Race to Thailand: Vind 5-stjernet ophold

Koh Samui, Thailand | Publiceret 10-03-2021

Vil du vinde et 5-stjernet luksusophold på den kendte thailandske ferieø Koh Samui, så skal du blot tilmelde dig 2021-udgaven af 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.

Alle som deltager i årets turnering deltager nemlig samtidig også automatisk i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer. 

 

 

Præmien består af et 5-nætters ophold (inkl. morgenmad) for 2 personer på det 5-stjernede luksuriøse Santiburi Koh Samui med indkvartering i en Grand Deluxe Garden Villa. (Voucheren kan benyttes indtil oktober 2022)

Lige ved siden af resortet ligger Santiburi Samui Country Club, der regnes for at være blandt Thailands mest spektakulære golfbaner.   

Gæsterne kan lade sig indkvartere i egen villa på Santiburi Koh Samui 

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning, får direkte besked og offentliggøres efter landsfinalen i Silkeborg Ry Golfklub. (Bemærk: Øvrig forplejning, fly samt anden transport indgår ikke i præmien).   

 

 

Santiburi Koh Samui er ikke et hotel i traditionel forstand. Det er snarere som at befinde sig i paradis. Resortet, der ligger på den nordlige del af Koh Samui ved Mae Nam beach, har et kvalitetsstempel, som er kendt verden over. 

 

Mae Nam beach er en af de bedste strande på Koh Samui, og hotellet har egen strand med bar og solvogne under de svajende palmer.   

 

 

Kun få minutter fra Santiburi Koh Samui ligger den kendte Santibuti Samui Country Club. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra golfbanen.   

 

 

Santiburi Koh Samui er ejet af familien bag Singha Beer, som også er sponsor for 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe'.   

 

 

Skal det være dig, som skal med familien eller vennerne til Thailand? - tilmeld dig og din makker til 'Race to Thailand - presented by GolfersGlobe' og deltag i lodtrækningen om dette drømmeophold for 2 personer. 

 

Alle artikler

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Castiglion del Bosco er i en klasse for sig. Nu vil resortet, i et Ryder Cup år, gøre golfbanen endnu mere attraktiv for medlemmer og gæster...

Golf i Thailand er kun for de rige

Golf i Thailand er kun for de rige

Thailand: Dyre medlemskaber og høje green fee priser på de bedste baner er kun en del af sandheden om golf i Thailand. Få den side af historien om golfsporten som turisterne aldrig ser...

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Nye ejere med dybe lommer fortsætter med at poste millioner af euros i La Hacienda Links Golf Resort. Resortet skal være blandt Spaniens bedste...

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Åbningen af ny golfbane syd for Lissabon markerer samtidig startskuddet til ny portugisisk golfdestination...

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...