Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Photo Credit: Steve Carr | Publiceret 04-02-2023

I 2023 kommer Ryder Cup som bekendt til Italien, og i den forbindelse er der skrevet mangt og meget om Ryder Cup banen Marco Simone Golf & Country Club.

Italienerne håber naturligvis på, at den megen bevågenhed før og under Ryder Cup vil få flere til at rette blikket mod Italien, når golfferien skal bookes.

Men Rom er ikke det eneste sted, som golfturisterne kan søge til. Også Toscana er så afgjort værd at kigge nærmere på.

Her ligger nemlig en af Italiens og måske endda kontinentaleuropas bedste golfbaner, Castiglion del Bosco. Hvis man drømmer om at spille banen, så skal man dog lige være opmærksom på, at der er tale om en privat bane, som er forbeholdt medlemmer samt gæster, der bor på det tilhørende hotel, Rosewood Castiglion del Bosco (se de fantastiske billeder på linket her).

Men hører man til dem, der sætter pris på det bedste af det bedste, så skal man altså blot booke sig ind på det 5-stjernede luksusresort Rosewood Castiglion del Bosco, der af Travel + Leisure i 2022 blev kåret til verdens bedste hotel.

Hotellet består af 42 værelser, 11 ’farm houses’ samt to restauranter, hvoraf den ene er Michelin-restauranten Campo del Drago Restaurant.  

                    

Læs også: Oplev mesterværket Castiglion del Bosco

            

Selve golfbanen er et Tom Weiskopf mesterværk. Fairways bugter sig på smukkeste vis gennem det toscanske landskab, og fra de bølgende bakker er der bl.a. udsigt over Val d'Orcia, der er et UNESCO-beskyttet område.

Op til den kommende sommersæson vil Castiglion del Bosco Golf gennemgå en større opgradering. Ejerne kalder det for en fremtidssikret, bæredygtig løsning, der skal være med til, at golfbanen kan bibeholde sit karakteristiske toscanske udtryk og sikre, at turisterne får den oplevelse de har drømt om.

Det er netop designet og samspillet med naturen, der er med til at gøre Castiglion del Bosco til en af Italiens bedste golfbaner

Blandt andet vil banens bunkers blive ført tilbage til det oprindelige udtryk, og samtidig vil der blive udlagt 135.000 meter nye drænrør, så golfbanen kan spilles hele året rundt.

Desuden vil man begynde at anvende nye tørketolerante græssorter samt tage et nyt og forbedret vandingsanlæg i brug, som både giver en større vandeffektivitet og samtidig genbruger store mængder genbrugsvand.

Ved anlæggelsen af Castiglion del Bosco golfbanen tilføjede Tom Weiskopf et kort 19. hul, The Brunello Hole, hvor medlemmer og gæster kan afgøre matcher og spille om en Magnum-flaske fra Brunello di Montalcino, der er ejendommens prestigefyldte vingård

Banearbejdet gennemføres i samarbejde med Turfgrass, der er specialiseret i at yde konsulentbistand til golfbaner og som bl.a. var med ved anlæggelsen af 2027 Ryder Cup banen, Adare Manor i Ireland.

Phil Smith, der var en del af Tom Weiskopf team ved anlæggelsen af Castiglion del Bosco, fortæller, at det fra starten har været ambitionen at skabe en golfbane, der kunne tilbyde de besøgende en af de fineste golfoplevelser i Italien.

Foruden de allerede nævnte forbedringer, så får træningsanlægget også et løft med nye målområder på rangen, og på selve banen anlæggelse der et nyt back teested, så mesterskabsbanen kommer til at få en længde på 6.858 meter.

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...