Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

(Foto credit: Patrick Koenig) | Publiceret 30-04-2024

Al Zorah Golf Club i det lille Ajman emirat er i de seneste år gået hen og blevet et af Mellemøstens mest omtalte golfbaneprojekter.

Golfbanen er blevet kaldt for ’a rising star’, og nu viser det sig, at der måske er noget om snakken.

 

 

I hvert fald har Al Zorah Golf Club fået en forrygende start på 2024, hvad angår antallet af spillede golfrunder. En stigning på 42 pct. sammenlignet med samme periode i 2023, taler for sig selv.

Det skal dog siges, at en del af forklaringen formentlig skyldes, at livsstilsresortet Al Zorah City har udrullet en række nye spændende ejendomsprojekter, hvor beboerne også får adgang til 18-hullers golfbanen.

Al Zorah Golf Club har imidlertid ambitioner om at sikre sig en plads blandt De Forenede Arabiske Emiraters bedste golfbaner.  

Derfor har man søsat en lang række nye tiltag, som skal være løftestang for udviklingen. Et nyt klubhus åbner i 2024, og når det står færdigt, vil Al Zorah Golf Club kunne tilbyde både gæster og medlemmer adgang til tre restauranter, to udendørs pool områder, tennisbaner, fitness, en 350 meter lang driving range samt et 10.000 kvm stort short game område.

Mesterskabsbanen, der er designet af Nicklaus Design, bugter sig gennem et område med mangroveskov og smuk natur. Banen åbnede tilbage i 2015, og det efterhånden gode omdømme skal nu også ses i lyset af, at selvom der i dag er mere pres på banen end tidligere, så er standen stadig den samme. Man har nemlig haft fokus på at rekruttere flere lokale, som hjælper til med at holde banen på et højt niveau.

Samtidig er Al Zorah Golf Club drevet af Troon, og her har man hevet englænderen Stephen Payne ind og udnævnt ham som ny golf operations manager. Payne, der kommer med 10 års erfaring i bagagen fra bl.a. Abu Dhabi Golf Club og Montgomerie Golf Club Dubai, skal i fremtiden være med til at sikre udviklingen og sørge for, at gæsteoplevelsen forbliver helt i top.

Området omkring Al Zorah City regnes for at være et særdeles attraktivt område, der både byder på en smuk kyststrækning, med udsigt over Den Arabiske Golf, gangstier, jogging- og cykelstier, restauranter og caféer, en marina, villaer og lejligheder.

Området er en del af Al Zorah Nature Reserve, et af de smukkeste naturreservater i Emiratet Ajman med masser af mangroveskov samt et rigt fugleliv.

Alle artikler

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

PORTUGAL: En opgradering og en større millionindsprøjtning i Dom Pedro Hotels & Golf Collection (Vilamoura) skal sikre områdets fortsatte popularitet...

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..