Galleri: April måneds bedste golfbilleder

Publiceret 25-04-2018

Vi har igen været i billedearkivet og fundet et stak fotos, som er blevet udvalgt som april måneds bedste golfbilleder.  

Flotte billeder fra golfbaner er i høj kurs og noget af det, som for alvor kan inspirere os, når vi er på udkig efter den næste golfrejse.

Billederne, der ofte ses i golfrejsemagasiner, kan for alvor sætte gang i feriedrømmene.

Nedenfor finder du månedens udvalgte billeder samt links til flere billeder og ofte også videoklip under de enkelte golfbaner.

Vi håber, at månedens billedgalleri kan være med til at skærpe din rejselyst.

God fornøjelse! 

Laguna National Singapore er et af Singapores bedste golfanlæg (36 huller). I forbindelse med en større renovering af Classic Course er det nu blevet muligt at spille aftengolf på tre af banens huller. I 2018 åbner et eksklusivt golfhotel på resortet. 

                    

Dreamland Golf Club, Azerbaijan er den eneste golfbane ved hovedstaden Baku. Colin Montgomerie, der var med til at åbne banen i 2015, spåede dengang, at Azerbaijan med tiden kan gå hen og blive det nye Dubai.  

                    

Laguna Phuket, Thailand ligger i køreafstand fra Paton Beach på Phuket. Banen regnes for at være en af øens bedste og en af de golfbaner, som er i den bedste stand året rundt.

                    

Trump Turnberry, Skotland og Ailsa Championship Golf Course er en af verdens bedste golfbaner. Ud for kysten ligger det ikoniske fyrtårn, Ailsa, og banen er fire gange blevet brugt til British Open (1977, 1986, 1994 og 2009). Klik her, hvis du vil læse den fantastiske historie om The Duel in the Sun, der blev spillet i 1977, og som var en dramatisk match mellem Tom Watson og Jack Nicklaus.  

                    

Finca Cortesin, Spanien er et Cabell B. Robinson design, der skiller sig ud fra mængden. Gang på gang er banen kåret blandt Spaniens og Europas bedste golfbaner. Det oser langt væk af eksklusivitet og god stil på Finca Cortesin og det er en must play bane, hvis man hører til dem, der er villig til at betale en høj green fee for en uforglemmelig golfoplevelse. Se med her, da Finca Cortesin for ikke så længe siden fik anlagt helt nye greens.   

                    

The Ocean Course, Hōkūala, Hawaii har været med i kåringen blandt 'The World’s Most Beautiful Golf Courses' og er blevet kaldt for “Extraordinary to Perfection”. Der er ifølge de fleste golfmedier bred enighed om, at The Ocean Course er en af favoritkandidaterne, hvis kun man har én chance for at komme på golfbanen under et besøg på Hawaii.

                   

Tazegzout Golf Course, Agadir, Marokko ligger som billedet afslører ud til kysten ved Agadir. Det er Kyle Philips, der har designet dette mesterværk, som GolfersGlobe skal besøge senere på året. Banen skulle efter sigende være en af Marokkos bedste golfbaner.

                    

The Golf Course at Adare Manor, Irland er netop genåbnet i april 2018. Det særlige ved denne irske superbane er, at der stort set ikke er nogen rough. Til gengæld kan spillerne glæde sig over 'væg-til-væg' fairways. Hvis du vil læse mere om banen og se en flot video, så læs vores seneste artikel om The Golf Course at Adare Manor ved at klikke på linket HER

                    

Silkeborg Ry Golfklub, Danmark - den gamle Silkeborgbane i Silkeborg er en af Danmarks bedste golfbaner. En nærmest legendarisk golfbane, som gennem årene har lagt fairways til en lang række nationale mesterskaber og internationale turneringer. Til sommer åbnes dørene op for Made in Denmark på Europatouren, og den begivenhed skal nok få endnu flere golfspillere til både før og efter turneringen at ville spille en runde på det vidunderlige golfanlæg.

                    

The Tobago Plantations Golf Club, Trinidad & Tobago. Golfturismen på Trinidad & Tobago er fortsat relativt begrænset, men ambitiøse forretningsfolk arbejder på at fremme turismen og skabe bedre forhold omkring golfbanerne. En af de baner, som er værd at besøge er Plantations Course, der ligger i en tidligere kokosnødplantage og hvor flere huller spilles helt ude ved havet.

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...