Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Sicilien, Italien | Publiceret 21-01-2020

Det 5-stjernede toscanske golfresort Argentario Golf Resort & Spa indleder golfsæsonen 2020 med at invitere kvindelige golfspillere på et ’Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’.

Golfpakken henvender sig til kvinder og heriblandt også nybegyndere, som under opholdet i Toscana både kan få golfundervisning og nyde yoga-timerne med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, der er bosiddende i Italien. 

Golfopholdene udbydes fra den 18-22. marts og igen fra den 11-15. maj 2020. 

 

 

                    

                    

Argentario Golf Resort & Spa er et moderne superlækkert designhotel. Hotellet ligger på halvøen Monte Argentario i Maremma regionen i Toscana godt halvanden times kørsel fra Roms internationale lufthavn.

                                                             

Læs også: Monte Argentario – golfparadiset i Toscana

                       

Fra hotellet er der ikke langt ud til den smukke kyststrækning

Til hotellet hører også Argentario Golf Club. Fra 18-hullers golfbanen har man den mest fantastiske panoramaudsigt til Orbetello Lagoon, havet og det omkringliggende landskab.  

Golfbanen ligger i et særligt naturbeskyttelsesområde og med et specielt mikroklima er det muligt at spille golf året rundt.

Resortet besøges hvert år af mange internationale gæster samt lokale fra især Rom, der flygter ud af storbyen og tager til Toscana for at slappe af i ferier og i weekender.

Den særlige yoga golfpakke med 4 overnatninger inkluderer bl.a. både velkomstmiddag, yogaundervisning hver morgen med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, spil på golfbanen samt ubegrænset adgang til træningsfaciliteterne. For begyndere vil der hver dag være to timers golfundervisning ved den kvindelige golfpro, Kasia ‘Kate’ Selwent. Desuden har deltagerne også ubegrænset adgang til hotellets spa og wellness afdeling, der både omfatter en indendørs og en udendørs pool.  

Argentario Golf Resort & Spa råder over 73 værelser og suiter og har desuden to restauranter, The Dama Dama og Club House. Begge steder bydes gæsterne på lækre toscanske retter, og især i Dama Dama, der er resortets gourmetrestaurant, kan man se frem til sublime spiseoplevelser.     

                    

Prisen starter fra 879 euro for et 5-dages (4-nætters) ophold for kvinder (nybegyndere), mens pakken med adgang til golfbanen koster fra 949 euro. Bookes direkte via hotellets hjemmeside. 

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...