Hotel du Vin & Bistro, St Andrews

Fife, Skotland

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

I udkanten af den historiske universitetsby, St Andrews og blot nogle få hundrede meter fra den berømte golfbane, St Andrews Old Course, ligger dette dejlige 4-stjernede hotel.   

St Andrews er et magisk sted, og Hotel du Vin, St Andrews passer perfekt ind til disse rammer. Fra hotellet er det muligt at se ud over området ved St Andrews Bay og de brede sandstrande ved West Sands.  

De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med håndbyggede senge, sengelinned af egyptisk bomuld og flotte badeværelser. Alle værelser er individuelt indrettet, og der findes forskellige niveauer lige fra standardværelser med kig til byen til suprior værelser med havudsigt til enkeltværelser samt ‘Caddy-Room’ med køjesenge.

Til Hotel du Vin, St Andrews hører der en særdeles god restaurant, Bistro du Vin St Andrews, hvor der serveres fransk inspireret slowfood med udsigten til St Andrews Bay, og hvor husets Sommelier beredvilligt hjælper med at finde den rigtige vin til den bestilte menu.

I hotellets bar serveres der til frokost eksempelvis club sandwich, en Hotel du Vin burger eller en gang Moules Frites Marinière, og på hotellets terrasse, Al Fresco – take dinner outside, kan man få sig et 2- eller 3-retters sommerinspireret menu for mellem 175-200 kr.  

Endelig kan stikke næsen indenfor på Ma Bells, hvor både lokale studenter, golfspillere og turister i almindelighed nyder den autentiske skotske barstemning og får serveret en lokal ale og en burger, mens der lyttes til stedets live musik.  

St Andrews er en by med masser af kultur og seværdigheder, museer, historiske bygninger, gallerier, en botanisk have og store naturoplevelser. Byen har tilmed også et pulserende liv på de mange barer og endelig så findes der en lang række gode restauranter. St Andrews er med andre ord den perfekte destination for en golfferie til Skotland, hvis man både vil spille nogle af verdens bedste golfbaner og samtidig opleve den ægte skotske gæstfrihed. Se de flotte billeder fra hotellet i BILLEDGALLERIET.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 37
 • Afstand til by Afstand til by 500 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Old & New Course, St Andrews Links Afstand til Old & New Course, St Andrews Links 263 meter
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Nej
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Nej
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 76 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej