Rejseinspiration: Casa de Campo

La Romana - San Pedro, Den Dominikanske Republik | Publiceret 08-09-2018

Den Dominikanske Republik er langt væk. Både sådan geografisk set, hvis man bor i Europa, men også rent kvalitetsmæssigt, når det gælder golfbaner og resorts er Den Dominikanske Republik langt væk fra meget af det som findes i Europa. 

Den Dominikanske Republik er en topklasse golfdestination, som byder på et eksklusivt produkt, både hvad angår golf og hoteller. Med kun et par timers flyvning fra Florida og det dobbelte fra New York, lufthavnen ligger kun 5 minutters kørsel fra Casa de Campo, er det af gode grunde et sted, der hvert år besøges af mange amerikanere. 

Det caribiske ø-paradis er hvad man kan kalde for en 'resort-destination'. Et sted man rejser til for at slappe af på resortets hotel og spille golf på de nærliggende baner. 

Et af de resorts, som har gjort en dyd ud af skabe nogle rammer, så gæsterne slet ikke behøver overveje om det er værd at forlade resortet er Casa de Campo, der ligger ved La Romana på den sydlige kyststrækning.   

Golfturister, der besøger Den Dominikanske Republik, spiller hvert år 250.000 runder golf 

Casa De Campo er kåret som verdens bedste resort udenfor USA, og det er også her at man finder Pete Dye's signatur golfbanen Teeth of the Dog, der rangerer i Top-30 blandt verdens bedste golfbaner. Pete Dye har også designet The Links og Dye Fore, således at resortet består af tre 18-hullers golfbaner

                                 

I oktober-udgaven af GolfersGlobe's REJSEMAGASIN kan du læse en længere artikel fra Den Dominikanske Republik, hvor vi bl.a. anmelder fire af øens bedste golfbaner. 

             

Casa De Campo er ejet af en eksilcubaner, som har tjent en formue på sukkerproduktion i USA. En del af formuen er brugt på at skabe et resort, som ikke findes magen til nogle steder i verden. 

Resortet dækker et kæmpemæssigt areal og er så stort, at alle gæster for stillet deres egen buggy til rådighed, så man kan transportere sig rundt på området. 

På Casa de Campo findes der foruden tre golfbaner og flere træningsområder også et hotel med 250 værelser samt næsten 2000 privatejede villaer. Flere af disse udlejes via Casa de Campo. 

 

Priserne ligger i den dyre ende, men stedet henvender sig også til den kræsne rejsende, som sætter pris på luksus og kvalitet. Til resortet hører der også en beachclub samt en marina (Caribiens største), hvor der findes restauranter og butikker. 

 

Den nyopførte beachclub er sådan et sted, hvor man kan hænge ud, slænge sig ved poolen eller spise en god frokost i baren, mens man skuer ud over det det caribiske hav. 

                    

                          

                         

Det er ren selvforkælelse at tilbringe nogle dage på Casa De Campo og skulle det usandsynlige sket at kedsomheden indtraf, og man fik lyst til at prøve andre golfbaner end de tre som findes på Casa de Campo, så er der under en times kørsel til Punta Cana, hvor fremragende golfbaner som eksempelvis Corales, Punta Cana og Punta Espada blot ligger og venter på at man gør sin entre.

                                           

Se video fra Teeth of the Dog på linket øverst på siden

              

Alle artikler

Portugisiske golfbaner stråler i ny billedserie

Portugisiske golfbaner stråler i ny billedserie

Den svenske golffotograf, Peter Corden, kaster med en ny billedserie glans over de to portugisiske baner, West Cliffs Golf Links og Praia D’El Rey...

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....