | Publiceret 15-10-2020

Costa Navarino har for længst markeret sig som et af Europas mest spændende golfresorts.

Kåringer har det ikke skortet på, og senest er resortets nye klubhus ved Bay Course blevet kåret til 'Clubhouse of the Year 2020’ af Golf Inc. magazine. 

                    

Det 5-stjernede græske golfresort har kurs mod stjernerne, og de ambitiøse planer for området taler deres tydelige sprog.  

Her taler man nemlig ikke om 'hvis', men om 'når' Costa Navarino ikke længere blot er et golfresort, men en golfdestination. 

Forskellen er ikke ubetydelig. I dag råder resortet over to hoteller og to golfbaner, The Dunes Course og The Bay Course, og er altså at betegne som et golfresort. I området findes ingen øvrige golfbaner. Endnu. 

For om få år vil alt se anderledes ud. Opførelsen af to nye luksushoteller er allerede fremskreden, og det samme gælder to nye golfbaner, Navarino Hills, som er designet af spanieren José María Olazábal og som forventes at åbne i foråret 2022.

Foruden to nye hoteller samt golfbaner, så opføres der også en række private ferieboliger og med tiden vil der også blive anlagt en marina. 

Udviklingen tages skridt for skridt, og bag Costa Navarino står nogle af Grækenlands rigeste familier. Når de to nye hoteller står klar og golfbanerne åbner for turisterne, så siger grækernes selvforståelse, at der nu er tale om en golfdestination. 

Miljøhensyn er tænkt ind i planerne for området, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Resortet ligger i et område, hvis historie går tusinde år tilbage i tiden. Den historie får man også fortalt ved et besøg på resortet.

Og har man mødt repræsentanter for Costa Navarino, så fornemmer man tydeligt, at drømmene ikke stopper her. Grækerne vil være blandt de bedste, mest eksklusive og mest unikke golfdestinationer i Europa.  

På linket øverst i artiklen ses en video, der viser den igangværende udvikling og de ambitiøse planer for området. 

                    

                    

                                                

Læs mere om Costa Navarino og Messenia på linket HER

             

Alle artikler

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...