Galleri: April måneds bedste golfbilleder

Publiseret 25-04-2018

Vi har igen været i billedearkivet og fundet et stak fotos, som er blevet udvalgt som april måneds bedste golfbilleder.  

Flotte billeder fra golfbaner er i høj kurs og noget af det, som for alvor kan inspirere os, når vi er på udkig efter den næste golfrejse.

Billederne, der ofte ses i golfrejsemagasiner, kan for alvor sætte gang i feriedrømmene.

Nedenfor finder du månedens udvalgte billeder samt links til flere billeder og ofte også videoklip under de enkelte golfbaner.

Vi håber, at månedens billedgalleri kan være med til at skærpe din rejselyst.

God fornøjelse! 

Laguna National Singapore er et af Singapores bedste golfanlæg (36 huller). I forbindelse med en større renovering af Classic Course er det nu blevet muligt at spille aftengolf på tre af banens huller. I 2018 åbner et eksklusivt golfhotel på resortet. 

                    

Dreamland Golf Club, Azerbaijan er den eneste golfbane ved hovedstaden Baku. Colin Montgomerie, der var med til at åbne banen i 2015, spåede dengang, at Azerbaijan med tiden kan gå hen og blive det nye Dubai.  

                    

Laguna Phuket, Thailand ligger i køreafstand fra Paton Beach på Phuket. Banen regnes for at være en af øens bedste og en af de golfbaner, som er i den bedste stand året rundt.

                    

Trump Turnberry, Skotland og Ailsa Championship Golf Course er en af verdens bedste golfbaner. Ud for kysten ligger det ikoniske fyrtårn, Ailsa, og banen er fire gange blevet brugt til British Open (1977, 1986, 1994 og 2009). Klik her, hvis du vil læse den fantastiske historie om The Duel in the Sun, der blev spillet i 1977, og som var en dramatisk match mellem Tom Watson og Jack Nicklaus.  

                    

Finca Cortesin, Spanien er et Cabell B. Robinson design, der skiller sig ud fra mængden. Gang på gang er banen kåret blandt Spaniens og Europas bedste golfbaner. Det oser langt væk af eksklusivitet og god stil på Finca Cortesin og det er en must play bane, hvis man hører til dem, der er villig til at betale en høj green fee for en uforglemmelig golfoplevelse. Se med her, da Finca Cortesin for ikke så længe siden fik anlagt helt nye greens.   

                    

The Ocean Course, Hōkūala, Hawaii har været med i kåringen blandt 'The World’s Most Beautiful Golf Courses' og er blevet kaldt for “Extraordinary to Perfection”. Der er ifølge de fleste golfmedier bred enighed om, at The Ocean Course er en af favoritkandidaterne, hvis kun man har én chance for at komme på golfbanen under et besøg på Hawaii.

                   

Tazegzout Golf Course, Agadir, Marokko ligger som billedet afslører ud til kysten ved Agadir. Det er Kyle Philips, der har designet dette mesterværk, som GolfersGlobe skal besøge senere på året. Banen skulle efter sigende være en af Marokkos bedste golfbaner.

                    

The Golf Course at Adare Manor, Irland er netop genåbnet i april 2018. Det særlige ved denne irske superbane er, at der stort set ikke er nogen rough. Til gengæld kan spillerne glæde sig over 'væg-til-væg' fairways. Hvis du vil læse mere om banen og se en flot video, så læs vores seneste artikel om The Golf Course at Adare Manor ved at klikke på linket HER

                    

Silkeborg Ry Golfklub, Danmark - den gamle Silkeborgbane i Silkeborg er en af Danmarks bedste golfbaner. En nærmest legendarisk golfbane, som gennem årene har lagt fairways til en lang række nationale mesterskaber og internationale turneringer. Til sommer åbnes dørene op for Made in Denmark på Europatouren, og den begivenhed skal nok få endnu flere golfspillere til både før og efter turneringen at ville spille en runde på det vidunderlige golfanlæg.

                    

The Tobago Plantations Golf Club, Trinidad & Tobago. Golfturismen på Trinidad & Tobago er fortsat relativt begrænset, men ambitiøse forretningsfolk arbejder på at fremme turismen og skabe bedre forhold omkring golfbanerne. En af de baner, som er værd at besøge er Plantations Course, der ligger i en tidligere kokosnødplantage og hvor flere huller spilles helt ude ved havet.

Alle artikler

Nyt golfrejsemagasin er UDKOMMET!

Nyt golfrejsemagasin er UDKOMMET!

Mangler du inspiration til golfferien, så læs vores nye golfrejsemagasin. Magasinet er fuld af spændende rejsestof fra bl.a. Den Dominikanske Republik, og du kan vinde golfophold i både Spanien og Italien...

Vind golfophold for 2 personer til Toscana

Vind golfophold for 2 personer til Toscana

Er du skrevet op til at modtage det gratis golfrejsemagasin fra GolfersGlobe deltager du i lodtrækningen om et golfophold for 2 personer til Argentario Golf Resort & Spa. Skriv dig op her...

Olazábal designer græske golfbaner

Olazábal designer græske golfbaner

VIDEO: Det 5-stjernede græske golfresort Costa Navarino sigter mod at kunne åbne yderligere to nye golfbaner i 2021. Arbejdet er sat i gang...

Video: Golf i Normandiet

Video: Golf i Normandiet

I fantastiske Normandiet findes der både historie, kultur, gastronomi og nogle spændende golfbaner. Klik her for at se hvilke golfbaner området byder på...

Vind golfophold for 2 personer til Mallorca

Vind golfophold for 2 personer til Mallorca

Er du skrevet op til at modtage det gratis golfrejsemagasin fra GolfersGlobe deltager du i lodtrækningen om et golfophold for 2 personer på det 4-stjernede ME Mallorca inkl. tre runder golf...

Rejsetema: Tag på golfferie til Nordirland

Rejsetema: Tag på golfferie til Nordirland

GolfersGlobe er taget til Nordirland for at besøge det område, hvor The Open skal spilles i 2019. Følg os på Facebook, hvor vi fra mandag den 1. oktober vil poste billeder og videoklip fra turen...