Race to Thailand: Vind 5-stjernet ophold

Koh Samui, Thailand | Publiceret 10-03-2021

Vil du vinde et 5-stjernet luksusophold på den kendte thailandske ferieø Koh Samui, så skal du blot tilmelde dig 2021-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.

Alle som deltager i årets turnering deltager nemlig samtidig også automatisk i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer. 

 

 

Præmien består af et 5-nætters ophold (inkl. morgenmad) for 2 personer på det 5-stjernede luksuriøse Santiburi Koh Samui med indkvartering i en Grand Deluxe Garden Villa. (Voucheren kan benyttes indtil oktober 2022)

Lige ved siden af resortet ligger Santiburi Samui Country Club, der regnes for at være blandt Thailands mest spektakulære golfbaner.   

Gæsterne kan lade sig indkvartere i egen villa på Santiburi Koh Samui 

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og offentliggøres efter landsfinalen i Silkeborg Ry Golfklub. (Bemærk: Øvrig forplejning, fly samt anden transport indgår ikke i præmien).   

 

 

Santiburi Koh Samui er ikke et hotel i traditionel forstand. Det er snarere som at befinde sig i paradis. Resortet, der ligger på den nordlige del af Koh Samui ved Mae Nam beach, har et kvalitetsstempel, som er kendt verden over. 

 

Mae Nam beach er en af de bedste strande på Koh Samui, og hotellet har egen strand med bar og solvogne under de svajende palmer.   

 

 

Kun få minutter fra Santiburi Koh Samui ligger den kendte Santibuti Samui Country Club. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra golfbanen.   

 

 

Santiburi Koh Samui er ejet af familien bag Singha Beer, som også er sponsor for 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.   

 

 

Skal det være dig, som skal med familien eller vennerne til Thailand? - tilmeld dig og din makker til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og deltag i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer. 

 

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…