Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

Af Pernille Midtgaard | Publiceret 11-11-2021

For femte år i træk kåres Las Colinas til Spaniens bedste golfbane af World Golf Awards.

Det flotte golfanlæg, der ligger indenfor en times kørsel fra Alicante lufthavn, har i 2021 også modtaget prisen som verdens førende Golf og Villa Resort af World Golf Awards. Det er anden gang resortet modtager denne pris.

World Golf Awards kårer hvert år de bedste golfbaner og golfdestinationer i hele verden.

Prisen som Spaniens bedste golfbane er med til at fremme Las Colinas’ målsætning om at kunne tilbyde de bedste faciliteter og den bedste service og på den måde sikre, at gæster får en unik oplevelse.

Resortet kan i 2021 fejre 10-års jubilæum, og Las Colinas har i den forbindelse afsløret nye og forbedrede 5-stjernede faciliteter. Det gælder bl.a. forbedringer af golfbanen med fokus på bæredygtighed.

 

 

I tråd med Golf Environment Organization's program for forbedret miljø på golfbanerne betyder ændringerne, at der nu bruges mindre mængder af vand og gødning, og samtidig har man skabt nye naturlige levesteder for det eksisterende dyreliv på banen.

På den gastronomiske front er der også sket nye tiltag i 2021 under kyndig ledelse af resortets nye køkkenchef Alfonso Lillo.

Med udgangspunkt i den eksisterende italienske restaurant il Palco’s succes serveres der nu raffinerede internationale retter med indflydelse af Middelhavet og med vægt på lokalt fremstillede råvarer.

 

 

Desuden er der også åbnet en ny ’Nikkei’ restaurant, som tilbyder resortets gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. Nikkei er en spændende kombination af det Japanske og Peruvianske køkken, og på Las Colinas smeltes det yderligere sammen med brugen af de bedste råvarer fra Middelhavet.

Las Colinas Golf & Country Club anses som et af Europa’s absolut bedste golf- og lejlighedsresorts, hvor private hjem og golfbanens 18 huller blandes harmonisk ind i de naturlige omgivelser mellem bølgende bakker og det glitrende Middelhav.

Golfbanen er en 18 hullers mesterskabsbane, der er designet af den anerkendte amerikanske golfbanearkitekt Cabell B. Robinson. Banen byder på brede fairways og store ondulerede greens. De mange tee-steder giver god mulighed for at vælge et udgangspunkt, der passer til dagsformen.

Alicante-området nyder godt af mere end 300 dages solskin om året, og Las Colinas Golf & Country Club er omgivet af naturpark på næsten 10.000 hektarer, beliggende kun 6 km fra kysten.

Alle artikler

Race to Thailand rykker indendørs

Race to Thailand rykker indendørs

Den landsdækkende golfturnering kommer nu i en indendørs udgave, når Race to Thailand Indoor Winter Series den kommende vinter spilles i landets største indoor centre i Esbjerg, Aarhus og København...

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND: GolfersGlobe er ovenud begejstret for at kunne præsentere det bedste turneringsprogram nogensinde. Se hvor der spilles i 2022. Tilmeldingen er åben!

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Mucia: Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club fra den 1-8. april 2022. Turen arrangeres i samarbejde med Golfbreaks...

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

ALICANTE: Imponerende fem gange i træk er Las Colinas Golf & Country Club kåret som nummer 1 blandt Spaniens golfbaner...

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Catalunia 3: Pals og Palau-sator byder på nogle helt unikke oplevelser. De gamle, historiske byer oser af stemning og byder på ægte middelalderidyl...

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Catalunia 2: Tag til vinsmagning i gåafstand fra Empordà Golf Resort. Bodegaen Mas Geli producerer økologiske vine som smager himmelsk...