5-stjernet golfhotel med grøn profil

Mallorca, Spanien | Publiceret 26-01-2015

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel på Mallorca ligger i det eksklusive Son Vida område i bakkedraget oppe bag Palmabugten.

Det 5* hotel er oprindeligt bygget i 1992, men blev lukket i 2012 for at gennemgå en omfattende renovering. Efter ni måneders arbejde blev dørene i sommeren 2013 igen slået op og gæsterne budt velkommen indenfor. Renoveringen, der kostede i omegnen af 100 mio. kr., omfattede bl.a. et helt nyt airconditionsystem og trådløst internet på samtlige værelser. Som et led i hotellets miljøprofil blev der også installeret et solcelleanlæg, som i dag sørger for varmt vand til hotellets gæster og samtidig leverer strøm til airconditionanlægget.

I dag fremstår Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel som et eksklusivt hotel, der oser langt væk af kvalitet og god smag. Og hotellet, der er bygget i typisk sydeuropæisk stil, minder mest af alt om en kæmpemæssig velhavervilla med storsprossede vinduer, terrakotta-tegl på taget og sandfarvede tykke mure.

Indretningen er afdæmpet med et tydeligt præg af elegance. De i alt 93 værelser og suiter fremstår i beige og lysebrune nuancer, som er med til at give rummene en harmonisk helhed. 

Store vinduespartier åbner op ud mod haven, pool området og Son Vida golfbanen, og efter en lang dag på golfbanen eller udflugter rundt på øen kan man glæde sig over at kunne tilbringe natten i en klassisk Kingsize Sheraton seng.

Fremragende gourmetoplevelser
The Es Carbó restaurant er hotellet signaturrestaurant, hvor gæsterne kan vælge mellem en lang række serveringer fra det spanske middelhavskøkken. Restauranten anses for at være blandt øens bedste gourmetspisesteder.

I hotellets underetage ligger Bodega del Green – en fremragende tapasrestaurant med et særdeles godt køkken og en skøn atmosfære. Indretningen er holdt i en blanding af spansk design suppleret med internationale tendenser, og den afslappede loungestemning gør stedet til noget særligt. Køkkenet serverer bl.a. spansk tortillas, grillede grønne peberfrugter, kæmperejer i hvidløgsolie samt den klassiske spanske jamón ibérico, og vinkortet rummer vine fra en lang række spanske mikroproducenter. Alene vinkortet gør Bodega del Green et besøg værd.  

Golf inkluderet i prisen
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel er et ‘Golf Inclusive Hotel’, hvilket betyder, at green fee til de tre tilhørende baner, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint er inkluderet i værelsesprisen.   

Og meget bekvemt findes der gratis shuttleservice fra hotellet og til de tre baner. Der kører busser hele dagen, så gæsterne efter runden og måske en god frokost i klubhuset hurtigt kan komme tilbage til hotellet. 

Alle artikler

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...