Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

(Foto: DETAILS & Dom Pedro Vilamoura) | Publiceret 29-04-2024

Det 5-stjernede portugisiske Dom Pedro Hotels & Golf Collection har i årtier været blandt europæiske golfspilleres foretrukne destinationer.

Men godt er heldigvis ikke altid godt nok, så nu skal en større millionindsprøjtning være med til at sikre, at både hoteller og golfbaner fastholder deres position, som et sted der er umuligt at komme udenom, når golfferien til Portugal skal planlægges.

 

 

Dom Pedro Hotels & Golf Collection ligger i Vilamoura, og til resortet hører der 5 golfbaner, herunder The Old Course (kåret blandt Portugals 10 bedste golfbaner) og DP World Tour banen, Dom Pedro Victoria Golf Course, som begge er en del af de større renoveringsplaner.

Afslutningshullet på Dom Pedro Victoria Golf Course

The Old Course fra 1969 er den næstældste golfbane på Algarvekysten, og her har ejerne allerede pumpet mere end 65 mio. kr. i baneforbedringer.

I 2023 blev der spillet 1,4 mio. runder golf fordelt ud på alle baner på Algarvekysten. På billedet ses 6. hul på Vilamoura Old Course

I skrevne stund er det Dom Pedro Victoria Golf Course, der står for tur, og banen, hvor Lucas Bjerregaard vandt Portugal Masters tilbage i 2017, forventes at genåbne i begyndelsen af 2025.  

Dom Pedro Hotels & Golf Collection, eller Vilamoura, som mange blot kalder det, er som sagt et yderst populært produkt på hylden. Det skyldes bl.a., at der er masser at foretage sig mellem golfrunderne.  

Selve Vilamoura by er nemlig en luksusdestination med lystbådehavn, butikker, restauranter og barer og dermed er der rig mulighed for ’aftergolf’.  

Dom Pedro Hotels and Golf Collection råder både over en række hoteller og ferielejligheder og med adgang til flere endnu golfbaner i området er destinationen oplagt både for individuelle rejsende samt (pro)grupper.

Alle artikler

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

PORTUGAL: En opgradering og en større millionindsprøjtning i Dom Pedro Hotels & Golf Collection (Vilamoura) skal sikre områdets fortsatte popularitet...

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..