Rejseinspiration: Casa de Campo

La Romana - San Pedro, Den Dominikanske Republik | Publiceret 08-09-2018

Den Dominikanske Republik er langt væk. Både sådan geografisk set, hvis man bor i Europa, men også rent kvalitetsmæssigt, når det gælder golfbaner og resorts er Den Dominikanske Republik langt væk fra meget af det som findes i Europa. 

Den Dominikanske Republik er en topklasse golfdestination, som byder på et eksklusivt produkt, både hvad angår golf og hoteller. Med kun et par timers flyvning fra Florida og det dobbelte fra New York, lufthavnen ligger kun 5 minutters kørsel fra Casa de Campo, er det af gode grunde et sted, der hvert år besøges af mange amerikanere. 

Det caribiske ø-paradis er hvad man kan kalde for en 'resort-destination'. Et sted man rejser til for at slappe af på resortets hotel og spille golf på de nærliggende baner. 

Et af de resorts, som har gjort en dyd ud af skabe nogle rammer, så gæsterne slet ikke behøver overveje om det er værd at forlade resortet er Casa de Campo, der ligger ved La Romana på den sydlige kyststrækning.   

Golfturister, der besøger Den Dominikanske Republik, spiller hvert år 250.000 runder golf 

Casa De Campo er kåret som verdens bedste resort udenfor USA, og det er også her at man finder Pete Dye's signatur golfbanen Teeth of the Dog, der rangerer i Top-30 blandt verdens bedste golfbaner. Pete Dye har også designet The Links og Dye Fore, således at resortet består af tre 18-hullers golfbaner

                                 

I oktober-udgaven af GolfersGlobe's REJSEMAGASIN kan du læse en længere artikel fra Den Dominikanske Republik, hvor vi bl.a. anmelder fire af øens bedste golfbaner. 

             

Casa De Campo er ejet af en eksilcubaner, som har tjent en formue på sukkerproduktion i USA. En del af formuen er brugt på at skabe et resort, som ikke findes magen til nogle steder i verden. 

Resortet dækker et kæmpemæssigt areal og er så stort, at alle gæster for stillet deres egen buggy til rådighed, så man kan transportere sig rundt på området. 

På Casa de Campo findes der foruden tre golfbaner og flere træningsområder også et hotel med 250 værelser samt næsten 2000 privatejede villaer. Flere af disse udlejes via Casa de Campo. 

 

Priserne ligger i den dyre ende, men stedet henvender sig også til den kræsne rejsende, som sætter pris på luksus og kvalitet. Til resortet hører der også en beachclub samt en marina (Caribiens største), hvor der findes restauranter og butikker. 

 

Den nyopførte beachclub er sådan et sted, hvor man kan hænge ud, slænge sig ved poolen eller spise en god frokost i baren, mens man skuer ud over det det caribiske hav. 

                    

                          

                         

Det er ren selvforkælelse at tilbringe nogle dage på Casa De Campo og skulle det usandsynlige sket at kedsomheden indtraf, og man fik lyst til at prøve andre golfbaner end de tre som findes på Casa de Campo, så er der under en times kørsel til Punta Cana, hvor fremragende golfbaner som eksempelvis Corales, Punta Cana og Punta Espada blot ligger og venter på at man gør sin entre.

                                           

Se video fra Teeth of the Dog på linket øverst på siden

              

Alle artikler

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Castiglion del Bosco er i en klasse for sig. Nu vil resortet, i et Ryder Cup år, gøre golfbanen endnu mere attraktiv for medlemmer og gæster...

Golf i Thailand er kun for de rige

Golf i Thailand er kun for de rige

Thailand: Dyre medlemskaber og høje green fee priser på de bedste baner er kun en del af sandheden om golf i Thailand. Få den side af historien om golfsporten som turisterne aldrig ser...

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Nye ejere med dybe lommer fortsætter med at poste millioner af euros i La Hacienda Links Golf Resort. Resortet skal være blandt Spaniens bedste...

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Åbningen af ny golfbane syd for Lissabon markerer samtidig startskuddet til ny portugisisk golfdestination...

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...