5-stjernet golfhotel med grøn profil

Mallorca, Spanien | Publiceret 26-01-2015

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel på Mallorca ligger i det eksklusive Son Vida område i bakkedraget oppe bag Palmabugten.

Det 5* hotel er oprindeligt bygget i 1992, men blev lukket i 2012 for at gennemgå en omfattende renovering. Efter ni måneders arbejde blev dørene i sommeren 2013 igen slået op og gæsterne budt velkommen indenfor. Renoveringen, der kostede i omegnen af 100 mio. kr., omfattede bl.a. et helt nyt airconditionsystem og trådløst internet på samtlige værelser. Som et led i hotellets miljøprofil blev der også installeret et solcelleanlæg, som i dag sørger for varmt vand til hotellets gæster og samtidig leverer strøm til airconditionanlægget.

I dag fremstår Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel som et eksklusivt hotel, der oser langt væk af kvalitet og god smag. Og hotellet, der er bygget i typisk sydeuropæisk stil, minder mest af alt om en kæmpemæssig velhavervilla med storsprossede vinduer, terrakotta-tegl på taget og sandfarvede tykke mure.

Indretningen er afdæmpet med et tydeligt præg af elegance. De i alt 93 værelser og suiter fremstår i beige og lysebrune nuancer, som er med til at give rummene en harmonisk helhed. 

Store vinduespartier åbner op ud mod haven, pool området og Son Vida golfbanen, og efter en lang dag på golfbanen eller udflugter rundt på øen kan man glæde sig over at kunne tilbringe natten i en klassisk Kingsize Sheraton seng.

Fremragende gourmetoplevelser
The Es Carbó restaurant er hotellet signaturrestaurant, hvor gæsterne kan vælge mellem en lang række serveringer fra det spanske middelhavskøkken. Restauranten anses for at være blandt øens bedste gourmetspisesteder.

I hotellets underetage ligger Bodega del Green – en fremragende tapasrestaurant med et særdeles godt køkken og en skøn atmosfære. Indretningen er holdt i en blanding af spansk design suppleret med internationale tendenser, og den afslappede loungestemning gør stedet til noget særligt. Køkkenet serverer bl.a. spansk tortillas, grillede grønne peberfrugter, kæmperejer i hvidløgsolie samt den klassiske spanske jamón ibérico, og vinkortet rummer vine fra en lang række spanske mikroproducenter. Alene vinkortet gør Bodega del Green et besøg værd.  

Golf inkluderet i prisen
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel er et ‘Golf Inclusive Hotel’, hvilket betyder, at green fee til de tre tilhørende baner, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint er inkluderet i værelsesprisen.   

Og meget bekvemt findes der gratis shuttleservice fra hotellet og til de tre baner. Der kører busser hele dagen, så gæsterne efter runden og måske en god frokost i klubhuset hurtigt kan komme tilbage til hotellet. 

Alle artikler

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

BILLEDGALLERI: Grækenland har kun få golfbaner. En af de absolut bedste er The Crete Golf Club på Kreta. Klik her for at se billeder fra den smukke og dramatiske golfbane...

Fransk mesterværk ser dagens lys

Fransk mesterværk ser dagens lys

Franske Les Bordes Golf Club råder formentlig snart over to af Europas bedste golfbaner. New Course åbner i maj 2021 og er designet af den amerikanske stjernearkitekt Gil Hanse...