Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Toscana, Italien | Publiceret 21-01-2020

Det 5-stjernede toscanske golfresort Argentario Golf Resort & Spa indleder golfsæsonen 2020 med at invitere kvindelige golfspillere på et ’Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’.

Golfpakken henvender sig til kvinder og heriblandt også nybegyndere, som under opholdet i Toscana både kan få golfundervisning og nyde yoga-timerne med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, der er bosiddende i Italien. 

Golfopholdene udbydes fra den 18-22. marts og igen fra den 11-15. maj 2020. 

 

 

                    

                    

Argentario Golf Resort & Spa er et moderne superlækkert designhotel. Hotellet ligger på halvøen Monte Argentario i Maremma regionen i Toscana godt halvanden times kørsel fra Roms internationale lufthavn.

                                                             

Læs også: Monte Argentario – golfparadiset i Toscana

                       

Fra hotellet er der ikke langt ud til den smukke kyststrækning

Til hotellet hører også Argentario Golf Club. Fra 18-hullers golfbanen har man den mest fantastiske panoramaudsigt til Orbetello Lagoon, havet og det omkringliggende landskab.  

Golfbanen ligger i et særligt naturbeskyttelsesområde og med et specielt mikroklima er det muligt at spille golf året rundt.

Resortet besøges hvert år af mange internationale gæster samt lokale fra især Rom, der flygter ud af storbyen og tager til Toscana for at slappe af i ferier og i weekender.

Den særlige yoga golfpakke med 4 overnatninger inkluderer bl.a. både velkomstmiddag, yogaundervisning hver morgen med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, spil på golfbanen samt ubegrænset adgang til træningsfaciliteterne. For begyndere vil der hver dag være to timers golfundervisning ved den kvindelige golfpro, Kasia ‘Kate’ Selwent. Desuden har deltagerne også ubegrænset adgang til hotellets spa og wellness afdeling, der både omfatter en indendørs og en udendørs pool.  

Argentario Golf Resort & Spa råder over 73 værelser og suiter og har desuden to restauranter, The Dama Dama og Club House. Begge steder bydes gæsterne på lækre toscanske retter, og især i Dama Dama, der er resortets gourmetrestaurant, kan man se frem til sublime spiseoplevelser.     

                    

Prisen starter fra 879 euro for et 5-dages (4-nætters) ophold for kvinder (nybegyndere), mens pakken med adgang til golfbanen koster fra 949 euro. Bookes direkte via hotellets hjemmeside. 

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...