Rejseinspiration: Casa de Campo

La Romana - San Pedro, Den Dominikanske Republik | Publiceret 08-09-2018

Den Dominikanske Republik er langt væk. Både sådan geografisk set, hvis man bor i Europa, men også rent kvalitetsmæssigt, når det gælder golfbaner og resorts er Den Dominikanske Republik langt væk fra meget af det som findes i Europa. 

Den Dominikanske Republik er en topklasse golfdestination, som byder på et eksklusivt produkt, både hvad angår golf og hoteller. Med kun et par timers flyvning fra Florida og det dobbelte fra New York, lufthavnen ligger kun 5 minutters kørsel fra Casa de Campo, er det af gode grunde et sted, der hvert år besøges af mange amerikanere. 

Det caribiske ø-paradis er hvad man kan kalde for en 'resort-destination'. Et sted man rejser til for at slappe af på resortets hotel og spille golf på de nærliggende baner. 

Et af de resorts, som har gjort en dyd ud af skabe nogle rammer, så gæsterne slet ikke behøver overveje om det er værd at forlade resortet er Casa de Campo, der ligger ved La Romana på den sydlige kyststrækning.   

Golfturister, der besøger Den Dominikanske Republik, spiller hvert år 250.000 runder golf 

Casa De Campo er kåret som verdens bedste resort udenfor USA, og det er også her at man finder Pete Dye's signatur golfbanen Teeth of the Dog, der rangerer i Top-30 blandt verdens bedste golfbaner. Pete Dye har også designet The Links og Dye Fore, således at resortet består af tre 18-hullers golfbaner

                                 

I oktober-udgaven af GolfersGlobe's REJSEMAGASIN kan du læse en længere artikel fra Den Dominikanske Republik, hvor vi bl.a. anmelder fire af øens bedste golfbaner. 

             

Casa De Campo er ejet af en eksilcubaner, som har tjent en formue på sukkerproduktion i USA. En del af formuen er brugt på at skabe et resort, som ikke findes magen til nogle steder i verden. 

Resortet dækker et kæmpemæssigt areal og er så stort, at alle gæster for stillet deres egen buggy til rådighed, så man kan transportere sig rundt på området. 

På Casa de Campo findes der foruden tre golfbaner og flere træningsområder også et hotel med 250 værelser samt næsten 2000 privatejede villaer. Flere af disse udlejes via Casa de Campo. 

 

Priserne ligger i den dyre ende, men stedet henvender sig også til den kræsne rejsende, som sætter pris på luksus og kvalitet. Til resortet hører der også en beachclub samt en marina (Caribiens største), hvor der findes restauranter og butikker. 

 

Den nyopførte beachclub er sådan et sted, hvor man kan hænge ud, slænge sig ved poolen eller spise en god frokost i baren, mens man skuer ud over det det caribiske hav. 

                    

                          

                         

Det er ren selvforkælelse at tilbringe nogle dage på Casa De Campo og skulle det usandsynlige sket at kedsomheden indtraf, og man fik lyst til at prøve andre golfbaner end de tre som findes på Casa de Campo, så er der under en times kørsel til Punta Cana, hvor fremragende golfbaner som eksempelvis Corales, Punta Cana og Punta Espada blot ligger og venter på at man gør sin entre.

                                           

Se video fra Teeth of the Dog på linket øverst på siden

              

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...