Korineum Golf & Beach Resort Golf Course

Cypern, Cypern

Korineum Golf & Country Club (2007) ligger på den nordlige tyrkisk-cypriotiske del af Cypern. Fra banen er der kig både til Middelhavet og de omkringliggende bjerge.

Standen er god, sceneriet er smukt og layoutet fejler bestemt heller ikke noget. Korineum Golf & Country Club er en klassisk sydlandsk resortbane, som hører til i en den bedre ende af skalaen. 

Banen imponerer således ved at stå grønt og frodig. Layoutet er udfordrende og kræver god course management. 

Der er generelt god plads på fairways og hulforløbet byder på god variation. Korineum-banen har lighedstræk med Minthis-banen, der ligger på den sydlige del af Cypern. Spilleoplevelsen er lidt den samme. Brede fairways og god plads fra tee. 

Korineum-banen er den golfbane på Cypern, som er i bedst stand. Fra et stort vandreservoir pumpes der nemlig vand op til vanding af golfbanen, som af samme årsag står grønt og flot hele året rundt. På det punkt adskiller golfbanen i Korineum Golf & Country Club altså sig fra de øvrige golfbaner, hvor somrene på Cypern kan byde på temperaturer på op til 40 grader. 

Rundt om på banen findes et utal af oliventræer, som hvert år, når høsten er overstået har givet 10.000 ton oliven. De ældste oliventræer menes at være 600-700 år gamle, og da oliventræer på Cypern er en særlig beskyttet 'race' må man ikke bare fælde dem som man har lyst til. De mange oliventræer har selskab af de typiske sydlandske pinjetræer, som også er med til at skabe en særlig atmosfære, når man bevæger sig rundt på golfanlægget. 

Korineum Golf & Country Club er en af de bedste golfbaner på Cypern, og en golfbane som bare skal spilles, hvis golfferien går til den nordlige del af Cypern.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til Korineum Boutique Hotel Afstand til Korineum Boutique Hotel 6,2 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Ja
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja