Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Sicilien, Italien | Publiceret 21-01-2020

Det 5-stjernede toscanske golfresort Argentario Golf Resort & Spa indleder golfsæsonen 2020 med at invitere kvindelige golfspillere på et ’Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’.

Golfpakken henvender sig til kvinder og heriblandt også nybegyndere, som under opholdet i Toscana både kan få golfundervisning og nyde yoga-timerne med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, der er bosiddende i Italien. 

Golfopholdene udbydes fra den 18-22. marts og igen fra den 11-15. maj 2020. 

 

 

                    

                    

Argentario Golf Resort & Spa er et moderne superlækkert designhotel. Hotellet ligger på halvøen Monte Argentario i Maremma regionen i Toscana godt halvanden times kørsel fra Roms internationale lufthavn.

                                                             

Læs også: Monte Argentario – golfparadiset i Toscana

                       

Fra hotellet er der ikke langt ud til den smukke kyststrækning

Til hotellet hører også Argentario Golf Club. Fra 18-hullers golfbanen har man den mest fantastiske panoramaudsigt til Orbetello Lagoon, havet og det omkringliggende landskab.  

Golfbanen ligger i et særligt naturbeskyttelsesområde og med et specielt mikroklima er det muligt at spille golf året rundt.

Resortet besøges hvert år af mange internationale gæster samt lokale fra især Rom, der flygter ud af storbyen og tager til Toscana for at slappe af i ferier og i weekender.

Den særlige yoga golfpakke med 4 overnatninger inkluderer bl.a. både velkomstmiddag, yogaundervisning hver morgen med den danske yoga-instruktør Mariah Noelle, spil på golfbanen samt ubegrænset adgang til træningsfaciliteterne. For begyndere vil der hver dag være to timers golfundervisning ved den kvindelige golfpro, Kasia ‘Kate’ Selwent. Desuden har deltagerne også ubegrænset adgang til hotellets spa og wellness afdeling, der både omfatter en indendørs og en udendørs pool.  

Argentario Golf Resort & Spa råder over 73 værelser og suiter og har desuden to restauranter, The Dama Dama og Club House. Begge steder bydes gæsterne på lækre toscanske retter, og især i Dama Dama, der er resortets gourmetrestaurant, kan man se frem til sublime spiseoplevelser.     

                    

Prisen starter fra 879 euro for et 5-dages (4-nætters) ophold for kvinder (nybegyndere), mens pakken med adgang til golfbanen koster fra 949 euro. Bookes direkte via hotellets hjemmeside. 

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...