Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Sicilien, Italien | Publiceret 21-01-2020

Det 5-stjernede toscanske golfresort Argentario Golf Resort & Spa indleder golfsæsonen 2020 med at invitere kvindelige golfspillere på et ’Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’.

Golfpakken henvender sig til kvinder og heriblandt også nybegyndere, som under opholdet i Toscana både kan få golfundervisning og nyde yoga-timerne med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, der er bosiddende i Italien. 

Golfopholdene udbydes fra den 18-22. marts og igen fra den 11-15. maj 2020. 

 

 

                    

                    

Argentario Golf Resort & Spa er et moderne superlækkert designhotel. Hotellet ligger på halvøen Monte Argentario i Maremma regionen i Toscana godt halvanden times kørsel fra Roms internationale lufthavn.

                                                             

Læs også: Monte Argentario – golfparadiset i Toscana

                       

Fra hotellet er der ikke langt ud til den smukke kyststrækning

Til hotellet hører også Argentario Golf Club. Fra 18-hullers golfbanen har man den mest fantastiske panoramaudsigt til Orbetello Lagoon, havet og det omkringliggende landskab.  

Golfbanen ligger i et særligt naturbeskyttelsesområde og med et specielt mikroklima er det muligt at spille golf året rundt.

Resortet besøges hvert år af mange internationale gæster samt lokale fra især Rom, der flygter ud af storbyen og tager til Toscana for at slappe af i ferier og i weekender.

Den særlige yoga golfpakke med 4 overnatninger inkluderer bl.a. både velkomstmiddag, yogaundervisning hver morgen med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, spil på golfbanen samt ubegrænset adgang til træningsfaciliteterne. For begyndere vil der hver dag være to timers golfundervisning ved den kvindelige golfpro, Kasia ‘Kate’ Selwent. Desuden har deltagerne også ubegrænset adgang til hotellets spa og wellness afdeling, der både omfatter en indendørs og en udendørs pool.  

Argentario Golf Resort & Spa råder over 73 værelser og suiter og har desuden to restauranter, The Dama Dama og Club House. Begge steder bydes gæsterne på lækre toscanske retter, og især i Dama Dama, der er resortets gourmetrestaurant, kan man se frem til sublime spiseoplevelser.     

                    

Prisen starter fra 879 euro for et 5-dages (4-nætters) ophold for kvinder (nybegyndere), mens pakken med adgang til golfbanen koster fra 949 euro. Bookes direkte via hotellets hjemmeside. 

Alle artikler

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Byen er til overflod beriget af historie, kultur, kunst, viden og spændende mad og byder samtidig på gode muligheder for at slappe af med en runde golf i et behageligt klima.

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien, et af verdens rigeste lande, har fået smag for golfsporten. Nu har den stenrige oliestat lanceret en 10-års plan, hvor målet er, at gøre landet til områdets mest dynamiske golfdestination...

Emirat går forest i kampen for miljøet

Emirat går forest i kampen for miljøet

De tre Abu Dhabi golfklubber, Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links og Abu Dhabi Golf Club er i en miljømæssig sammenhæng gået sammen om at vise et godt eksempel til omverdenen…

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysias TPC Kuala Lumpur golf resort råder over landets to bedste golfbaner. Det afslører det anerkendte magasin, Golf Digest International i deres seneste kåring...

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

En af verdens ældste golfklubber indfører udskænkning af alkohol på banen. Det sker for at imødekomme de mange amerikanske golfspillere, som hvert år kommer for at spille den berømte linksbane...

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Thailand for at opleve Asiens ultimative feriedestination. Foruden fantastiske golfbaner byder Thailand også på en lang række unikke ferieoplevelser. Se med her...