Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Photo Credit: Steve Carr | Publiceret 04-02-2023

I 2023 kommer Ryder Cup som bekendt til Italien, og i den forbindelse er der skrevet mangt og meget om Ryder Cup banen Marco Simone Golf & Country Club.

Italienerne håber naturligvis på, at den megen bevågenhed før og under Ryder Cup vil få flere til at rette blikket mod Italien, når golfferien skal bookes.

Men Rom er ikke det eneste sted, som golfturisterne kan søge til. Også Toscana er så afgjort værd at kigge nærmere på.

Her ligger nemlig en af Italiens og måske endda kontinentaleuropas bedste golfbaner, Castiglion del Bosco. Hvis man drømmer om at spille banen, så skal man dog lige være opmærksom på, at der er tale om en privat bane, som er forbeholdt medlemmer samt gæster, der bor på det tilhørende hotel, Rosewood Castiglion del Bosco (se de fantastiske billeder på linket her).

Men hører man til dem, der sætter pris på det bedste af det bedste, så skal man altså blot booke sig ind på det 5-stjernede luksusresort Rosewood Castiglion del Bosco, der af Travel + Leisure i 2022 blev kåret til verdens bedste hotel.

Hotellet består af 42 værelser, 11 ’farm houses’ samt to restauranter, hvoraf den ene er Michelin-restauranten Campo del Drago Restaurant.  

                    

Læs også: Oplev mesterværket Castiglion del Bosco

            

Selve golfbanen er et Tom Weiskopf mesterværk. Fairways bugter sig på smukkeste vis gennem det toscanske landskab, og fra de bølgende bakker er der bl.a. udsigt over Val d'Orcia, der er et UNESCO-beskyttet område.

Op til den kommende sommersæson vil Castiglion del Bosco Golf gennemgå en større opgradering. Ejerne kalder det for en fremtidssikret, bæredygtig løsning, der skal være med til, at golfbanen kan bibeholde sit karakteristiske toscanske udtryk og sikre, at turisterne får den oplevelse de har drømt om.

Det er netop designet og samspillet med naturen, der er med til at gøre Castiglion del Bosco til en af Italiens bedste golfbaner

Blandt andet vil banens bunkers blive ført tilbage til det oprindelige udtryk, og samtidig vil der blive udlagt 135.000 meter nye drænrør, så golfbanen kan spilles hele året rundt.

Desuden vil man begynde at anvende nye tørketolerante græssorter samt tage et nyt og forbedret vandingsanlæg i brug, som både giver en større vandeffektivitet og samtidig genbruger store mængder genbrugsvand.

Ved anlæggelsen af Castiglion del Bosco golfbanen tilføjede Tom Weiskopf et kort 19. hul, The Brunello Hole, hvor medlemmer og gæster kan afgøre matcher og spille om en Magnum-flaske fra Brunello di Montalcino, der er ejendommens prestigefyldte vingård

Banearbejdet gennemføres i samarbejde med Turfgrass, der er specialiseret i at yde konsulentbistand til golfbaner og som bl.a. var med ved anlæggelsen af 2027 Ryder Cup banen, Adare Manor i Ireland.

Phil Smith, der var en del af Tom Weiskopf team ved anlæggelsen af Castiglion del Bosco, fortæller, at det fra starten har været ambitionen at skabe en golfbane, der kunne tilbyde de besøgende en af de fineste golfoplevelser i Italien.

Foruden de allerede nævnte forbedringer, så får træningsanlægget også et løft med nye målområder på rangen, og på selve banen anlæggelse der et nyt back teested, så mesterskabsbanen kommer til at få en længde på 6.858 meter.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...