Her er Europas nye golfdestination

Costa Navarino, Grækenland | Publiceret 16-03-2022

Europas nyeste golfdestination er klar til at byde gæsterne velkommen til endnu ny golfsæson, og i år vil der være masser af spændende nyheder på programmet. 

Sådan lyder meldingen fra Costa Navarino, der med åbningen af to nye golfbaner nu kan prale af, at være en af Europas mest spændende golfdestinationer.

Det græske 5-stjernede golfresort ligger i Messinia i det sydvestlige hjørne af Peloponnes halvøen, og her har golfspillere siden 2010 kunnet boltre sig på de to golfbaner, Dunes Course og The Bay Course.

Costa Navarino, Bay Course

10-året siden åbningen er blevet brugt på at manifestere Costa Navarino som en af Europas mest eksklusive golfdestinationer. Det har bl.a. ført til, at der gennem længere tid har været snakket om, hvordan man ville gøre Costa Navarino til en helsårs-destination og samtidig transformere golfresortet til en golfdestination.

 

 

Vejret kan det som bekendt være svært at være herre over, til gengæld går det noget nemmere, når man selv kan vælge, hvor mange golfbaner, som gæsterne skal have adgang til og samtidig også selv kan definere forskellen på et golfresort og en golfdestination.

I tilfældet med Costa Navarino gik skellet mellem to og fire golfbaner, og op til den nye golfsæson kan Costa Navarino så endelig åbne to nye spektakulære golfbaner, International Olympic Academy Golf Course og Hills Course.


Navarino Hills

De har været længe undervejs, de nye 36 golfhuller på Navarino Hills, som markerer en ny æra for Europas nye golfdestination. En ny æra, der betyder, at fra i år kan turisterne se frem til at kunne vælge mellem fire golfbaner, der alle ligger indenfor en radius af 13 km.  

De nye baner er designet af den dobbelte Mastervinder, spanieren José María Olazábal, og lad os bare slå fast, at det har krævet en kraftanstrengelse af historiske dimensioner at bygge de to nye ’Hills-golfbaner’, som begge har fået en spektakulær placering på toppen af et højdedrag, hvorfra man har udsigt ud over den historiske Navarino-bugt.

                              

Læs her om MIRAKLET I MESSINIA

          

 

De to baner har hver deres karaktertræk. De besøgende vil opleve, hvordan International Olympic Academy Golf Course er mere poleret i sin stil og udtryk og samtidig fuld af bjergtagende udsigter over Navarino-bugten, mens Hills Course er anlagt i mere landlige omgivelser, hvor der er taget hensyn til naturen, og hvor fairways snor sig gennem det bølgende landskab.

Navarino Hills (Photo credit: Gerrit Kleinfeld) 

Costa Navarino har gennem de senere år markeret sig som et af Europas førende golfresorts, når det gælder sammenkædningen mellem udvikling og bæredygtighed.

Derfor er det heller ingen overraskelse, at man ved anlæggelsen af de to nye golfbaner dels har valgt at bygge et enormt vandreservoir på 485,000m3, og dels har brugt en særlig hårdfør græstype, som gerne skal føre til et reduceret behov for vanding.

Samtidig med åbningen af de to nye golfbaner er man også tæt på at være klar med åbningen af det nye hotel, W Costa Navarino samt det helt nye resortområde Navarino Waterfront.

                             

Få et indblik i den fascinerende fortælling om Costa Navarino

             

 

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...