• Fife, Skotland

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Fife

I Skotland finder man nogle af verdens bedste golfbaner. Alene i Fife området ligger der mere end 40 golfbaner, og nogle af dem hører til blandt verdens ældste og samtidig bedste links golfbaner.  

St Andrews
Som golfspiller må man bare mindst én gang i livet opleve St Andrews. ’The Home of Golf’ og et sted som er så gennemsyret af golf og golfhistorie.

De fleste kender St Andrews, som golfbanen, hvor der spilles The Open Championship, men rent faktisk er St Andrews samtidig også en lille hyggelig universitetsby med masser af liv og unge mennesker.

De knap 17.000 indbyggere er en god blanding af lokale og internationale studerende, som kommer hertil fra hele verden for at studere på Skotlands ældste universitet.

De studerende og de mange turister, der bl.a. rejser hertil for at spille på de berømte linksbaner, har været med til at forme byen, som både har et livligt handelsliv og et utal af hyggelige barer og restauranter.

Det er ikke for meget at tilbringe en 3-4 dage i St Andrews. For ud over alle golfbanerne (man kan gå ud og kigge på Old Course, hvis ikke det er lykkes at få en tee time), så er der stranden, souvenirbutikkerne og de mange pubber, hvor man nemt kan få nogle timer til at gå.

Mange af barerne finder man på byens førende hoteller. Blandt de lokale er The Jigger Inn ved The Old Course Hotel regnet for at være byens bedste ’19. hul’ med et stort udvalg af skotsk øl.

Men derudover går man ikke helt galt i byen ved at besøge et af de følgende steder:

- The Adamson Restaurant & Bar på South Street

 - Aikman’s Bar~Bistro, 32 Bell Street

 - The Central Bar på Market Street

- Hotel Du Vin Bar på The Hotel Du Vin

- The R-Bar på Macdonald Rusacks Hotel, hvorfra man har udsigt til 18. hul på St Andrews Old Course.

- Og endelig The Brew Pub i South Street.

Læs mere om Fife her

Artikler