Sponsoreret indhold

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

(Photo credit: Patrick Koenig & Azalea) | Publiceret 25-11-2023

’Ajman er den ’nye’ golfdestination i Mellemøsten. Emiratet, der ligger ud mod kysten blot en halv times kørsel nord for Dubai, har foreløbig kun én kendt golfbane. Den er til gengæld helt i top.’

Sådan har vi tidligere skrevet på golfersglobe.com.

Golfbanen der omtales, er Al Zorah Golf Club.

Sammen med det 5-stjernede The Oberoi Beach Resort har Al Zorah Golf Club netop lanceret den ultimative luksuspakke for golfspillere, der i de kommende måneder drømmer sig væk fra de nordlige breddegrader.

Al Zorah Golf Club ligger kun 30 minutter fra Dubais internationale lufthavn i hjertet af Al Zorah City

Med lanceringen af en såkaldt 'Stay and Play'-pakke kan golfspillere kombinere golf i verdensklasse med et skønt klima og en række 5-stjernede fordele, som også inkluderer indkvarteringen på det super eksklusive The Oberoi Beach Resort.

Al Zorah Golf Club, der åbnede i 2015, regnes i dag med blandt Mellemøstens bedste golfbaner. Banen er designet af den legendariske 18-dobbelte Major-mester, Jack Nicklaus, og Al Zorah Golf Club optræder i dag på Golf Digests Top-10 baner i Mellemøsten.

Ajman er De Forenede Arabiske Emiraters mindste emirat og en destination, som endnu går ’lidt under radaren’

18-hullers mesterskabsbanen er anlagt i et område med stor biodiversitet, og Al Zorah Golf Club har da også et stort fokus på at bevare denne balance. Det vedholdende arbejde førte tidligere på året til en kåring ved World Golf Awards som 'Verdens bedste miljøvenlige golfanlæg'.

Golfophold for livsnydere
Tæt på Al Zorah Golf Club ligger The Oberoi Beach Resort, Al Zorah, der er Ajmans mest eksklusive hotel og udråbt til Mellemøstens 'Leading Luxury Beach Resort'.

Den eksklusive 'Stay and Play'-pakke, som kan bookes indtil den 31. marts 2024, byder bl.a. på daglig golf på Al Zorah Golf Clubs 18-hullers mesterskabsbane, fuld brug af træningsfaciliteterne samt adgang til en af Club Car Tempo’s nyeste golfbuggies.

Et Callaway golfsæt (leje) indgår også i pakken, og så har alle besøgende mulighed for at plante en mangrove og på den måde sætte deres eget positive præg på resortet.

Hotellet tilbyder rabat på mad og drikkevarer, mens ikke-golfspillere kan nyde godt af en række luksuriøse spa-behandlinger.

Verdensklassegolf og unikke kulturoplevelser
Ifølge Phil Henderson, general manager i Al Zorahs Golf Club, betragtes golfklubben som et af UAE's mest fremadstormende golfbaner.

Men Ajman er langt mere end bare en golfdestination. Al Zorahs Golf Club er en del af Al Zorah City, en 5,4 millioner kvadratmeter stort udviklingsområde, der ligger ud til kysten ved Den Arabiske Golf. Blandt attraktionerne er et naturreservat, Al Zorah Nature Reserve, samt indbydende hvide sandstrande, så langt øjet rækker.

Naturen, herunder de smukke sandstrande, er med til at give de besøgende en enestående golfoplevelse

Desuden har gæsterne mulighed for at deltage i falkejagt, der har været en del af de indfødte beduinstammers kultur gennem mere end 4.000 år. Endelig findes der i området en marina samt cykel- og gangstier, som bringer gæsterne rundt i området.

                    

                    

Resortet oplyser ingen pris på opholdet, men priserne kan enten findes på hotellets hjemmeside eller ved at kontakte sit lokale rejsebureau

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...