5-stjernet golfhotel med grøn profil

Mallorca, Spanien | Publiceret 26-01-2015

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel på Mallorca ligger i det eksklusive Son Vida område i bakkedraget oppe bag Palmabugten.

Det 5* hotel er oprindeligt bygget i 1992, men blev lukket i 2012 for at gennemgå en omfattende renovering. Efter ni måneders arbejde blev dørene i sommeren 2013 igen slået op og gæsterne budt velkommen indenfor. Renoveringen, der kostede i omegnen af 100 mio. kr., omfattede bl.a. et helt nyt airconditionsystem og trådløst internet på samtlige værelser. Som et led i hotellets miljøprofil blev der også installeret et solcelleanlæg, som i dag sørger for varmt vand til hotellets gæster og samtidig leverer strøm til airconditionanlægget.

I dag fremstår Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel som et eksklusivt hotel, der oser langt væk af kvalitet og god smag. Og hotellet, der er bygget i typisk sydeuropæisk stil, minder mest af alt om en kæmpemæssig velhavervilla med storsprossede vinduer, terrakotta-tegl på taget og sandfarvede tykke mure.

Indretningen er afdæmpet med et tydeligt præg af elegance. De i alt 93 værelser og suiter fremstår i beige og lysebrune nuancer, som er med til at give rummene en harmonisk helhed. 

Store vinduespartier åbner op ud mod haven, pool området og Son Vida golfbanen, og efter en lang dag på golfbanen eller udflugter rundt på øen kan man glæde sig over at kunne tilbringe natten i en klassisk Kingsize Sheraton seng.

Fremragende gourmetoplevelser
The Es Carbó restaurant er hotellet signaturrestaurant, hvor gæsterne kan vælge mellem en lang række serveringer fra det spanske middelhavskøkken. Restauranten anses for at være blandt øens bedste gourmetspisesteder.

I hotellets underetage ligger Bodega del Green – en fremragende tapasrestaurant med et særdeles godt køkken og en skøn atmosfære. Indretningen er holdt i en blanding af spansk design suppleret med internationale tendenser, og den afslappede loungestemning gør stedet til noget særligt. Køkkenet serverer bl.a. spansk tortillas, grillede grønne peberfrugter, kæmperejer i hvidløgsolie samt den klassiske spanske jamón ibérico, og vinkortet rummer vine fra en lang række spanske mikroproducenter. Alene vinkortet gør Bodega del Green et besøg værd.  

Golf inkluderet i prisen
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel er et ‘Golf Inclusive Hotel’, hvilket betyder, at green fee til de tre tilhørende baner, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint er inkluderet i værelsesprisen.   

Og meget bekvemt findes der gratis shuttleservice fra hotellet og til de tre baner. Der kører busser hele dagen, så gæsterne efter runden og måske en god frokost i klubhuset hurtigt kan komme tilbage til hotellet. 

Alle artikler

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Castiglion del Bosco er i en klasse for sig. Nu vil resortet, i et Ryder Cup år, gøre golfbanen endnu mere attraktiv for medlemmer og gæster...

Golf i Thailand er kun for de rige

Golf i Thailand er kun for de rige

Thailand: Dyre medlemskaber og høje green fee priser på de bedste baner er kun en del af sandheden om golf i Thailand. Få den side af historien om golfsporten som turisterne aldrig ser...

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Nye ejere med dybe lommer fortsætter med at poste millioner af euros i La Hacienda Links Golf Resort. Resortet skal være blandt Spaniens bedste...

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Åbningen af ny golfbane syd for Lissabon markerer samtidig startskuddet til ny portugisisk golfdestination...

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...